Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Norveç Vizesi

Norveç Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Norveç Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Norveç aile ziyaret vize işlemleriniz için sayfamızı inceleyebilirsiniz. Norveç’te ikamet eden bir yakınınızı ziyaret etmek içi Norveç aile ziyaret vizesine başvurmalısınız. Norveç aile ziyaret vize evrakları 2024 ve Norveç aile ziyaret vize ücreti 2024 hakkında sitemizi inceleyerek bilgi sahibi olabilir, yetkililerimizle iletişime geçerek seyahatiniz için yapmanız gereken hazırlıklar hakkında konusunda yardım alabilirsiniz.Norveç aile ziyaret vize evraklarınızı hazırlamaya başlamadan ilgili konsolosluk biriminden Norveç vize evraklarınızı teyit ettirmenizi öneririz.

Norveç aile ziyaret vizesi için Norveç Göçmenlik Ofisi (UDI) onaylı davetiye sunulmalıdır!

Norveç vize başvurunuz için sunacağınız davetiyenin özelliklerine yetkililerimizi arayarak ulaşabilir ya da bilgi@happyturizm.com adresinden sorularınızı sorabilirsiniz.

Norveç aile ziyaret vize evrak bilgisine ulaştıktan sonra hazırladığınız evrakları ofisimize kargoyla ulaştırın, başvuru için şahsen gelmenize gerek kalmadan sizin adınıza Norveç vize başvurunuzu tamamlayalım.

Ek Hizmetlerimiz: Norveç aile ziyaret vize başvurunuz için Schengen ülkelerinde geçerliliği olan seyahat sağlık sigortası, ulaşım ve konaklama rezervasyonlarınızı talebiniz üzerine sizin adınıza yapmaktayız.Detaylı bilgi almak için lütfen bize ulaşın.

Norveç Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • Pasaport: Başvuru için kullanacağınız pasaportun Norveç aile ziyaret seyahatinden sonra en az 3 ay daha geçerliliği olmalıdır. Pasaport 10 yıldan eski olmamalı ve Norveç Schengen vizesinin işlenebilmesi için en az 2 boş sayfası bulunmalıdır. Eski pasaportunuzda ve mevcut kullandığınız pasaportta vize işlenmiş sayfalar varsa onların da fotokopisini sunmalısınız.
  • Norveç Schengen Vize Başvuru Formu: Norveç kısa süreli seyahatleriniz için Norveç Schengen vize başvuru formu doldurmalısınız. Her başvuru sahibi için Norveç Schengen vize formu doldurulmalıdır. Form doldurulurken doğru ve güncel bilgiler vermelisiniz. Eğer başvuru formunu doldurmakta sıkıntı yaşarsanız yetkililerimizi arayarak yardım isteyebilirsiniz.
  • Biometrik Fotoğraf: Norveç vize başvurusu için Schengen ölçülerine uygun olarak çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf çektirmelisiniz. Fotoğraf, 35x45 ölçülerinde, arka fon beyaz olacak şekilde çekilmelidir.
  • Seyahat Sağlık Sigortası: Norveç seyahatinizin tamamını kapsayacak şekilde, Schengen ülkeleri için geçerli ibaresi bulunan seyahat sağlık sigortası yapılmalıdır. Sigorta en az 30.000 Euro teminatlı olmalı ve acil durumları kapsamalıdır. Seyahat süreniz için geçerli olan sigortanızı talep ederseniz sizin adınıza yapıyoruz.
  • Davetiye: Norveç aile ziyaret vize başvurunuz için en önemli evrak davetiyedir. Norveç seyahatiniz için Norveç Göçmenlik Ofisi (UDI) tarafından onaylanmış davetiyeyi Norveç Konsolosluğuna sunmanız gerekir. Norveç vizesi için gerekli olan davetiye detaylarına yetkililerimizi arayarak ulaşabilir, bilgi@happyturizm.com adresinden bizlere yazabilirsiniz.
  • Konaklama ve Ulaşım Rezervasyonları: Gidiş dönüş uçak bileti,otobüs,tren rezervasyonları ve varsa konaklama rezervasyonlarınızı başvuru dosyanıza eklemelisiniz. Vize servisimiz ek hizmet olarak konaklama ve ulaşım rezervasyonları yapmaktadır. Eğer seyahatiniz için ara geçişler yapmayı düşünüyorsanız seyahat planınızı detaylı bir şekilde dilekçe ile anlatmalı, ara geçiş dokümanlarınızı (tren, otobüs, uçak, konaklama biletleri/rezervasyonları) dilekçenizle birlikte teslim etmelisiniz.
  • Banka Dökümü: Son 3 aylık güncel banka hesap dökümü sunulmalı ve hesabınızda seyahatiniz için en az 4000 TL bulunmalıdır. Hesap dökümleri, ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır.
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi: TC kimlik numaranızın yer aldığı nüfus cüzdanınızın ön ve arka yüzünün fotokopisini başvuru dosyanıza ekleyiniz.

Çalışanların Temin Etmesi Gereken Evraklar

  • Şirket Yazısı: Konsolosluğa hitaben, şirketin antetli kağıdına yazılmalıdır. Şirket yazısı İngilizce olmalı ve imzalı ve kaşeli bir şekilde sunulmalıdır.
  • Maaş Bordrosu: son 3 aylık maaş bordrosu imzalı ve kaşeli sunulmalıdır.
  • Şirket Evrakları: Faaliyet belgesi fotokopisi, imza sirküleri,vergi levhası ve ticaret sicil gazetesi sunulmalıdır.
  • SGK 4A Dökümü ve SGK İşe Giriş Bildirgesi: İki evrak da barkodlu bir şekilde temin edilmelidir. SGK hizmet dökümü e-devletten alınabilir.

İşverenlerin Temin Etmesi Gereken Evraklar

  • Şirket Evrakları: İşverenler Norveç vize başvurusu için imza sirküleri, vergi levhası, faaliyet belgesi fotokopisi, ticaret sicil gazetesi sunmalıdır.
  • SGK 4B Hizmet Dökümü: e-devletten barkodlu olarak alınabilir.
  • Şirket Banka Dökümü: İşverenler varsa yüksek bakiyeli şirket dökümlerini vize başvurusu için sunabilir.

Öğrencilerin Temin Etmesi Gereken Evraklar

  • Norveç vizesine başvuracak öğrenciler, onaylı öğrenci belgesi alınmalıdır.

Emeklilerin ve Çiftçilerin Temin Etmesi Gereken Evraklar

  • Emekli başvuru sahipleri emeklilik cüzdanı veya emekli maaşının işlem gördüğü bankadan ıslak imzalı ve kaşeli olarak hesap dökümü sunmalıdır. Çiftçiler ise bağlı oldukları ziraat odasından çiftçilik belgesi alarak başvuru dosyalarına eklemelidir.

DİKKAT!

  • Norveç vizesine İstanbul’dan başvuracak olanlar, Norveç Schengen vizelerini anlaşmalı konsolosluk olan Macaristan Konsolosluğundan alabilirler. İstanbul’dan başvuru yapan kişilerin vize sonuçları seyahat tarihlerine 2 gün kala sonuçlanmaktadır.
  • Schengen ülkeleri için daha önceden parmak izi vermişseniz (VIS ibareli Schengen vizeniz varsa) ve bilgileriniz hala güncelse başvuru için şahsen gelmenize gerek yoktur, vize servisimiz aracılığıyla Norveç vize başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
  • 12 yaşından küçüklerin başvuru esnasında şahsen bulunmalarına gerek yoktur.
  • Norveç aile ziyaret vizesi için seyahat edecek kişiye aile fertlerinden biri sponsor oluyorsa Vukuatlı Nüfus Kağıt Örneği sunulmalı ve akrabalık derecesi kanıtlanmalıdır.
  • Norveç vizesine başvuran yabancı pasaport sahiplerinin seyahat sonrası 6 ay daha geçerliliği bulunan ikametgah kartlarını Norveç Konsolosluğuna sunmaları gerekir.
  • Norveç vize başvurusu için seyahatine 15 günden daha az zaman kalmış olanların vize başvuru kabulü yapılmayabilir.

Norveç Aile Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Norveç aile ziyaret vize başvurularınız, sizden istenildiği şekilde hazırlar ve eksiksiz olarak sunarsanız yaklaşık 7 ile 10 iş günü içinde sonuçlanmaktadır. İstanbul’dan Norveç vizesine başvuran kişilerin sonuçları ise seyahat tarihlerine 2 gün kala sonuçlanmaktadır. yabancı pasaportlarla yapılan Norveç vize başvuruları verilen sürelerden daha geç bir zamanda sonuçlanabilir. Norveç Konsolosluğu, başvurunuz için sunulan evraklara ek evraklar talep edebilir. Vize işlem sürecinizde Norveç Konsolosluğu tarafından aranmanız halinde lütfen bu durumu yetkililerimizle paylaşınız.

Norveç aile ziyaret vize başvurularınızı onay verme veya reddetme yetkisi sadece Norveç Konsolosluğuna aittir. Happy Turizm Vize - Danışmanlık başvurunuzun her adımda sizlere destek olmakta ancak sonuçlanma aşamasına müdahale edememektedir. Norveç ve Türkiye resmi tatillerinde Norveç Konsolosluğu vize hizmeti vermemektedir. Lütfen vize başvurunuzu resmi tatillere denk getirmemeye çalışın. Norveç Konsolosluğu tatil günleri sitemizin konsolosluk sayfasında mevcuttur. Norveç vize işlemleriniz için yorulmadan ve beklemeden vize servisimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Soru ve görüşlerinizi bize bilgi@happyturizm.com adresinden ulaştırın.

Norveç Vize Reddi

Norveç aile ziyaret vize işlemleriniz için başvuru sonrasında ret cevabı almışsanız itiraz etme hakkınız vardır. Vize başvurunuz olumsuz olursa Norveç Konsolosluğu, tarafınıza vizenizin neden olumsuz olduğuna dair bir mektup gönderir. Ret kağıdının size ulaşmasından itibaren 3 hafta içinde verilen bu karara itiraz edebilirsiniz. İtirazınızı UDİ yani Norveç Göçmenlik Ofisine ya da Norveç Büyükelçiliğine yapabilirsiniz. Yapılan itirazlar İngilizce ya da Norveççe olmalıdır. İtirazınıza ilişkin tercüme hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Norveç vize reddi kararına itirazınız için kanıtlayıcı belgeler sunabiliyorsanız dilekçenizle birlikte beyan etmelisiniz. Norveç Büyükelçiliği ya da Norveç Göçmenlik Ofisi itirazınızı değerlendirip karara bağlayacaktır. verilen karar yine olumsuz olursa artık itiraz edebileceğiniz bir üst makam bulunmamaktadır. Norveç vize evraklarınızı tekrar hazırlayıp her zaman başvurunuzu yineleyebilirsiniz. Norveç vize reddine ilişkin sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden bizlere gönderebilirsiniz.

Norveç Vize İşlemleri İstanbul

Norveç aile ziyaret vize işlemleriniz için vize servisimizden destek alabilirsiniz. İstanbul’dan başvuru yapacak kişiler başvurularını anlaşmalı konsolosluk vasıtasıyla yürütebilirler.0(312) 419 56 41 telefon numarasından bize ulaşabilir, Norveç aile ziyaret vize belgeleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Seyahat amacınıza ve kalış sürenize göre Norveç vize ücreti değişebilir. Seyahatinize uygun güncel Norveç vize ücret bilgisine bizlere arayarak ulaşabilirsiniz. Norveç vize başvurunuz için gerekli bilgileri aldıktan sonra evraklarınızı hazırlayıp bize kargo ile göndermelisiniz. Daha önceden alınmış VIS ibareli Schengen vizeniz varsa Norveç aile ziyaret vize başvurunuz için şahsen gelmenize gerek yoktur. Sadece evraklarınızı kargo ile ofisimize göndermeniz yeterlidir. Evraklarınız bize ulaştığında kontrollerini yapıp başvurunuzu tamamlamaktayız. Süreç ile ilgili sizlere detaylı bilgi verdikten sonra sonuçlanma aşamasına kadar Norveç vize başvurunuzu takip etmekteyiz. İstanbul’dan Norveç vizesine başvuran kişilerin sonuçları seyahat tarihlerine 2 gün kala belli olmaktadır. Eğer Norveç Konsolosluğu aile ziyaret vize başvurunuzu olumlu sonuçlarsa çıkan vize işlenmiş pasaportunuzu bulunduğunuz yere kargo ile göndermekteyiz. Norveç vize işlemleri ile ilgili sormak istediklerinizi bize bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz.

Norveç Vize İşlemleri Ankara

Norveç vize başvurularını Ankara ve çevre ilçelerden tamamlamak isteyen kişiler vizelerini vize servisimiz aracılığıyla alabilirler. Norveç vizesi için gerekli evrak listesini yetkililerimizden e-posta adresinize gönderilmek üzere talep edebilirsiniz. Norveç aile ziyaret vizesi için gerekli olan en önemli evrak davetiyedir. Norveç Konsolosluğuna sunulacak davetiyelerin Norveç Göçmenlik Ofisi (UDI) tarafından onaylı olması gerekir. Seyahatiniz için gerekli olan davetiye özelliklerini detaylı bir şekilde öğrenmek için 0(312) 419 56 41 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz ya da bilgi@happyturizm.com adresinden yazabilirsiniz. Norveç seyahatiniz için gerekli evrak bilgisinden sonra hazırladığınız evrakları ofisimize ulaştırınız. Daha önceden Schengen ülkeleri için verilmiş parmak iziniz varsa başvuruda şahsen bulunmanıza gerek yoktur. Vize servisimiz gerekli tüm prosedürleri yerine getirerek sizin uğraşmanıza gerek kalmadan başvuru işlemlerinizi tamamlayacaktır. Norveç aile ziyaret vize başvuru sonucunda Norveç Konsolosluğundan gelen yanıt olumlu olursa vize işlenmiş pasaportunuzu bulunduğunuz yere gönderiyoruz. Norveç vize başvurunuz için her türlü sorularınızı bize iletişim adreslerimizden gönderebilirsiniz.

Norveç Vize İşlemleri Antalya

Antalya ve çevre ilçelerden Norveç vizesine başvuracak kişiler, yorucu vize prosedürleriyle uğraşmadan vize servisimiz vasıtasıyla işlemlerini gerçekleştirebilirler. Norveç kısa süreli aile ziyaret vize başvurunuz için şahsen bulunmanıza gerek olmayabilir. Daha önceden Schengen ülkeleri için parmak izi verdiyseniz başvuru için gelmenize gerek yoktur. Norveç aile ziyaret vize için gerekli evraklar listesini yetkililerimizden talep edebilirsiniz. Verilen bilgiler doğrultusunda evraklarınızı hazırlayıp ofisimize kargoyla gönderin. Ulaştırdığınız evrakları kontrol edip eksik ya da hatalı bir evrak varsa size bildirmekteyiz. Norveç vize başvurunuz için çalışmalarımızı titizlikle yürütmekteyiz. Eğer daha önce Schengen ülkeleri için hiç parmak izi vermediyseniz yetkililerimiz Norveç Konsolosluğundan sizin adınıza randevu almakta ve randevu gününde size eşlik etmektedir. Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile birlikte Norveç vizenizi sıkıcı işlemlerle uğraşmak zorunda kalmadan alabilirsiniz. başvurunuz sonucunda vizeniz onaylanırsa pasaportunuzu bulunduğunuz yere göndermekteyiz. Norveç vize işleriyle ilgili sormak istediğiniz soruları 0(312) 419 56 41 numaralı telefonu arayarak ya da bilgi@happyturizm.com adresinden bize ulaştırabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek