Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Mozambik Vizesi

Mozambik Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Mozambik Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak Mozambik’e gerçekleştireceğiniz kısa süreli aile/arkadaş/akraba ziyareti amaçlı seyahatlerinizde başvurunuzu tamamlamakta ve işlem takibini yapmaktayız. Mozambik vizesi güncel başvuru prosedürleri ve Mozambik vize ücreti hakkında detaylı bilgi almak için Happy Turizm Vize - Danışmanlık yetkililerimizle iletişim numaralarımız aracılığıyla veya bilgi@happyturizm.com mail adrezimi üzerinden irtibat kurmanız halinde Mozambik vize işlemlerinizi başlatmaktayız.

Türkiye’de vize başvurularını değerlendirme ve sonuçlandırma yetkisine sahip Mozambik diplomatik temsilciliği bulunmamaktadır. Ankara’da Bulunan Mozambik Fahri Konsolosluğu Mozambik Cumhuriyeti’nin Türkiye’de temsil etmektedir. Ancak konsolosluk vize başvurularını kabul etmemektedir.

T.C. Dışişleri Bakanlığının yaptığı açıklamaya göre Mozambik Roma Büyükelçiliği Türkiye’ye akreditedir. Türk vatandaşlarının vize başvurularını değerlendirme yetkisi Mozambik Roma Büyükelçiliğine aittir.  

Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak; Mozambik aile ziyaret vize işlemleri Ankara,  Mozambik vize işlemleri İstanbul, Mozambik vize işlemleri Antalya,  Mozambik vize işlemleri İzmir, Mozambik vize işlemleri Bursa, Mozambik vize işlemleri Bolu, Mozambik vize işlemleri Balıkesir, Mozambik vize işlemleri Adana,  Mozambik vize işlemleri Konya, Mozambik vize işlemleri Eskişehir başta olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan başvurularınızı kabul etmekte ve işlem takibinizi yapmaktayız. Mozambik vize başvurularında şahsen başvuru servisinde bulunma zorunluluğu yoktur. Mozambik vize işlemlerinizi sizin adınıza tamamlamaktayız.  Mozambik vize başvurularınız sonuçlandığında pasaportunuzu ikamet adresinize posta ile iletmekteyiz.

Değerli ziyaretçimiz sayfamızın devamında Mozambik ziyaret vizesi için gerekli evrak listesini bulabilirsiniz. Happy Turizm Vize - Danışmanlık ailesi olarak iyi yolculuklar dileriz.

Mozambik Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Pasaport: Mozambik vize başvurularınızda ibraz edeceğiniz pasaportlarınızın en az 6 ay geçerliliğe sahip olması gerekmektedir.
Mozambik vizesi başvuru formu: Mozambik vize başvuru eksiksiz olarak doldurulmalı ve başvuru sahibi tarafından şahsen imzalanmalıdır.
Davetiye: Mozambik’te ikamet eden şahıstan ilgili Mozambik Konsolosluğunu hitaben tanıtıcı davet belgesi temin edilmelidir. Mozambik vize başvurularında davetiye çok girişli vize başvurularında ibraz edilmesi zorunlu bir belgedir.
Çok girişli ziyaret amaçlı Mozambik vizesi başvurularının tümü için ilgili Mozambik Konsolosluğuna davetiyenin ibrazından önce davet eden kişi/kurum tarafından Mozambik’te ilgili makamlara (migration officers) onaylatılacak davet mektupları Mozambik makamlarının resmi damga ve mührünü içermesine özen gösterilmelidir.

Mozambik Vize İşlemleri İstanbul, Ankara, Bursa, Edirne, İzmir’den Nasıl Yapılır?

Mozambik vize başvurularının işleme alındığı Ankara merkez ofisimizden işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Mozambik vize işlemlerinde şahsen bulunma zorunluluğu yoktur, başvurunuzu sizin adınıza sizden aldığımız yetkiyle en kısa sürede tamamlamakta, Mozambik vizenizin işlenmiş olduğu pasaportunuzu ikamet adresinize kargo ile göndermekteyiz.

Mozambik Seyahatlerinizden Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

T.C. Umuma Mahsus (Bordo) pasaport hamili, Hususi (Yeşil) pasaport hamili, Hizmet (Gri) pasaport hamili vatandaşlarımız geçerli bir Mozambik vizeleri olmaksızın aile/arkadaş/akraba ziyareti amaçlı seyahatlerinde ülkeye giriş yapamazlar.

Kısa süreli Mozambik vizesi tek girişli olarak  60 gün içerisinde en fazla 30 gün ikamet süreli geçerli olmak üzere düzenlenmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Mozambik’e gerçekleştirecekleri seyahatler öncesinde Sağlık Bakanlığı’ndan seyahat öncesi alınması gereken önlemler konusunda bilgi almalarını tavsiye ederiz. Mozambik seyahatiniz öncesinde Sarı Humma aşısı olmanız gerekebilir. Güncel bilgiyi lütfen Sağlık Bakanlığı’ndan teyit ediniz.

Mozambik aile/arkadaş/akraba ziyareti amaçlı vize başvurularınızı ikamet ettiğiniz bölgeden en hızlı ve güvenilir şekilde tamamlamak için Afrika departmanı uzman yetkililerimizde canlı destek alabilir veya sorularınızı bilgi@happyturizm.com mail adresimiz üzerinden yöneltebilirsiniz

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek