Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Papua Yeni Gine Vizesi

Papua Yeni Gine Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Papua Yeni Gine Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

Papua Yeni Gine’ye planladığınız ticari seyahatleriniz için Papua Yeni Gine ticari vize başvurusunda bulunmanız gerekir. Papua Yeni Gine vize başvurunuzu vize servisimizle tamamlayarak kolaylaştırılmış vize hizmetinden faydalanabilirsiniz. Sayfamızın devamında Papua Yeni Gine ticari vize evrakları 2024 mevcuttur. Papua Yeni Gine ticari vizesiyle ilgili sorularını bilgi@happyturizm.com adresinden gönderiniz, temsilcilerimiz en kısa sürede dönüş yapacaktır.

Papua Yeni Gine ticari vize başvurusu için şahsen gelmenize gerek yoktur. Vize servisimize gerekli evrakları ulaştırmanız halinde başvurunuzu sizin adınıza yürütmekteyiz. Sayfamızı inceledikten sonra evraklarınızı hazırlamadan yetkililerimizle iletişime geçmenizi öneririz. Seyahatinize ve mesleki durumunuza uygun evrak listesi hakkında detaylı bilgi almalısınız. Papua Yeni Gine Vize İşlemleri sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz. 

Papua Yeni Gine Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

Standart Evraklar

  • Pasaport: Seyahat dönüşü sonrası 6 ay daha geçerli olmalıdır ve en az 2 boş sayfası bulunmalıdır. Pasaport fotokopilerini de başvurunuz için eklemenizde fayda vardır.
  • Biometrik Fotoğraf: Vize başvurunuz için 2 adet biometrik fotoğraf çektirmelisiniz.
  • Otel ve Uçak Rezervasyonları: Seyahatiniz için yaptırmış olduğunuz konaklama ve ulaşım rezervasyonlarını başvurunuz için sunmalısınız.
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 

Mesleksel Evraklar

  • Davetiye: Papua Yeni Gine ticari vize başvurunuz için davetiye olması gerekir. Temin etmeniz gereken davetiyede seyahat süreci boyunca yapılacak işten bahsedilmeli, yeri, zamanı ve süresi belirtilmelidir. Davetiye, davet eden firmanın antetli kağıdına yazılmalıdır. Davetiyede davet edilen kişinin kişisel bilgileri ve şirketteki pozisyonu yer almalıdır. Davetin başlangıç ve bitiş tarihleri belli olmalıdır. Davetiye detayları hakkında daha fazla bilgi almak için bilgi@happyturizm.com adresinden sorularınızı gönderebilirsiniz.
  • Fuar Katılımı İçin: Ödenen fuar stant ücreti ve fuar katılım belgesi başvuru belgelerine eklenmelidir.
  • Güncel Şirket Evrakları: Faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi, imza sirküleri, vergi levhası fotokopileri.

DİKKAT!

*Papua Yeni Gine vize başvurularını Avustralya Konsolosluğu kabul etmektedir. 

*Papua Yeni Gine ticari vize başvuru sahipleri tam teşekküllü hastanelerden sağlık raporu almalıdır. Ayrıca HIV testi ve göğüs röntgeni de başvuru için sunulmalıdır.

*Papua Yeni Gine'de 6 aydan fazla kalacak kişilerin verilen evraklara ek olarak SGK tarafından yapılmış seyahat sağlık sigorta belgelerini sunma zorunluluğu vardır. 


Papua Yeni Gine Ticari Vize Nasıl Alınır?

Papua Yeni Gine ticari vize almak için Papua Yeni Gine vize koşullarını yerine getirmek gerekir. Papua Yeni Gine vize işlemlerine muafiyet olmaksızın Umuma Mahsus (Bordo), Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) pasaport sahipleri tabidir. Tüm pasaport sahipleri vize başvurusunda bulunmak zorundadır. Vize başvurunuz için Papua Yeni Gine’de bir şirketten ticari davetiye almalısınız. Davetiyenin başlangıç ve bitiş tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Ticari davetiyenin detaylarına gerekli evraklar başlığı altında yer verilmiştir. Diğer standart evraklarla birlikte davetiyenizi de başvurunuz için sunmalısınız.

Evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce yetkililerimizle iletişime geçmeniz faydalı olacaktır. Zira başvurunuz için gereksiz ya da yanlış bir evrak hazırlamak durumunda kalabilirsiniz. Seyahatinize ve mesleki statünüze göre temin etmeniz gereken evraklar farklılık gösterebilir. Papua Yeni Gine ticari vize başvurusu için bizzat gelmenize gerek yoktur. Hazırladığınız evrakları ofisimize ulaştırmanız yeterlidir. Alanında uzman temsilcilerimiz Papua Yeni Gine vize başvuru prosedürlerini sizin yerinize tamamlamakta ve takibini yapmaktadır. Başvurunuz sonuçlandığında sizi haberdar etmekteyiz. Papua Yeni Gine ticari vize başvuruları ile ilgili sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden göndermeyi unutmayın!

Papua Yeni Gine Vize Ücreti 2024

Papua Yeni Gine’ye planladığınız ticari nitelikli seyahatler için belli miktarda vize ücreti ödemeniz gerekir. Papua Yeni Gine vize harç bedellerini ilgili konsolosluk belirlemektedir. Vize başvurunuzu değerlendirilmesi ve sonuçlandırılması için vize harç bedelini ödemeniz gerekir. Seyahatinizin kapsamına göre ödemeniz gereken vize ücreti değişir. Yetkililerimizle iletişime geçip seyahat detaylarınızdan bahsederek ödemeniz gereken Papua Yeni Gine vize ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. bilgi@happyturizm.com adresinden de vize ücreti hakkında bilgi almanız mümkündür.

Papua Yeni Gine Ticari Vize Kaç Günde Çıkar?

Papua Yeni Gine ticari vize başvuruları yaklaşık 20 ile 25 gün içinde sonuçlanmaktadır. Yabancı pasaportlarla yapılan ticari vize başvurularının sonuçlanma süreleri daha uzun olabilmektedir. Evrakların tam ve düzenli teslim edilmesi başvurunuzun işleme alınma süresini kısaltabilir. Seyahatiniz için gecikme yaşamamak adına Papua Yeni Gine ticari vize başvurularını 1 ay öncesinden yapmanızı tavsiye ederiz.

Papua Yeni Gine vize başvuruları Avustralya Konsolosluğu tarafından sonuçlandırılmaktadır. Vize başvurunuzun sonuçlanma aşamasına müdahale edememekteyiz. Papua Yeni Gine ticari vizeniz sonuçlandığında sizleri bilgilendirmekte ve pasaportunuzu ikamet adresinize göndermekteyiz. Papua Yeni Gine vize başvurularınızı Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Vize işlem sürecinize dair sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz. Seyahatiniz için Happy Turizm Vize - Danışmanlık  olarak şimdiden keyifli yolculuklar dileriz!

Papua Yeni Gine Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Bursa, Gaziantep, Tekirdağ, Edirne Vize İşlemleri

Papua Yeni Gine vize başvurularınızı her şehirden vize servisimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Papua Yeni Gine ticari vize başvurusu için şahsen bulunmanıza gerek yoktur. Gerekli olan evrakları ofisimize posta ile ulaştırabilirsiniz. Vize servisimiz sizin adınıza gerekli olan Papua Yeni Gine vize prosedürlerini yerine getirmektedir. Başvurunuzu başından sonuna kadar titiz bir şekilde yürütmekte ve sonuçlanma aşamasını da takip etmekteyiz. Ticari vize başvurunuz erken sonuçlanırsa sizi haberdar etmekteyiz. Çıkan pasaportunuzu ikamet adresinize gönderiyoruz. Papua Yeni Gine ticari vize başvuruları ile ilgili sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek