Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Nijer Vizesi

Nijer Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Nijer Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar

Nijer başvurularında şahsen bulunmanıza gerek yoktur. Nijer vize işlemlerinizi ikamet ettiğiniz ilden vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Nijer vizesi için gerekli olan evraklarınızı merkez ofisimize iletmeniz halinde işlemlerinizi en hızlı şekilde başlatmakta, başvurunuz sonuçlandığında pasaportunuzu ikamet adresinize iletmekteyiz. Sayfamızın devamında bize ulaştırmanız gereken evraklar yer almaktadır. Dilerseniz mesleksel durumunuzu belirterek size özel evrak listesini ve Nijer vize ücretini bilgi e-maili olarak talep edebilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyeti Bordo, Yeşil ve Gri pasaport sahipleri Nijer’e gerçekleştirecekleri seyahatlerde vize prosedürüne tabidirler. Yalnızca Diplomatik pasaport sahipleri ülkeye gerçekleştirecekleri 90 güne kadar olan seyahatlerinde vize işlemlerinden muaftırlar.

Nijer kapı vize uygulaması bulunmamaktadır. Bu nedenle Türkiye vatandaşları Nijer’e seyahatleri öncesinde vize işlemlerini tamamlamalıdırlar. Nijer vize başvurunuzu sizin adınıza sizden aldığımız yetkiyle, en kısa sürede tamamlamaktayız. Hızlı vize talebi oluşturmak için bizi arayabilir veya bilgi@happyturizm.com adresimize mail gönderebilirsiniz.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık vize servisinin İstanbul merkez ofisi dışında Ankara, Edirne, İzmir, Antalya ve Gaziantep’te de ofisleri bulunmaktadır. Başvuru belgelerinizi ister ofislerimizi ziyaret ederek isterseniz de Ankara ofisimize kargo ile göndererek en hızlı şekilde tamamlayabilirsiniz.

Nijer Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar

Nijer turistik vize için hazırlayacağınız evrakların güncel tarihli olmasına konsolosluk tarafından dikkat edilmektedir. Lütfen bankadan ve resmi kurumlardan alacağınız evrakları başvurudan önceki 3 ay içerisinde temin ediniz.

Pasaport
Nijer vize başvurularında sunacağınız pasaportunuzun 6 ay geçerliliği bulunması ve iki adet boş vize sayfası bulunması gerekmektedir.

İş Yeri Yazısı
Çalışan veya işverenseniz Türkiye’de bağlı bulunduğunuz şirketin antetli kağıdına, Nijer Konsolosluğuna hitaben, şirket yetkilisi tarafından hazırlanmış, "iş yeri yazısı/iş yeri izin dilekçesi" temin etmeniz gerekecektir.

İş yeri yazısı İngilizce olmalıdır. Kaşeli ve ıslak imzalı şekilde hazırlanmalıdır.

Dilekçede şirkette izinli olduğunuz tarihlerin bilgisi ve turistik amaçlı bir seyahat gerçekleştireceğinizin bilgisi de yer almalıdır.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
Nijer vize başvurularında nüfuz cüzdanınızın arka ve ön yüzünün fotokopisinin sunulması gerektiğini hatırlatırız.

Sarı Humma Aşı Kartı
İstanbul’da ikamet ediyorsanız sarı humma aşı kartınızı hangi sağlık biriminden alabileceğinizi yetkilimize danışabilirsiniz.

Sarı humma aşı kartı fotokopiniz başvuru dosyasına eklenecektir. Sarı humma aşı kartının aslını seyahatiniz boyunca yanınızda bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Banka Hesap Dökümü/Cüzdanı
Şahsi banka hesap dökümü son 3 ay içerisinde temin edilmiş olmalıdır. Hesabın içinde en az 35000 TL bakiye, finansal yeterliliğin kanıtlanması için, bulunmalıdır.

Banka hesap dökümünüzü bankada kaşeli ve ıslak imzalı halde temin etmelisiniz. Hesap dökümüne imza sirküleri de eklenmelidir.

Nijer Hotel Confirmations Belgesi
Nijer hotel konfirmasyon belgesi hotelin kağıdına kaşeli ve ıslak imzalı olacak şekilde temin edilmelidir. Confirmation belgenizi mail ortamında temin edebilirsiniz.

Hotel Confirmations belgesi internet ortamında yapılan hotel rezervasyon belgesi değildir. Kaşeli (onaylı) olarak temin edilmektedir.

Nijer Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Nijer vizesi ortalama olarak 10-15 iş günü içerisinde neticelenmektedir. Bu süre Nijer Konsolosluğunun resmi tatil günlerini ve kapalı olduğu günleri kapsamamaktadır. Türkiye’den yabancı pasaportla yapılan başvurular daha uzun sürede sonuçlanabilmektedir.

Başvuru için gerekli evrakların eksiksiz ve özenle hazırlanmasını rica ederiz. Evraklarda bir eksiklik bulunduğu takdirde temin etmek tamamen başvuru sahibinin sorumluluğundadır.

Değerli ziyaretçimiz Nijer vize başvurularında şahsen başvuru biriminde bulunma zorunlulupu yoktur. Sizin adınıza başvurunuzu tamamlamaktayız. Başvurunuz sonuçlandığında pasaportunuzu belirttiğiniz adrese kargo ile göndermekteyiz.

Nijer Vize Ücreti 2024

Yetkilimizden güncel Nijer vize ücretleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Yetkilimizin size bilgi e-mailinde şahsi başvuru durumunuzu göz önünde bulundurarak ileteceği başvuru ücreti dışında hiçbir ek ücret talep edilmeyecektir. Kargo hizmetimizden faydalanmak isterseniz kargo ücretleri başvuru sahibine aittir. Nijer vize ücretleri hakkında bilgi sahibi olmak için seyahat tarihlerinizi belirterek bilgi@happyturizm.com adresimize mail gönderebilirsiniz.

Nijer Vize İşlemleri Ankara

Ankara ve çevre illerde ikamet ediyorsanız başvurunuzu zahmetsizce tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz Ankara ofisimizi ziyaret ederek başvuru evraklarınızı elden, dilerseniz de posta ile iletebilirsiniz. Nijer diplomatik temsilciliklerinin bölge ayrımı bulunmadığından tüm Türkiye’den yapılan başvuruları kabul etmekteyiz.

Nijer Vize İşlemleri İzmir

İzmir, Uşak, Denizli, Aydın, Antalya başta olmak üzere Türkiye’nin neresinde ikamet ederseniz edin evraklarınızı hazırlayarak ofisimize kargo ile göndermeniz Nijer vize işlemlerinizi başlatmak için yeterli olacaktır. Bu süreçte sizden tek ricamız evraklarınızı özenle, sizinle paylaştığımız yönlendirmeleri göz önüne alarak hazırlamanız olacaktır.

Nijer vizesi başta olmak üzere Türkiye vatandaşlarına vize rejimi uygulayan tüm Afrika ülkelerinin vize başvurularını kabul etmekte ve işlem takibini sağlamaktayz. Detaylı bilgi için bilgi@happyturizm.com adresimize sorularınızı yöneltebilirsiniz.

Yukarıda belirttiğimiz evrakları tamamladıktan sonra şahsen gelmenize gerek kalmadan başvurunuzu gerçekleştirmek için mail adresimizden vize talebi oluşturabilir veya bizi arayabilirsiniz. İyi yolculuklar dileriz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek