Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Mozambik Vizesi

Mozambik Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Mozambik Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Mozambik turist vizesi rekreasyon, sportif faaliyet ve kültürel faaliyet amacıyla ülkeyi ziyaret etmek  isteyen Türkiye vatandaşlarına verilmektedir. Sayfamızın devamında  Mozambik turistik vizesi için başvuru koşullarını ve gerekli evrak listesini görüntüleyebilirsiniz. Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak işlemlerinizin tüm aşamalarında profesyonel hizmet vermekteyiz.

Planladığınız seyahatlerin tüm vize gereklilikleri hakkında detaylı bilgi almak için bulunduğunuz ile en yakın Happy Turizm Vize - Danışmanlık merkez ofisiyle iletişime geçebilir, bilgi@happyturizm.com mail adresiyle irtibata geçebilirsiniz.

Mozambik’e olan seyahatlerinde Diplomatik (Siyah) , Hizmet (Gri), Hususi (Yeşil) ve Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri vizeye tabidir.

Mozambik Cumhuriyeti’nin ülkemizde diplomatik temsilciliği bulunmamaktadır.  

Mozambik vize başvurularında pasaportun en az 6 ay geçerliliğe sahip olması gerekmektedir.

Mozambik’te otuz (30) günden fazla bir süre ikamet planı olanların çalışma vizesi almaları gerekmektedir.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak Mozambik vize işlemleri Ankara,  Mozambik vize işlemleri İstanbul, Mozambik vize işlemleri Muğla, Angola vize işlemleri Bursa, Angola vize işlemleri Eskişehir, Mozambik vize işlemleri Antalya, Mozambik vize işlemleri Tekirdağ, Mozambik vize işlemleri Adana, Mozambik vize işlemleri Gaziantep, Mozambik vize işlemleri Konya başta olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan başvuruları kabul etmekte ve işlem takibini yapmaktadır. 

Mozambik Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Mozambik turist vizesi başvuru formu
Pasaport:
Mozambik seyahatlerinde planlanan dönüş tarihinden itibaren 6 ay geçerli pasaport ibraz edilmelidir.
(!) Güney Afrika Cumhuriyeti’nden Mozambik’e geçiş yapmayı düşünen vatandaşlarımız geçerli Güney Afrika Cumhuriyeti vizeleri olmaksızın ülkeye giriş yapamazlar.

Mozambik Vize İşlemleri Ankara

Ankara ve çevre illerde ikamet eden vatandaşlarımızın Mozambik seyahat planlarıyla ilişkili vize işlemleri, Happy Turizm Vize - Danışmanlık Ankara vize servisi tarafından koordine edilmektedir. Mozambik vize işlemlerinizi Ankara ofisimizden tamamlayabilirsiniz. 

Mozambik Vize İşlemleri Bursa

Bursa ili veya çevre illerde yaşayan kişilerin, vize işlem takipleri ve hızlı vize işlemleri için, Happy Turizm Vize - Danışmanlık Ankara merkez ofisimizle iletişime geçilmesi yeterli olacaktır.

Mozambik Turistik Vize Başvurularında Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • 2011 yılında Maputo’da Türkiye Büyükelçiliği açılmıştır. Mozambik’in Roma Büyükelçiliği Türkiye vize başvuruları için akredite edilmiştir.
  • Mozambik’in Roma Büyükelçiliği vize başvurularında ülkemize akreditedir. 
  • Tek girişli Mozambik vizesi 60 gün içerisinde en fazla 30 gün ikamet süreli geçerli olmak üzere düzenlenmektedir.  
  • 6 ay geçerli müteaddit Mozambik vizeleri 10 gün ikamet süreli olarak verilmektedir.
  • Mozambik doğal kaynaklar bakımından son derece zengindir. Mozambik ekonomik işbirliğinin ilerletme çalışmaları yürütülmektedir.
  • Mozambik’e seyahat edecek yolcularımız için Seyahat Sağlık Sigortası opsiyoneldir.
  • Mozambik’de 40 yakın Türkiye menşeili firma ve Türkiye vatandaşlarının 200 milyon Dolara yakın yatırımı bulunmaktadır.
  • Mozambik’te özellikle inşaat sektöründe faaliyet gösteren Türk firmalarının sayısı her geçen gün artmaktadır.

Mozambik 'e gerçekleştireceğiniz turistik amaçlı seyahatler için gerekli olan tüm vize işlem prosedürler ve ek belge düzenlemeleri hakkında daha detaylı bilgiye erişmek için Happy Turizm Vize - Danışmanlık ofisini ziyaret edebilir veya bilgi@happyturizm.com mail adresimiz üzerinden  Afrika departmanı yetkililerimizden destek alabilirsiniz. İyi yolculuklar dileriz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek