Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Mozambik Vizesi

Mozambik Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Mozambik Ticari Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Ankara Mozambik Fahri Konsolosluğu bulunmaktadır,  Ankara Mozambik Fahri Konsolosluğu Türkiye'de Mozambik Devletini temsil etmektedir. Ancak Türkiye' de vize başvurularını değerlendirme yetkisine sahip Mozambik Büyükelçiliği veya Mozambik Konsolosluğu bulunmamaktadır ve Mozambik’e gerçekleştirilecek seyahatler öncesinde vize işlemleri, Türkiye’ye akredite Roma Büyükelçiliği tarafından yürütülmektedir.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak Mozambik’e gerçekleştireceğiniz kısa süreli seyahatlerinizde başvurunuzu tamamlamakta ve işlem takibini yapmaktayız. Mozambik vizesi güncel başvuru prosedürleri ve Mozambik vize ücreti hakkında detaylı bilgi almak için Happy Turizm Vize - Danışmanlık yetkililerimizle irtibat kurmanız gerekmektedir.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak; Mozambik ticari vize işlemleri İstanbul,  Mozambik ticari  vize işlemleri Ankara, Mozambik ticari vize işlemleri İzmir,  Mozambik ticari vize işlemleri Muğla, Mozambik ticari vize işlemleri Bursa, Mozambik ticari vize işlemleri Antalya, Mozambik ticari vize işlemleri Tekirdağ, Mozambik vize işlemleri Adana,  Mozambik ticari vize işlemleri Gaziantep, Mozambik ticari vize işlemleri Denizli başta olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan başvurularınızı  kabul etmekte ve işlem takibinizi yapmaktayız. Mozambik vize başvurunuz sonuçlandığında pasaportunuzu ikamet adresinize gönermekteyiz. Değerli ziyaretçimiz sayfamızın devamında Mozambik ticari vizesi için gerekli evrak listesini bulabilirsiniz. Happy Turizm Vize - Danışmanlık ailesi olarak iyi yolculuklar dileriz.

Mozambik Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

Pasaport

Mozambik vize başvurularınızda sunacağınız pasaportların 6 ay geçerliliğe sahip olması gerekmektedir. 

Mozambik vizesi başvuru formu
Moambik vize başvuru eksiksiz olarak doldurulmalı ve başvuru sahibi tarafından şahsen imzalanmalıdır. 

Davetiye

Mozambik’te faaliyet gösteren firmadan ilgili Mozambik Konsolosluğunu hitaben tanıtıcı davet belgesi temin edilmelidir. Mozambik vize başvurularında davetiye çok girişli vize başvurularında ibraz edilmesi zorunlu bir belgedir.

İş görüşmesi amaçlı tek veya çok giriş vizesi ile ziyaret vizesi müracaatlarının tümü için ilgili Mozambik Konsolosluğuna davetiyenin ibrazından önce davet eden kişi/kurum tarafından Mozambik’te ilgili makamlara (migration officers) onaylatılacak davet mektupları Mozambik makamlarının resmi damga ve mührünü içermesine dikkat edilmelidir. 

T.C. Umuma Mahsus pasaport hamili, Hususi pasaport hamili, Hizmet pasaport hamili vatandaşlarımız geçerli bir Mozambik vizeleri olmaksızın ülkeye giriş yapamazlar.

NOT: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Mozambik seyahatleri öncesinde, güncel vize gereklilikleri hakkında detaylı bilgi alabilmeniz için vize servisimiz yetkilileriyle iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Mozambik seyahatiniz öncesinde sarı humma aşısı olmanız tavsiye edilmektedir. Mozambik seyahatiniz öncesinde alacağınız sağlık önlemleri Türkiye’ye döndükten sonra sorun yaşamamanız adına da önem taşımaktadır.  

Mozambik Kapı Vizesi

Mozambik Cumhuriyeti ülkeye seyahatte bulunan yabancı ülke vatandaşları için Mozambik Kapı Vizesi uygulaması bulunmaktadır. Türkiye vatandaşları için kapı vize uygulamaları değişiklik gösterebilmektedir. Lütfen 2024 yılında Türkiye vatandaşları için Mozambik kapı vize uygulamasının geçerli olup olmadığını yetkililerimizden teyit ediniz.  

Mozambik kapı vizesi Maputo Havalimanı’nda temin edilmektedir. Maputo Havaalimanı’nda kapı vize uygulamasından faydalanabilmeniz için Mozambik Konsolosluğunun talep ettiği evrakları eksiksiz olarak karşılamanız gerekmektedir. Mozambik kapı vize uygulaması ile ilgili detaylı bilgi almak için bilgi@happyturizm.com mail adresimiz üzerinden yetkililerimizden destek alabilirsiniz.

Mozambik İstanbul, Ankara, Bursa, Edirne, İzmir Vize İşlemleri

Mozambik vize başvurularının işleme alındığı Ankara merkez ofisimizden işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Mozambik vize işlemlerinde şahsen bulunma zorunluluğu yoktur, başvurunuzu sizin adınıza sizden aldığımız yetkiyle en kısa sürede tamamlamakta, Mozambik vizenizin işlenmiş olduğu pasaportunuzu ikamet adresinize kargo ile göndermekteyiz.

Değerli ziyaretçimiz Mozambik Cumhuriyeti’nin Türkiye’de vize başvurularını sonuçlandırma yetkisine sahip diplomatik temsilciliği bulunmamaktadır. Mozambik vize işlemleri Mozambik Roma Büyükelçiliği aracılığıyla tamamlanmaktadır.

Mozambik ticari vize başvurularınızı ikamet ettiğiniz bölgeden zahmetsizce tamamlamak için yetkililerimizden iletişim numaralarımızı kullanarak destek alabilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek