Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Norveç Vizesi

Norveç Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Norveç Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

 Norveç turistik seyahatleriniz için gerekli evraklar 2024, Norveç vize ücreti 2024 hakkında sitemizde detaylı bilgi bulabilirsiniz. Norveç, Avrupa Birliği üyesi değildir ancak Schengene üye ülkeler arasındadır. Dolayısıyla kısa süreli turistik Norveç seyahatleriniz için Norveç Schengen vizesi almalısınız. Norveç vize başvurularınızı şahsen gelmenize gerek kalmadan vize servisimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Gerekli evraklarınızı bize kargoyla ulaştırmanız halinde vize başvuru işlemlerinizi başlatmaktayız. 

Norveç kısa süreli turistik c vizesi için gerekli evrak bilgisine yetkililerimizi arayarak ya da bilgi@happyturizm.com adresinden sorularınızı sorarak ulaşabilirsiniz. Sayfamızda yer alan Norveç turistik vize için gerekli evraklar listesi, Norveç Konsolosluğu referans alınarak sizler için derlenmiştir. Ancak seyahatiniz için evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce Norveç Konsolosluk biriminden gerekli evraklar konusundan bilgi almanızı öneririz. Norveç İstanbul vize işlemleri, Norveç Ankara vize işlemleri, Norveç Antalya vize işlemleri, Norveç Bursa vize işlemlerinizi vize servisimiz aracılığıyla yorucu vize prosedürleriyle uğraşmadan yapabilirsiniz. Norveç vizesi için bekleyecek zamanınız yoksa ya da işlemlerinizi daha hızlı halletmek istiyorsanız VIP hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için lütfen iletişim adreslerimizden bize ulaşın.

Norveç Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar

  • Pasaport: Seyahat dönüş tarihinden sonra en az 3 ay daha geçerli bir pasaport gereklidir. Pasaportunuzun veriliş tarihi 10 yıldan eski olmamalı ve en az 2 tane boş sayfası bulunmalıdır. Eski pasaportunuz ve mevcut pasaportunuzda vize işlenmiş sayfalar varsa onların da fotokopisini çekerek başvuru dosyanıza eklemelisiniz.
  • Norveç Vize Başvuru Formu: Norveç seyahatiniz için Norveç Schengen vize başvuru formu doldurulmalıdır. Norveç Schengen vize form için verilen bilgilerin doğru ve güncel olması önemlidir. Başvuru evraklarınız Norveç Konsolosluğuna beyan edildikten sonra konsolosluk başvuru sahiplerine ulaşmak isteyebilir. Bu yüzden verdiğiniz iletişim adreslerinin güncel olması şarttır. Norveç başvurunuz verdiğiniz evraklar çerçevesinde işleme alınacağından başvuru formu doldurulurken eksik ya da yanlış bilgi vermemeye özen gösteriniz. Norveç Schengen vize başvuru formu ile ilgili sormak istediğiniz soruları bizlere bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz.
  • Biometrik Fotoğraf: Norveç seyahatiniz için Schengen fotoğraf ölçülerine uygun 2 adet fotoğrafa ihtiyacınız vardır. Norveç Schengen vizesi için kullanacağınız fotoğrafın güncel olası gerekir.
  • Konaklama ve Ulaşım Rezervasyonları: Seyahatiniz için ulaşım ve konaklama rezervasyonlarınızı ya da satın alınmış biletlerinizi Norveç Konsolosluğuna sunmanız gerekir. Planlamış olduğunuz Norveç seyahatinizde diğer Schengen ülkelerine geçmeyi düşünüyorsanız, geçiş yaptığınız ulaşım dokümanlarınız ve konaklama rezervasyonlarınızı da başvuru evraklarınızın arasına ekleyiniz. Ulaşım ve konaklama rezervasyonlarınızı vize servisimiz aracılığıyla ek hizmetlerimizden yararlanarak yapabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için bize ulaşınız.
  • Banka Dökümü: Son 3 aylık banka hesap dökümü imzalı ve kaşeli olarak sunulmalıdır. Hesap bakiyenizde en az 35000 TL görünmelidir. Norveç seyahatiniz için masraflarınızı karşılayabilecek düzeyde yeterliliğinizi kanıtlamanız gerekir.
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi: Diğer başvuru evraklarıyla birlikte kimliğinizin ön ve arka yüzünün fotokopisini sunmalısınız.
  • Seyahat Sağlık Sigortası: Schengen ülkeleri için geçerli en az 30.000 Euro teminatlı olarak seyahat sağlık sigortası yaptırmalısınız. Yaptırdığınız seyahat sağlık sigortası tüm acil durumları kapsamalıdır. Vize servisimiz talep etmeniz halinde sizin adınıza seyahat sağlık sigortası yapmaktadır.
  • Tam Vukuatlı Nüfus Kağıt Örneği: Aile ve adres bilgilerinin tamamını içeren tam vukuatlı nüfus kağıt örneği alınmalıdır.

Çalışanlar İçin Evrak Listesi

  • Maaş Bordrosu: Son 3 aylık maaş bordrosu imzalı ve kaşeli sunulmalıdır.
  • Şirket Yazısı: İşveren tarafından konsolosluğa hitaben şirketin antetli kağıdına yazılmalı, ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır.
  • Şirket Evrakları: Son 6 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi fotokopisi, ticaret sicil gazetesi, vergi levhası, imza sirküleri fotokopileri beyan edilmelidir.
  • SGK İşe Giriş Bildirgesi: İşverenden barkodlu bir şekilde alınmalıdır.
  • SGK 4A Hizmet Dökümü: e-devletten ya da SGK Müdürlüklerinden barkodlu olarak temin edilebilir.

İşverenler İçin Evrak Listesi

  • Şirket Vize Talep Dilekçesi: Şirketin antetli kağıdına Norveç Konsolosluğuna hitaben İngilizce yazılmalı, seyahat tarihleri ve gidiş amacı belirtilmelidir.
  • Şirket Evrakları: İmza sirküleri, vergi levhası, faaliyet belgesi fotokopisi, ticaret sicil gazetesi güncel tarihli olarak sunulmalıdır.
  • SGK 4B Hizmet Dökümü: Hizmet dökümü çıktısı e-devletten alınabilir.

Öğrenciler: Norveç vizesi için başvuru yapacak öğrencilerin öğrenim gördüğü kurumdan onaylı öğrenci belgesi alması gerekir. Belge güncel olmalı ve İngilizce olarak orijinali sunulmalıdır.

Emekliler: Emekli başvuru sahipleri emeklilik maaşını gösteren son 3 aylık banka hesap dökümlerini, en az 35000 TL bakiyeli olacak şekilde ıslak imza ve kaşeli olarak sunmalıdır. Orijinal belge olmalı ve banka imza sirküleri ile birlikte beyan edilmelidir.

Çiftçiler: Çiftçi başvuru sahipleri bağlı bulundukları ziraat odasından çiftçilik belgesi almalıdır.

Norveç Turistik Vize Başvuru Sahiplerinin Dikkatine!

  • Norveç vize başvuru sahibine aile ferdinden bir kişi sponsor oluyorsa tam vukuatlı nüfus kağıt örneği ile akrabalık bağı ispat edilmelidir.
  • Türkiye’nin her yerinden Norveç vize işlemlerinizi vize servisimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.
  • Norveç vizesine başvuruda bulunan yabancı uyruklu vatandaşların, seyahat sonrası en az 6 ay daha geçerli ikametgah belgesi sunmaları gerekir.
  • Schengen vizesi için daha önce başvuruda bulunmuşsanız ve Vize Bilgi Sisteminde güncel parmak iziniz mevcutsa Norveç vize başvurusu için şahsen gelmenize gerek kalmadan vize servisimiz aracılığıyla başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
  • 12 yaşından küçük başvuru sahiplerinin başvuru esnasında bulunmalarına gerek yoktur.
  • Norveç vizesine İstanbul’dan başvuru yapacak kişiler, anlaşmalı konsolosluk olan Macaristan Konsolosluğu aracılığıyla Norveç vizelerini alabilirler.
  • Seyahatine 15 günden az zaman kalmış başvuru sahiplerinin vize kabulleri Norveç Konsolosluğu tarafından yapılmayabilir.
  • Norveç vizesine İstanbul’dan başvuru yapan kişilerin vize başvuru sonuçları seyahat tarihlerine 2 gün kala sonuçlanmaktadır.

Norveç Turistik Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Norveç turistik vize başvuru sonuçları doğru ve eksiksiz evraklarla yapılırsa yaklaşık 7 ile 10 iş günü içinde sonuçlanmaktadır. Yabancı pasaportlarla yapılan vize başvurularının sonuçlanması daha uzun sürebilmektedir. Norveç vizesine İstanbul’dan başvuruda bulunan kişilerin vize sonuçları seyahat tarihlerine 2 gün kala sonuçlanmaktadır. Norveç vize evraklarını eksiksiz ve titiz bir şekilde hazırlayıp sunmanız, vize başvurunuzun işleme alınma süresini kısaltabilir.

Norveç vize başvurularını sonuçlandırma yetkisi sadece Norveç Konsolosluğuna aittir. Sizlere vize başvuru sürecinin her aşamasında yardımcı olan vize servisimiz, Norveç vizesinin sonuçlanmasına müdahale edememektedir. Herhangi bir nedenden vizeniz ret ile sonuçlanırsa ödediğiniz harç bedellerinin geri iadesi söz konusu olmamaktadır. Norveç Konsolosluğunun başvuru sürecinde kişilerden ek evrak talep etme hakkı vardır. İşlem sürecinizde bir gecikme yaşamamak için sizden istenilen evrakları zamanında Norveç Konsolosluğuna beyan etmelisiniz. Norveç ve Türkiye’nin resmi tatillerinde Norveç Konsolosluğu hizmet vermemektedir. Norveç vize başvuru işlemlerinizi bu bilgiler ışığında gerçekleştirmenizi tavsiye ederiz. Norveç vize işlemlerinizi Happy Turizm Vize - Danışmanlık aracılığıyla hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Her biri alanında uzman temsilcilerimizle yorucu vize prosedürleriyle uğraşmadan Norveç vizesi alabilirsiniz. Ek olarak seyahatiniz için gerekli olan seyahat sağlık sigortası, ulaşım ve konaklama rezervasyonlarını vize servisimiz vasıtasıyla gerçekleştirebilir ve VIP hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Norveç Vize İşlemleri Ankara

Norveç vizesine Ankara ve çevresinden başvuru yapacak kişiler işlemlerini vize servisimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirler. Norveç turist vizesi ile ilgili en güncel evrak listesini ve Norveç vize ücret bilgisini yetkililerimizi arayarak talep edebilirsiniz. Dilerseniz güncel evrak listesini ve vize ücret bilgisini tarafınıza mail atmaktayız. Verilen bilgiler doğrultusunda Norveç vize evraklarınızı bize kargo ile gönderin. Evraklarınız elimize ulaştığında kontrol edip sizleri bilgilendirmekteyiz. Eğer eksik ve hatalı bir evrak söz konusu ise doğru evrakları nerden temin etmeniz gerektiği konusunda yardımcı olmaktayız. Başvurularınızı sonuçlandırma yetkisi sadece Norveç Konsolosluğuna aittir. Seyahat tarihlerinizde bir gecikmeme yaşamamak için lütfen başvurularınızı 1 ay önceden başlatınız. Norveç vize prosedürleri ile ilgili sormak istediklerinizi 0(312) 419 56 41 telefon numarasını arayarak sorabilirsiniz.

Norveç Vize İşlemleri Antalya

Antalya ve çevresinde ikamet eden Norveç vize başvuru sahipleri işlemlerini vize servisimiz aracılığıyla yürütebilirler. Norveç vize prosedürleriyle ilgili detaylı bilgi sitemizde yer almaktadır. Başvurularınızı tamamlamadan önce lütfen sitemizde yer alan Norveç vize içeriklerini okuyunuz. Norveç vize başvurunuzu yapmadan önce temsilcilerimizle iletişime geçip seyahat amacınızı ve mesleki durumuzu anlatın. Yetkililerimiz durumunuza ve amacınıza uygun evrak listesi hakkında detaylı bilgi verecektir. Verilen bilgiler doğrultusunda yapmanız gereken tek işlem hazırlamış olduğunuz evrakları kargo ile ofisimize göndermektir. Evraklarınız bizlere ulaştığında kontrollerini yapıp Norveç vize başvurunuzu tamamlamaktayız. Vize sonucunuzun her adımını takip etmekte ve sizlere bilgi vermekteyiz. Norveç vizeniz olumlu olursa çıkan vize işlenmiş pasaportunuzu bulunduğunuz yere kargo ile göndermekteyiz. Norveç turistik vize ile ilgili sorularınızı 0(312) 419 56 41 numaralı telefonu arayarak ya da bilgi@happyturizm.com adresinden bizlere sorabilirsiniz.

Norveç Vize İşlemleri İstanbul

Norveç vizesine İstanbul’dan vize servisimiz aracılığıyla başvuru yapabilirsiniz. Başvuru için şahsen gelmenize gerek kalmadan kurumumuz aracılığıyla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Norveç turistik vize evrakları ve Norveç vize ücreti ile ilgili temsilcilerimizi arayıp detaylı bilgi alın. Seyahat amacınız ve mesleki statünüze göre farklı evraklarla başvuru yapmanız gerekebilir. Gerekli bilgileri yetkilerimizden ya da bilgi@happyturizm.com adresinden alabilirsiniz. Hazırlamış olduğunuz evrakları ofislerimize ulaştırmanız durumunda sizin adınıza başvuru işlemlerinizi başlatmaktayız. Daha önceden VIS ibaresi bulunan bir Schengen vizeniz varsa parmak izi prosedürlerine gerek kalmadan işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Norveç vize prosedürleri için zamanınız yoksa VIP hizmetimizden faydalanabilir 48 saat içinde sonuç alabilirsiniz. Norveç vize işlemleri hakkında sormak istediklerinizi 0(312) 419 56 41 telefon numarasından bizlere sorabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek