Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Papua Yeni Gine Vizesi

Papua Yeni Gine Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Papua Yeni Gine Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Papua Yeni Gine aile ziyaret vize başvurunuz için bilmeniz gerekenler sayfamızın devamında mevcuttur. Papua Yeni Gine’ye bir yakınınızı ziyaret amaçlı seyahat etmeyi düşünüyorsanız öncelikle bir davet mektubuna ihtiyacınız vardır. Papua Yeni Gine’de ikamet eden bir yakınınızdan davet mektubu gelmelidir. Davet mektubu olmadan ziyaret vizesi almanız zordur. Seyahatiniz için diğer gerekli evraklarla birlikte davetiyeyi sunmalısınız.

Papua Yeni Gine aile ziyaret vizesi için gerekli evraklar 2024 ve Papua Yeni Gine vize ücreti 2024 sayfamızın devamında bulunmaktadır. Vize başvurusu için şahsen gelmenize gerek yoktur. Yetkililerimiz seyahatinizin detaylarından bahsetmeniz halinde gerekli prosedürleri yerine getirmektedir. Sadece evraklarınızı kargo ile bize ulaştırmanız yeterlidir. Papua Yeni Gine vize başvurularınız için Papua Yeni Gine Vize İşlemleri sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz. Sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden bize ulaştırın!

Papua Yeni Gine Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • Davetiye: Papua Yeni Gine’ye akrabanızı/arkadaşınızı ziyaret amaçlı bir seyahat düşünüyorsanız davetiyeye ihtiyacınız olacaktır. Aile ziyaret vize başvurunuz için Papua Yeni Gine’de yaşayan yakınınızdan bir davet mektubu gelmelidir. Bu davetiyede davet eden ve edilen kişinin tüm kişisel bilgileri yer almalıdır. Davet eden kişinin pasaport ve kimlik fotokopileri de başvuru için sunulmalıdır.
  • Pasaport: Seyahat dönüşünden sonra 6 ay daha geçerliliği olmalı ve 2 boş sayfası bulunmalıdır. Başvuru sahibi pasaport fotokopilerini de evraklarının arasına eklemelidir. 
  • Biometrik Fotoğraf: Ziyaret amaçlı başvurular için 2 tane biometrik fotoğraf gereklidir.
  • Hotel, Ulaşım Rezervasyonları: Başvuru sahibi konaklama rezervasyonu yaptırdıysa konaklama ile ilgili tüm belgelerini başvuru için beyan etmelidir. Aynı şekilde ulaşım rezervasyonları da sunulmalıdır. 
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi

BAŞVURU SAHİBİNİN DİKKATİNE!

Papua Yeni Gine aile ziyaret vize başvurusunda bulunan kişi çalışıyorsa güncel tarihli şirket evraklarını (Faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi, imza sirküleri, vergi levhası fotokopileri) diğer evraklarla birlikte beyan etmelidir.

AYRICA;

Papua Yeni Gine aile ziyaret vize başvuruları Avustralya Konsolosluğu’na yapılmaktadır.

Papua Yeni Gine aile ziyaret vizesine başvuran kişiler tam teşekküllü hastanelerden sağlık raporu almalı, HIV testi ve göğüs röntgeni de raporda sunulmalıdır.

Papua Yeni Gine'de 6 aydan fazla kalmayı düşünen başvuru sahipleri evraklarına ek olarak SGK tarafından yapılmış seyahat sağlık sigorta belgelerini sunmalıdır.


Papua Yeni Gine Aile Ziyaret Vizesi Nasıl Alınır?

Papua Yeni Gine aile ziyaret vizesi için temin edilmesi gereken en önemli evrak davetiyedir. Başvuru sahibi Papua Yeni Gine’de ikamet eden bir yakınından davet mektubu almalıdır. Davet mektubu detaylarını gerekli evraklar başlığı altında inceleyebilirsiniz. Davetiye ile ilgili sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz. Papua Yeni Gine ziyaret amaçlı vize prosedürlerine muafiyet olmaksızın tüm pasaport türleri tabidir. (Bordo, Yeşil, Gri, Siyah pasaport) Dolayısıyla Papua Yeni Gine’ye seyahat edebilmek için gerekli vize koşulları yerine getirilmelidir.

Seyahatinizin kapsamına göre hazırlamanız gereken evraklar değişebilir. Sayfamızda Papua Yeni Gine aile ziyaret vize evrakları mevcuttur. Ancak vize başvurunuz için hazırlıklara başlamadan temsilcilerimizle iletişime geçmenizi öneririz. Papua Yeni Gine ziyaret amaçlı seyahatler için vizenizi Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile yorulmadan alabilirsiniz. Başvuru için şahsen bulunmanıza gerek yoktur. Seyahatinize uygun evrakları temin ederek bize posta ile gönderebilirsiniz. Temsilcilerimiz evraklarınızın tek tek kontrolünü yapmakta ve başvuruya hazır hale getirmektedir. Başvurunuz sonuçlandığında size haber vererek pasaportunuzu ikamet ettiğiniz adrese gönderiyoruz. 

Papua Yeni Gine Vize Ücreti 2024

Papua Yeni Gine ziyaret amaçlı vize başvuruları için ödemeniz gereken vize ücreti seyahatinizin kapsamına göre değişir. Papua Yeni Gine’de kalış sürenize, seyahat türünüze göre farklı ücretler ödersiniz. Başvurunuz için ödemeniz gereken vize ücreti hakkında en sağlıklı bilgiyi temsilcilerimizle görüştükten sonra edinebilirsiniz. Seyahatinizin detaylarından bahsederek ödemeniz gereken vize ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. bilgi@happyturizm.com adresinden de vize ücreti hakkında sorularınızı bize yöneltebilirsiniz. 

Papua Yeni Gine Aile Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Papua Yeni Gine ziyaret amaçlı yapılan vize başvuruları yaklaşık 20-25 gün içinde sonuçlanmaktadır. Yabancı uyruklu kişilerin yapmış olduğu Papua Yeni Gine vize başvuruları daha geç bir sürede açıklanabilir. Belirtilen sürede sonuç alabilmeniz için evraklarınızın doğru ve eksiksiz bir şekilde sunulmuş olması gerekir. Eksik evraklarla yapılan vize başvurularında evrakların tamamlanması istenebileceğinden süreler daha uzun olabilir. Papua Yeni Gine vize başvurularınızı en az 1 ay önceden yapmanızı öneririz. Vize başvurunuz beklenen süreden daha önce sonuçlanırsa sizi haberdar etmekteyiz. Papua Yeni Gine vize başvuru koşulları hakkında sorularınızı bize bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz. 

Papua Yeni Gine Ankara, Edirne, İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Gaziantep, Antalya, Bursa Vize İşlemleri

Papua Yeni Gine aile ziyaret vize başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden vize servisimize müracaat edebilirsiniz. Ziyaret amacıyla Papua Yeni Gine’ye seyahat etmeyi düşünen başvuru sahipleri öncelikle davet mektubu almalıdır. Ziyaret amaçlı vize almanın birinci koşulu davetiyedir. Papua Yeni Gine’de bir yakınınızın ikamet etmesi ve size davet mektubu göndermesi gerekir. Sayfamızda yer alan diğer evraklarla birlikte davet mektubu da başvuru için beyan edilmelidir. Sayfamızda yer alan evrakları referans alarak hazırlıklarınıza başlamadan önce temsilcilerimizde iletişime geçip seyahat detaylarınızdan bahsediniz. Böylece durumunuza uygun evrak listesi hakkında bilgi sahibi olduktan sonra evraklarınızı hazırlayabilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek