Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Sudan Vizesi

Sudan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Sudan Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Sudan aile ziyaret vize başvurusu yapabilmeniz için Sudan’da ikamet eden bir yakınınız olmalıdır. Sudan ziyaret amaçlı vize başvurunuz için Sudan’da ikamet eden yakınınızdan bir davetiye almalısınız. Davetiyede davet eden yakınınızın tüm kişisel bilgileri yer almalıdır. Sayfamızı inceledikten sonra Sudan vize başvurunuz için sormak istediğiniz soruları bilgi@happyturizm.com adresinden bize göndermeyi unutmayın!

Sudan aile ziyaret vizesi için gerekli evraklar 2024 sayfamızda sizler için listelenmiştir. Gerekli evrak listesini hazırlamaya başlamadan önce Sudan Büyükelçiliği Vize Bölümünü arayarak bilgi almanızı öneririz. Sudan Vize İşlemleri sayfamızı da inceleyebilirsiniz.

Sudan Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Pasaport: Sudan ziyaret amaçlı seyahatler için pasaport geçerlilik tarihi kontrol edilmelidir. Pasaportunuzun ilk sayfa fotokopisini ve varsa vize işlenmiş sayfalarının fotokopileri de başvuru için sunulmalıdır. Pasaportunuzda 2 boş sayfa bulunmalıdır.

Davetiye: Sudan ziyaret amaçlı seyahatler için davetiye olması şarttır. Davetiye Sudan’da ikamet eden bir yakınızdan gelmeli, davetiyeyle birlikte Sudan’da ikamet eden yakınınızın pasaport ve kimlik fotokopileri de sunulmalıdır. Davetiyede davet eden ve edilen kişinin kişisel bilgileri ve iletişim adresleri yer almalıdır.

İngilizce Vize Talep Dilekçesi: Sudan Konsolosluğuna hitaben yazılmalıdır. Islak imza ve kaşeli bir şekilde sunulmalıdır.

Biometrik Fotoğraf: Sudan aile ziyaret vize başvuruları için 2 biometrik fotoğraf gereklidir.

Sudan Vize Formu: Sudan vize formunu incelemek için tıklayınız.

Sudan Aile Ziyaret Vizesi Nasıl Alınır?

Sudan’a ziyaret amaçlı bir seyahat planlıyorsanız öncelikle Sudan’da ikamet eden bir yakınınızdan davet mektubu almalısınız. Davet mektubunun içeriği hakkında yetkililerimizi arayarak bilgi alabilirsiniz. Sayfamızda davet mektubu hakkında yeterli bilgi mevcuttur ancak Sudan Büyükelçiliğini arayarak bilgileri teyit ettirmenizi öneririz. Aldığınız davetiyenin seyahat tarihleriyle uyumlu olması gerekir. Davetiyeniz olmadan Sudan aile ziyaret vizesi almanız kolay olmayacaktır.

Happy Turizm, Sudan aile ziyaret vize başvurularınızı usulüne uygun bir şekilde gerçekleştirmektedir. Zorlu vize prosedürleriyle uğraşmanıza gerek kalmadan işlemlerinizi vize servisimizle halledebilirsiniz. Sudan aile ziyaret vize başvurunuz için bizzat gelmenize gerek yoktur. Evraklarınızı ofisimize göndererek Sudan vize başvuru aşamasının ilk adımını tamamlamış olursunuz. Geriye kalan adımları Happy Turizm olarak sizin yerinize tamamlamaktayız. Son adım olarak Sudan ziyaret amaçlı vize başvurunuz sonuçlandığında sizlere haber veriyor ve pasaportunuzu bulunduğunuz adrese posta ile gönderiyoruz. Sudan ziyaret amaçlı vize başvurusu hakkında sormak istediklerinizi bilgi@happyturizm.com adresinden bize göndermeyi unutmayın, tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılmaktadır.

Sudan Vize Ücreti 2024

Sudan aile ziyaret vize başvurusunda bulunmak için gerekli evrakları temin etmenizin yanında bir de vize harcı yatırmanız gerekir. Sudan vize harç bedellerini Sudan Büyükelçiliği belirlemektedir. Sudan aile ziyaret vize başvurunuzun değerlendirilebilmesi için Sudan vize harcını yatırmanız ve dekontunu Sudan Konsolosluğuna sunmanız gerekir. Seyahat amacınıza göre ödemeniz gereken Sudan vize ücreti değişebilmektedir. Seyahatinizin kapsamına en uygun Sudan vize ücreti 2024 hakkında bilgi@happyturizm.com adresinden bilgi maili talep edebilirsiniz. 

Sudan Aile Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Sudan ziyaret amaçlı vize başvuru sonuçları yaklaşık 2 ile 5 iş günü içinde sonuçlanmaktadır. Ancak doğru evraklarla ve usulüne uygun bir şekilde yapılan vize başvurularında bu süreler geçerlidir. Eksik evraklarla yapılan Sudan vize başvuruları daha uzun bir sürede sonuçlanabilir.  Yine de vize başvuru sonuçlanma süreleri başvuru sahibin sunduğu evraklar çerçevesinde şekillenmektedir. Uzayıp kısalması sunulan evraklara bağlıdır. Yabancı pasaportlarla yapılan Sudan aile ziyaret vize başvurularının sonuçlanması daha farklı olabilmektedir. Sudan ziyaret amaçlı seyahat planınızda gecikme yaşamamak adına vize başvurularınızı en geç 15 gün öncesinden yapmanızı tavsiye ederiz. 

Vize servisimiz Sudan ziyaret amaçlı vize başvuru sürecinizi titizlikle yürütmektedir. Sonuçlanma aşamasını da takip etmekte eğer başvurunuz erken bir tarihte sonuçlanırsa size bildirmektedir. Sudan vize başvurunuz için randevu alma işlemleriyle uğraşmanıza gerek kalmadan vize servisimiz vasıtasıyla vizenizi hızlı bir şekilde alabilirsiniz. Başvurunuz sonuçlandığında pasaportunuzu bulunduğunuz yere gönderiyoruz. Sudan vize başvurusu için sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden bize ulaştırınız.

Sudan Ankara Vize İşlemleri

Sudan aile ziyaret vize başvuruları için Türkiye’nin her şehrinden vize servisimize başvuru talebinde bulunabilirsiniz. Sudan vize başvurusu için yorulmanıza gerek kalmadan işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Vize servisimiz sizin adınıza tüm Sudan vize prosedürlerini yerine getirmektedir. Başvurunuzun değerlendirmeye alınması ve sonuçlanması için Sudan vize prosedürlerinin titizlikle yerine getirilmesi gerekir. Başvuru için eksik evrak sunulmamalı, vize başvurusu zamanında yapılmalıdır. Seyahatinize 15 günden daha az bir zaman kalmışsa vize başvuru kabulünüz yapılmayabilir. Başvuru için Happy Turizm’yi tercih etmeniz durumunda şahsen bulunmanıza gerek kalmaz. Sudan ziyaret amaçlı vize başvuru evraklarınızı (pasaport aslı, fotoğraf, davetiye vb.) ofisimize göndermeniz yeterlidir. Vize servisimiz sizin adınıza tüm işlem sürecini yönetmektedir. Sudan vizesi ile ilgili sorularınız varsa bilgi@happyturizm.com adresinden bize mail atabilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek