Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Nijer Vizesi

Nijer Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Nijer Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Nijer aile ziyaret vize başvurularında Nijer Büyükelçiliğinde şahsen bulunmanıza gerek yoktur. Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak tüm işlemlerinizi sizi yormadan sizin adınıza yürütmekteyiz.

Nijer başta olmak üzere tüm dünya vize başvurularınızı kabul etmekte, işlem takibi sağlamaktayız.

Umuma Mahsus (Bordo), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport sahipleri Nijer’e gerçekleştirecekleri seyahatlerde vize işlemlerine tabidirler. Diplomatik pasaport sahipleri 90 güne kadar olacak seyahatlerde Nijer vize işlemlerinden muaftırlar.

Nijer kapı vize uygulaması yoktur. Bu nedenle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Nijer’e gerçekleştirecekleri aile/arkadaş/akraba ziyaretleri öncesinde vize işlemlerini tamamlamalıdırlar.  

Nijer’e gerçekleştireceğiniz seyahatlerde hızlı vize talebi oluşturmak için bizi arayabilirsiniz.  Mail adresimize bilgi@happyturizm.com seyahat amacınızı ve tarihlerinizi belirterek de vize talebi oluşturabilirsiniz.  

Aile/arkadaş/akraba ziyareti amaçlı Nijer vizesi Ankara, Nijer vizesi Edirne, Nijer vizesi İzmir, Nijer vizesi Muğla, Nijer vizesi Bursa, Nijer vizesi Antalya, Nijer vize işlemleri Eskişehir, Nijer vizesi Adana, Nijer vizesi Gaziantep, Nijer vizesi Denizli başta olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan vize başvurularınızı  kabul etmekte ve işlem takibinizi yapmaktayız. Nijer vize başvurunuz sonuçlandığında pasaportunuzu belirttiğiniz adresinize göndermekteyiz.  Happy Turizm Vize - Danışmanlık ailesi olarak iyi yolculuklar dileriz.

Nijer Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Nijer vize işlemleri vize için hazırlayacağınız evrakları son 3 ay içerisinde temin etmeniz gerekmektedir. Aşağıda belirttiğimiz evrakları Ankara merkez ofisimize ulaştırmanız işlemlerinizi başlatmamız için yeterli olacaktır.  

Pasaport
Nijer vize başvurularında işleme alınacak pasaportun 6 ay geçerliliği bulunması ve iki adet boş vize sayfası bulunması gerekmektedir.

Davetiye
Nijer’de ziyaret edeceğiniz davet sahibinden davetiye temin edilmelidir. Davetiye davet sahibinin pasaport veya oturum izni kartı fotokopisiyle birlikte sunulmalıdır.

İş Yeri Yazısı
Nijer’e gerçekleştireceğiniz seyahatlerde çalışan veya işverenseniz Türkiye’de bağlı olduğunuz şirketin antetli kağıdına Nijer Konsolosluğuna hitaben, şirket yetkilisi tarafından şahsen hazırlanmış iş yeri izin dilekçesi sunmanız gerekecektir. Dilekçe İngilizce olarak yazılmalı, ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır. Dilekçede başvuru sahibinin şirketteki pozisyonu ve izinli olduğu tarihleri içermelidir.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
Nijer vize başvurularınızda nüfus cüzdanınızın arka ve ön yüzünün fotokopisinin sunmanız gerekecektir.  

Sarı Humma Aşı Kartı
Nijer vize başvurularında sarı humma aşı kartı fotokopisinin sunulması gerekmektedir. Ayrıca Nijer’e gerçekleştireceğiniz seyahatlerde Dışişleri Bakanlığımızın sağlık konusunda önerilerini göz önünde bulundurmanızı rica ederiz.

Sarı Humma Aşı Kartınızın seyahatiniz süresince yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

Banka Hesap Dökümü/Cüzdanı
Nijer ziyaret amaçlı seyahatlerinizde masraflarınızı kendiniz karşılayacaksanız banka hesap dökümleri kendi adınıza düzenlenmiş olmalıdır. Banka hesabınızda finansal yeterliliği desteklemesi için en az 35000 TL bulundurmanızı tavsiye ederiz.  

ATM’lerden alınan banka hesap dökümleri kabul edilmemektedir. Banka hesap dökümünüzü bankadan kaşeli ve ıslak imzalı halde, banka imza sirküleriyle birlikte almanız gerekmektedir.

Nijer Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Nijer ziyaret vizesi ortalama olarak 10-15 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Bu süre Nijer Büyükelçiliğinin resmi tatil günlerini kapsamamaktadır. Üçüncü ülke vatandaşlarının Türkiye’den yapacağı başvurular da incelemelerden dolayı daha uzun sürede sonuçlanabilmektedir. Temsilcilerimizin, vize başvurularınızın değerlendirme süresine müdahale etmesi söz konusu değildir.

Nijer vize başvurularında planladığınız seyahat tarihinde seyahatinizi gerçekleştirebilmeniz için evraklarınızı özenle hazırlamanız gerekmektedir. Evraklarda bir eksiklik bulunduğunda yaşanan zaman kayıplarından firmamız sorumlu değildir.

Değerli ziyaretçimiz Nijer vize işlemlerinizde şahsen konsoloslukta bulunma zorunluluğu bulunmamaktadır. Sizden aldığımız yetkiyle başvurularınızı sizi yormadan tamamlamaktayız. Başvurunuz sonuçlandığında pasaportunuzu Nijer Büyükelçiliği Konsolosluk biriminden teslim almakta ve belirttiğiniz adresinize posta ile göndermekteyiz.

Nijer Vize İşlemleri Edirne

Edirne ve çevre illerde ikamet ediyorsanız Nijer vize işlemlerinizi vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Nijer vize başvurularında konsolosluğun yetki alanı sınırlaması bulunmamaktadır. Evraklarınızı kargo ile tarafımıza ulaştırabilirsiniz. Evraklarınız ofisimize ulaştığında sizi bilgilendirmekteyiz.  Evraklarınızın kontrolünü sağlayarak Nijer Konsolosluğuna iletmekteyiz. Nijer aile/arkadaş ziyareti vize işlemlerinizde şahsi durumunuza uygun evrak listesi ve Nijer vize ücretini yetkilimizden bilgi e-maili olarak talep edebilirsiniz. Ankara dışından yapılan başvurularda işlem süreci kargoda geçen süreden dolayı 1-2 gün uzayabilmektedir.

Nijer Vize İşlemleri İzmir

İzmir ve çevresinde ikamet ediyorsanız Nijer vize işlemlerinizi zahmetsizce tamamlayabilirsiniz. Nijer vize evraklarının kontrolü merkez ofisimizde yapılarak Büyükelçiliğe iletilmektedir. Bu nedenle evraklarınızı direkt olarak Ankara merkezli ofisimize iletmenizle başvurunuz daha hızlı şekilde işleme girecektir. Nijer vize başvurularını değerlendirme yetkisi yalnızca Nijer Büyükelçiliğine aittir. Bu nedenle başvuru kabulünde bölge ayrımı yoktur. Türkiye’nin neresinde ikamet ederseniz başvurunuzu Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile gerçekleştirebilirsiniz. Nijer’in dışında Türkiye’ye vize uygulayan diğer Afrika ülkelerinin vize işlemleri ile de ilgilenmekteyiz. Detaylı bilgi için bilgi@happyturizm.com  adresimize sorularınıza yöneltebilirsiniz. 

Nijer Vize Başvurularında Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Nijer vize başvurularında kargo ücretleri başvuru sahibine aittir.
  • Nijer vize ücreti ve mesleksel durumunuza göre uygun evrak listesini bilgi e-mailini Afrika departman yetkilimizden isteyebilirsiniz. Size iletilen ücret bilgisinin dışında hiçbir şekilde ek ücret talep edilmeyecektir.
  • Nijer vizesi için gerekli evraklarınız bize ulaştığında evraklarınızın kontrolünü sağlamakta ve vakit kaybetmeden işlemlerinizi başlatmaktayız. Başvurunuz sonuçlandığında pasaportunuzu belirttiğiniz adresinize iletmekteyiz.
  • Nijer vize başvurularını değerlendirme ve sonuçlandırma yetkisi yalnızca Nijerya Büyükelçiliğinin inisiyatifi altındadır.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek