Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Nijerya Vizesi

Nijerya Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Nijerya Kısa Süreli Çalışma İzni Vizesi

 

Nijerya ticari vize, başvuru sahibine bu ülkede iş görüşmesi yapma, fuara, seminere katılma hakkı verir. Ancak Nijerya ticari vizesine sahip kişi Nijerya’da çalışamaz. Bu nedenle bu ülkeye çalışmak için gidecek olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Nijerya Çalışma Vizesi alması gerekmektedir.
Çalışma vizesi Nijerya’daki şirketten gönderilen davet mektubuna göre 3 veya 6 aylık olarak verilmektedir. Süresi biten çalışma vizesi Nijerya’dan şartlar yerine getirildiği takdirde uzatılabilmektedir.
Nijerya çalışma vizesi başvurularını değerlendirme ve karara bağlama yetkisi Ankara Nijerya Büyükelçiliği’ne aittir.
Nijerya Büyükelçiliği’nde şahsen bulunma zorunluluğunuz olmadan çalışma vize başvurunuzu gerçekleştirmekteyiz. 
Sayfamızın devamında yer alan evrakları hazırlayarak ofisimize şahsen veya kargo ile ulaştırmanız halinde Nijerya çalışma vize başvurunuzu yapmaktayız.
Çalışma vize başvuruları ortalama olarak 8-15 iş günü içerisinde neticelenmektedir.
Nijerya çalışma vize başvurunuzu Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile şahsen konsolosluk ofisinde gelmenize gerek kalmadan gerçekleştirebilirsiniz.


Nijerya Geçici Çalışma İzni (TWP) Vize İçin Gerekli Evraklar


Çalışma Belgesi: Abuja'da bulunan Göçmenlik Merkezi’nden onaylı, başvuru sahibinin adına düzenlenmiş çalışma izni belgesi. Nijerya’daki şirket tarafından alınan bu belgenin orijinali gönderilmeli. Bu belge alındığı tarihten itibaren 3 ay içerisinde sadece bir defaya mahsus olarak kullanılabilmektedir.
nijerya çalışma izni

Nijerya Vize Talep Dilekçesi: Nijerya Büyükelçiliği’ne hitaben İngilizce yazılmış dilekçede, seyahat tarihi, amacı, seyahat süresince masrafların nasıl karşılanacağı belirtilmelidir. Dilekçe ıslak imzalı ve mühürlü olmalıdır.
Pasaport / Seyahat Belgesi: En az 6 ay geçerli olacaktır. Pasaportta en az iki adet boş sayfa bulunmalıdır. Ayrıca pasaportun resimli sayfasının fotokopisi başvuru dosyasına eklenmelidir.
Biyometrik Fotoğraf: Son 6 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz, 2 adet biometrik fotoğraf.
Nijerya vize başvuru formu: Vize başvuru formu eksiksiz ve doğru doldurulmalı. Islak imzalı olmalı ve formdaki bilgiler belgelerle desteklenmeli. Nijerya vize başvuru formunun doldurulması konusunda yetkililerimiz tarafından destek alabilirsiniz.
Nijerya davet mektubu: Nijerya Büyükelçiliği’ne hitaben, antetli kağıda hazırlanan davet mektubunda şirketin adresi ve vize başvuru sebebi yer almalı ve davet belgesi, davet sahibi tarafından imzalanmalı ve tarihlendirilmelidir. Davet edilen kişinin adı, soyadı, davet sebebi, tarihleri, davet eden kişinin adı, soyadı ve iletişim bilgileri davet mektubunda bulunmalıdır. Ayrıca davet eden kişi oturum kartı ve pasaport fotokopilerini de göndermeli.
Kuruluş Belgesi: Nijerya'da faaliyet gösteren şirketin kuruluş belgesi.
Son 3 yıldır Nijerya Şirketinin Gelir Vergisi Gümrükleme Belgesi.
Çalıştığınız şirketten Başvuru Mektubu.
Faaliyet Belgesi: Davet gönderen firmanın faaliyet belgesi başvuru dosyasına eklenmeli.
Vergi Sertifikası: Nijerya’daki davet gönderen şirketin son 3 yıllık vergilerini ödediğini gösteren belge.
Uçak Bileti: Nijerya gidiş- dönüş uçak rezervasyonu sunulmalı. Rezervasyon başvuru formunda belirtilen tarihe ve gidilecek şehre uygun olarak düzenlenmelidir. Uçak bileti rezervasyonunuzu sizin adınıza yapmaktayız.
Nijerya çalışma vize başvurunuzu Ankara’daki Nijerya Büyükelçiliği'ne şahsen gelmenize gerek kalmadan tamamlamaktayız. Nijerya geçici çalışma vize başvurunuzu gerçekleştirebilmemiz için çalışma izninin aslını ve sayfamızda yer alan diğer evrakları hazırlayarak ofisimize ulaştırmanız gerekecektir. Detaylı bilgi için 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan bizi arayınız.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek