Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Litvanya Vizesi

Litvanya Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Litvanya Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Litvanya ticari vize Schengen vize kategorisine girmektedir. Sayfamızın devamında Litvanya Schengen vizesi için başvuru koşullarını ve gerekli evrak listesini bulabilirsiniz.  Vize talebinizi bilgi@happyturizm.com adresimize mail atarak veya iletişim numaralarımızdan oluşturabilirsiniz. Yetkilimiz size güncel vize ücretleri, kişisel kriterlerinize göre değişen evrak listesini ve Litvanya vize başvurularında adım adım dikkat edilmesi gerekenleri mail olarak iletecektir. 

Litvanya Schengen sahası ülkelerindendir. Litvanya Schengen vizesine sahip kişi Schengen bölgesinde serbest dolaşım hakkını elde eder. Ancak Schengen vizesi kullanım kurallarına dikkat edilmesi gerekmektedir. Litvanya Konsolosluğundan Litvanya Schengen vizesine başvurmuşsanız Schengen bölge girişinizi Litvanya’dan başlatmanız gerekecektir. Aksi kullanım durumunun bir sonraki vize başvurunuza olumsuz etkisi olabilir.

Litvanya’ya olan seyahatlerinizde Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Hususi, Hizmet  ve Diplomatik pasaport sahipleri 180 gün içerisinde  maksimum 90 gün süreyle  Litvanya vize işlemlerinden muaftırlar.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık, Litvanya ticari Schengen vize işlemleri Bolu, Litvanya vize işlemleri İzmir, Litvanya vize işlemleri Ankara, Litvanya vize işlemleri Kocaeli, Litvanya vize işlemleri Hatay, Litvanya vize işlemleri Edirne, Litvanya vize işlemleri Eskişehir, Litvanya vize işlemleri Mersin, Litvanya vize işlemleri Konya, Litvanya vize işlemleri Manisa ve tüm Türkiye’den yapılan Schengen vize başvurularını kabul etmekte ve vize işlemlerini en hızlı şekilde yürütmektedir. Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak iyi yolculuklar dileriz.

Litvanya Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

Litvanya ticari vize başvurularında ibraz edilecek evraklar son 3 ay içerisinde temin edilmiş olmalıdır.

STANDART EVRAKLAR

Schengen Vize Başvuru Formu: Başvuru sahibi tarafından tamamen doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu.

  • Pasaport: Son 10 yıl içerisinde çıkarılmış ve 2 adet boş vize sayfası bulunan pasaport ibraz edilmelidir. Pasaportun ziyaretin sonlanma tarihinden itibaren en az 3 ay geçerliliği bulunmalıdır.Pasaportta kimlik bilgileri bulunan sayfanın fotokopisi ve  son 3 yıl içerisinde alınmış vizelerin fotokopisi sunulmalıdır. 
  • Biyometrik Fotoğraf: Schengen biyometrik ölçülerinde (35x45 mm), arka beyaz fona sahip, güncel 2 adet renkli fotoğraf sunulmalıdır. 
  • Banka Hesap Dökümü/Cüzdanı: Son 3 aylık hesap hareketlerini gösterir güncel banka hesap dökümü bankadan kaşeli ve ıslak imzalı olarak sunulmalıdır.
  • Maaş Bordrosu: Son üç aylık maaş bordrosu sunulmalıdır.
  • Davetiye: Ulusal mevzuata uygun davetiye veya teminat belgesi davet edilen kişinin kimlik bilgilerini, Litvanya’ya gerçekleştireceği seyahat tarihlerini ve Litvanya’da faaliyet gösteren şirketin adres ve irtibat bilgileri ile imzasını içermelidir.
  • Başvuru sahibi Litvanya’da fuara katılacaksa giriş kartı veya katılıma ilişkin belgeleri sunmalıdır.

Mesleksel Evraklar

Litvanya ticari vizesi başvuru sahipleri, aşağıdaki belgelerden mesleksel durumlarına uygun olanları ibraz edeceklerdir.
Litvanya vizesi için gerekli evraklar son 3 ay içerisinde temin edilmiş olmalıdır.
Çalışanlar ve İşverenler İçin;

  • İş yeri dilekçesi: Çalışanların Türkiye’de çalıştığı iş yerinden temin edeceği dilekçe; şirketin antetli kağıdına, şirket yetkilisi tarafından hazırlanmış olmalıdır. Dilekçede masrafların kim tarafından karşılanacağı bilgisi, çalışanın işe başlama tarihi ve Litvanya seyahatinde izinli olduğu tarihler yer almalıdır. İşverenler dilekçeyi şahsen, Litvanya Konsolosluğuna hitaben yazmalıdır.
  • SGK (sosyal güvenlik) işe giriş bildirgesi ve SGK “hizmet dökümü”
  • Şirketin ticaret odasındaki kaydı ve ticari sicil gazetesinin kopyası
  • Vergi levhası
  • Sponsor ve/veya konaklamaya ilişkin belge

Çiftçiler İçin;

  • Çiftçinin bağlı olduğu ziraat odası tarafından verilmiş çiftçi belgesi sunulmalıdır.

Emekliler İçin;

  • Emekli maaşını gösterir belge, güncel banka hesap özeti veya emekli cüzdanı ile birlikte sunulmalıdır.

(!) Değerli ziyaretçimiz Schengen ülkeleri için 15 güne kadar geçerli 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortanızı ve otel/uçak rezervasyonlarınızı Schengen yetkililerimiz sizin adınıza yapmaktadır.  

Litvanya Ticari Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Litvanya ticari vizesinin sonuçlanma süresi ortalama olarak 14 iş günüdür. Bu süre Litvanya Büyükelçiliğinin değerlendirmesine bağlı olarak değişebilmektedir. Türkiye’den yabancı pasaportla yapılan işlemler daha uzun sürebilmektedir. Türkiye’nin ve Litvanya’nın resmi tatil günleri öncesinde yapılan başvuruların sonuçlanma süresi de Litvanya Büyükelçiliğinin yoğunluğundan dolayı uzayabilmektedir.

Litvanya İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Bursa, Edirne Vize İşlemleri

Litvanya ticari vize başvurularınızı Ankara merkez ofisimizden tamamlayabilirsiniz. Türkiye’nin her ilinden vize başvurularını kabul etmekteyiz. Ankara merkez ofisimize iletişim numaralarımızdan ulaşarak Litvanya ticari başvurunuzu hangi ildeki yetkili birimden tamamlayabileceğinize ve parmak izinizi hangi ilden vereceğinize dair detaylı bilgi alabilirsiniz. Vize başvuru talebinizi ofisimizi vize için gerekli evraklarınızla birlikte şahsen ziyaret ederek, bizi arayarak veya bilgi@happyturizm.com adresimize iletişim bilgilerinizi, seyahat tarihlerinizi ve ikamet ettiğiniz ili yazarak oluşturabilirsiniz. Yetkilimiz size en kısa sürede geri dönüş yapacaktır.

Litvanya Schengen Vizesi Biyometri İşlemleri

İkamet ettiğiniz bölgeye göre başvurunuzu hangi vize servisimizden tamamlayacağınız bilgisini yetkilimiz size iletecektir. Litvanya Schengen ülkesi olduğu için parmak izi prosedürü zorunludur. İkamet ettiğiniz ilde bulunan veya ikamet ettiğiniz ile en yakın merkezden biyometrik veri prosedürü olarak bilinen parmak izinizi ibraz etmeniz gerekecektir. 

2016 yılından sonra temin ettiğiniz VIS ibareli, çok girişli Schengen vizeniz varsa parmak izi muafiyetiniz söz konusu olabilir. Parmak izi muafiyet durumunuzu Schengen yetkilimize sorgulatabilirsiniz.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak Litvanya Ticari Schengen vizesi için gerekli evraklarınızın kontrolünü sağlamakta, eksik evraklarınız konusunda sizi bilgilendirmekte, Schengen vize müracaatınızı Litvanya Büyükelçiliği yönergelerine uygun tamamlamaya çalışmakta, başvuru evraklarınızı ilgili birime iletmekte, vize başvurunuz sonuçlandığında evraklarınızı ikamet adresinize kargo ile göndermekteyiz. Schengen başta olmak üzere tüm dünya ülkeleri vize başvuruları için kolaylaştırılmış işlem hizmetimizden faydalanmak için bizi arayabilir veya bilgi@happyturizm.com mail adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz, yetkilimiz aynı gün içerisinde size geri dönüş sağlayacaktır. İyi yolculuklar dileriz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek