Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Papua Yeni Gine Vizesi

Papua Yeni Gine Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Papua Yeni Gine Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar

Papua Yeni Gine turistik seyahatleriniz için sayfamızda faydalı bilgiler bulabilirsiniz. Seyahatiniz için yapmanız gerekenler, vize başvurusu için dikkat edilmesi gereken noktalar sitemizde mevcuttur. Papua Yeni Gine turistik vize başvurunuzu yapmadan sayfamızı okumanızı tavsiye ederiz. 

Papua Yeni Gine turistik vize başvurunuzu Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile yorulmadan tamamlayabilirsiniz. Vize başvurunuz için bizzat gelmenize gerek yoktur. Gerekli olan evraklar hakkında bilgi aldıktan sonra hazırlıklarınızı yapıp dosyanızı ofisimize göndermeniz yeterlidir. Papua Yeni Gine turistik vize evrakları 2024 ile ilgili iletişim numaralarımızı arayarak bilgi alabilir ya da bilgi@happyturizm.com adresisnden de evrak listesi talebinde bulunabilirsiniz. Papua Yeni Gine Vize İşlemleri sayfamızı da inceleyebilirsiniz.

 

Papua Yeni Gine Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar

Pasaport: Başvuru için pasaport görüntüsünü tarafımıza mail olarak atmanız yeterlidir. Seyahat dönüşünden sobra 6 ay daha geçerli olan bir pasaportla başvurunuzu yapmalısınız. 

Biometrik Fotoğraf: Papua Yeni Gine turistik vize başvuruları için 2 adet biometrik fotoğraf gereklidir.

Hotel, Uçak Rezervasyonları: Papua Yeni Gine turistik vize başvurularında konaklamak istediğiniz otel bilgileri, ne kadar konaklayacağınız ve konaklayacak kişinin tüm kişisel ve iletişim bilgileri başvuru için gereklidir. Yaptırmış olduğunuz ulaşım rezervasyonlarını da başvurunuz için sunmalısınız.

Banka Hesap Dökümü: Turistik vize başvuruları için hesap dökümünüzü evraklarınızın arasına eklemelisiniz.

Şahsi Dilekçe: Kalış sürenizden, gezeceğiniz yerlerden ve konaklayacağınız otellerden dilekçenizde detaylı olarak bahsetmelisiniz. 

 

UYARI!

Başvuru için sunacağınız tüm evrakların güncel ve geçerli olduğundan emin olunuz. 

Başvurular için bölge farkı bulunmamaktadır. Türkiye'nin her şehrinden turistik vize başvurularınızı vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz.

Papua Yeni Gine turistik vize başvurusunda bulunan kişi çalışan ise güncel tarihli şirket evraklarını (Faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi, imza sirküleri, vergi levhası fotokopileri)
da yukarıda sayılan evraklarla birlikte sunmalıdır. 

 

AYRICA;

Papua Yeni Gine turistik vize başvuruları Avustralya Konsolosluğu’na yapılmaktadır.

Papua Yeni Gine ticari vize başvuru sahipleri tam teşekküllü hastanelerden sağlık raporu almalıdır. Ayrıca HIV testi ve göğüs röntgeni de raporda sunulmalıdır.

Papua Yeni Gine'de 6 aydan fazla kalmayı düşünenlerin verilen evraklara ek olarak SGK tarafından yapılmış seyahat sağlık sigorta belgelerini sunması gerekir. 

 

Papua Yeni Gine Turistik Vize Nasıl Alınır?

Papua Yeni Gine turistik vize başvurularında pasaport çeşitleri için vize muafiyeti bulunmamaktadır. Vize prosedürlerine Umuma Mahsus (Bordo), Hizmet (Gri), Diplomatik (Siyah), Hususi (Yeşil) pasaport sahipleri tabi olmaktadır. Turistik vize başvurularında seyahat edecek kişinin mutlaka konaklama rezervasyonlarını, konaklayacağı otel bilgileri paylaşması gerekir. Ne kadar süre kalacağını, başka bir şehre geçmesi durumunda orada konaklayacağı bütün otel bilgileri başvuru için beyan etmelidir. Papua Yeni Gine turistik vize başvuru sahipleri vize başvurusu için evrakları titizlikle hazırlamalı, eksik ya da yanlış bir evrakla başvuru yapmamalıdır.

Papua Yeni Gine turistik vize evraklarına sayfamızda yer verilmiştir. Ancak seyahatiniz için hazırlıklarınızı yapmadan evvel yetkililerimizle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Yetkililerimizle, mail ortamında bilgi@happyturizm.com  veya  0(312) 419 56 41 telefon hattımızdan bizi arayarak iletişim kurabilirsiniz.Yanlış, eksik ya da gereksiz evrak hazırlamamak için iletişim adreslerimizden bize ulaşınız. Seyahatinizin amacına, kalış süresize ve kapsamına göre hatta mesleki durumunuza göre farklı evraklar temin etmeniz gerekebilir. Yorucu ve sıkıcı vize prosedürleriyle uğraşmadan başvurunuzu vize servisimiz aracılığıyla tamamlayın. Başvurunuz için şahsen gelmenize gerek yoktur. bilgi@happyturizm.com adresinden gerekli evrak listesini talep edebilir ve hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Hazırladığınız evrakları kargo ile ofisimize göndermeniz halinde başvurunuzu yapıyor ve sizleri süreç hakkında bilgilendiriyoruz.

 

Papua Yeni Gine Vize Ücreti 2024

Papua Yeni Gine turistik vize başvuruları için vize ücreti ödenmesi gerekir. Ancak ödenmesi gereken vize ücreti seyahatin kapsamına göre değişmektedir. Papua Yeni Gine vize harç bedellerini ilgili konsolosluk birimi belirlemektedir. Papua Yeni Gine turistik vize başvurunuzun değerlendirilmeye alınması için gerekli olan vize harç bedelinin ödenmesi gerekir. Seyahatiniz için en uygun Papua Yeni Gine vize ücret bilgisine bilgi@happyturizm.com adresinden ulaşabileceğiniz gibi iletişim adreslerimizden de bizi arayarak bilgi alabilirsiniz.

 

Papua Yeni Gine Turistik Vizesi Kaç Günde Çıkar?


Papua Yeni Gine için turistik vize başvuru sonuçları 1 ile 5 hafta içinde sonuçlanmaktadır. Evrakların tam ve doğru olarak, usulüne uygun şekilde teslim edilmesiyle bu süreler geçerlidir. Eksik evrakla başvuru yapıldığı takdirde süre kaybı yaşamanız olasıdır. Yabancı pasaportlar ile yapılan Papua Yeni Gine turistik vize başvuruları daha uzun bir zaman dilimi içinde sonuçlanabilir. Seyahatiniz için bir gecikme ile karşılaşmak istemiyorsanız başvurunuzu 1 ay öncesinden yapmanızı tavsiye ederiz. Papua Yeni Gine vize başvuru sonuçları Avustralya Konsolosluğu tarafından sonuca bağlanır. Vizeniz sonuçlandığında sizi durumdan hemen haberdar etmekteyiz. Vize başvurunuzu Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile yorulmadan tamamlayabilirsiniz. Yerine getirilmesi gereken tüm vize koşullarını sizin adınıza yerine getirmekteyiz. Sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden ulaştırabilirsiniz.

 

Papua Yeni Gine Ankara, İzmir, İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Gaziantep, Bursa, Antalya Vize İşlemleri

Papua Yeni Gine turistik vize başvurularınızı vize servisimiz aracılığı ile zahmetsiz bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Nerede ikamet ederseniz edin başvurunuz için şahsen bulunmanıza gerek yoktur. Papua Yeni Gine turistik vize için gerekli olan evraklar hakkında yetkililerimizden bilgi aldıktan sonra hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Seyahatinizin kapsamına göre hazırlamanız gereken evraklar değişebilir. Bu yüzden önce bizi aramanızı tavsiye ederiz. Her bir yetkilimiz uzun yıllar çalışmanın verdiği tecrübeyle başvurularınızı usulüne uygun şekilde tamamlamaktadır. Turistik vize başvuruları için sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden bize ulaştırın! Seyahatiniz için keyifli yolculuklar dileriz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek