Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Nijer Vizesi

Nijer Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Nijer Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

Nijer vize başvurularında şahsen başvuru merkezinde bulunmanıza gerek yoktur. Nijer vize işlemlerinizi sizin adınıza tamamlamaktayız. Nijer vizesi için bize ulaştırmanız gereken evraklar aşağıdadır. Dilerseniz Afrika departmanı yetkilimizden mesleksel durumunuza uygun evrak listesini ve vize ücretini içerir bilgi e-maili de talep edebilirsiniz. Evraklarınız bize ulaştığında kontrolünü sağlamakta ve vakit kaybetmeden başvurunuzu gerçekleştirmekteyiz. Başvurunuz sonuçlandığına pasaportunuzu belirttiğiniz adrese göndermekteyiz.

Türkiye Cumhuriyeti Umumi (Bordo), Hususi (Yeşil) ve Hizmet pasaport sahipleri ticari amaçlı Nijer seyahatlerinde vizeye tabidirler. Yalnızca Türkiye Cumhuriyeti Diplomatik pasaport sahipleri 90 güne kadar olan seyahatlerinde Nijer vize işlemlerinden muaftırlar.  

Nijer kapı vize uygulaması geçerli bir uygulama değildir. Bu sebeple Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Nijer’e gerçekleştirecekleri seyahatler öncesinde vize işlemlerini tamamlamalıdır. Nijer vize başvurunuzu sizin adınıza sizden aldığımız yetkiyle en kısa sürede tamamlamaktayız. Nijer’e gerçekleştireceğiniz iş amaçlı seyahatlerinizde hızlı vize talebi oluşturmak için bizi arayabilir veya bilgi@happyturizm.com mail adresimize sorularınızı yönlendirebilirsiniz.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak Nijer İstanbul vize işlemleri, Ankara vize işlemleri, Edirne vize işlemleri, Bursa vize işlemleri, İzmir vize işlemleri, Bolu vize işlemleri, Antalya vize işlemleri, Adana vize işlemleri, Konya vize işlemleri, Gaziantep vize işlemleri, Muğla vize işlemleri başta olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan başvuruları kabul etmekte ve işlem takibini sağlamaktayız.

Nijer Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Nijer ticari vize için hazırlayacağınız evrakların güncel tarihli olmasına dikkat ediniz. Lütfen hazırlayacağınız evrakları başvurudan önceki 3 ay içerisinde temin edini

Nijer turistik/ticari/ziyaret vize başvuruları başta olmak üzere Türk vatandaşlarına vize uygulayan tüm Afrika ülkelerinin vize başvurularını kabul etmekte ve işlem takibini yapmaktayız. Detaylı bilgi için bilgi@happyturizm.com adresimizden veya iletişim numaramızdan bize ulaşabilirsiniz. 

Pasaport
Nijer vize başvurularında sunacağınız pasaportunuzun 6 ay geçerliliği bulunması ve iki adet boş vize sayfası bulunması gerekmektedir.

İş Yeri Yazısı
Nijer’e gerçekleştireceğiniz seyahatlerde çalışan veya işverenseniz Türkiye’de bağlı olduğunuz şirketin antetli kağıdına Nijer Konsolosluğuna hitaben, şirket yetkilisi tarafından şahsen yazılacak, seyahat masraflarınızın kim tarafından karşılanacağı bilgisini içeren iş yeri yazısı sunulmalıdır. İş yeri yazısı İngilizce olmalıdır. Kaşeli ve ıslak imzalı şekilde ibraz edilmelidir.

Davetiye
Nijer’de ticari faaliyet gerçekleştireceğiniz şirketten temin edeceğiniz davet mektubunu sunmanız gerekecektir. Davetiye ticari etkinliğin kapsamını da içermelidir.

Kimlik Fotokopisi
Nijer vize başvurularınızda nüfus cüzdanınızın arka ve ön yüzünün fotokopisinin sunmanız gerekecektir.  

Sarı Humma Aşı Kartı
Nijer vize başvurularında sarı humma aşı kartının sunulması zorunludur. Ayrıca T.C. Dışişleri Bakanlığının  sağlık konusunda önerilerini de dikkate almanızı rica ederiz.

Sarı Humma Aşı Kartınızın seyahatiniz süresince yanınızda bulundurmanız gerektiğini hatırlatırız.

Banka Hesap Dökümü/Cüzdanı
Ticari seyahatinizde masraflarınızı kendiniz karşılayacaksanız banka hesap dökümleri kendi adınıza, şirket tarafından karşılanacaksa hesap dökümü şirket adına olmalıdır. Banka hesabında finansal yeterliliği desteklemesi için en az 35000 TL bulundurmanızı tavsiye ederiz.  

ATM’lerden alınan hesap dökümleri kabul edilmemektedir. Banka hesap dökümünüzü bankadan kaşeli ve ıslak imzalı halde temin etmelisiniz. Dokümana bankanın imza sirkülerinin de eklenmesi gerektiğini hatırlatırız.

Nijer Ticari Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Nijer ticari vizesi ortalama olarak 10-15 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Bu süre Nijer Konsolosluğunun resmi tatil günlerini kapsamamaktadır. Yabancı uyruklu vatandaşlarının Türkiye’den yapacağı başvurular da incelemelerden dolayı daha uzun sürede neticelenebilmektedir.

Nijer vize başvurularında hazırlamanız gereken evrakları özenle hazırlamanızı tavsiye ederiz. Evraklarda bir eksiklik bulunduğu takdirde yeniden temin etmek tamamen başvuru sahibinin sorumluluğundadır.

Değerli ziyaretçimiz Nijer vize başvurularında şahsen konsoloslukta bulunma zorunluluğu bulunmamaktadır. Sizden aldığımız yetkiyle başvurularınızı sizi yormadan tamamlamaktayız. Başvurunuz sonuçlandığında Konsolosluktan teslim almakta ve belirttiğiniz adresinize posta ile göndermekteyiz.

Nijer Vize İşlemleri Bursa

Bursa ve çevresinde ikamet ediyorsanız başvurunuzu vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Nijer vize başvurularında bölge ayrımı bulunmamaktadır. Bu nedenle tüm Türkiye’den evraklarınızı kargo ile göndererek zahmetsizce işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Evraklarınız ofisimize ulaştığında sizi bilgilendirmekteyiz.  Nijer ticari vize işlemlerinizde şahsi durumunuza uygun evrak listesi ve Nijer vize ücretini yetkilimizden bilgi e-maili olarak isteyebilirsiniz.

Nijer Vize İşlemleri Antalya

Antalya ve çevresi başta olmak üzere Türkiye’nin neresinde ikamet ederseniz edin evraklarınızı hazırlayarak ofisimize kargo ile iletmeniz halinde işlemlerinizi başlatmaktayız. Bu süreçte evraklarınızı eksiksiz hazırlayarak bize iletmenizi rica ediyoruz.

Nijer Seyahatlerinizden Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı uyarınca vatandaşlarımızın Nijer seyahatlerinden önce sağlık kontrolünden geçmeleri, sarı humma aşısını yaptırmaları; hepatit, menenjit ve çocuk felci aşılarını yaptırmalarına gerekmektedir. Sağlık önlemleri ve gerekli aşılar konusunda Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Müdürlüğünün tavsiyelerine uyulması konusunda uyarmıştır
  • Nijer’de yerel para birimi olarak FCFA’nın yanı sıra Euro ve Dolar da kullanılabilmektedir.
  • Nijer’deki sağlık hizmetleri ve hastaneler yetersizdir. Niamey’de mevcut tek devlet hastanesi teçhizat bakımından yetersiz olup, sıtma, soğuk algınlığı gibi hastalıklar ile sağlık kontrolü için havaalanı yolundaki “Magori PolyClinique” tercih edilmektedir.
  • Nijer ticari vizesi başvuru sahibine Nijer’de temsilcilik açma veya yatırım yapma hakkını vermez. Uzun süreli Nijer vize başvuruları için Nijer Büyükelçiliği ile görüşmenizi tavsiye ederiz.
  • Nijer ile ticari ilişkiler kurmak isteyen vatandaşlarımızın Niamey Büyükelçiliği ile irtibat halinde olmalarını, güvenilir hukuk danışmanları veya avukatlardan destek almalarını tavsiye ederiz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek