Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Sudan Vizesi

Sudan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Sudan Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Sudan ticari vize başvurusunda bulunmanız için Sudan ticari vize için gerekli evraklar hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir. Sudan’a yapacak olduğunuz iş toplantısı, iş görüşmesi, iş için katılmanız gereken seminer vb. için Sudan ticari vize başvurusunda bulunmalısınız. Sudan ticari vize için gerekli evraklar 2024 sayfamızın devamında sizler için derlenmiştir. Ancak başvurunuzu yapmadan önce Sudan Konsolosluk birimini arayıp detaylı bilgi almanızı öneririz.

Sudan ticari vizesine başvurmak için bizzat gelmeniz gerek olmamaktadır. Başvurunuzu vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Başvurunuz için gerekli evraklar hakkında bilgi aldıktan sonra hazırladığınız evraklarınızı ofisimize gönderebilirsiniz. Happy Turizm olarak başvurunuzu gerçekleştirmekte ve takibini yapmaktayız. Sudan vizesi hakkında aklınıza takılan sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden bize ulaştırabilirsiniz. Sudan vize hakkında bilgi almak için Sudan Vize İşlemleri sayfamıza da göz atabilirsiniz.

Sudan Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

Pasaport: Sudan ticari seyahatiniz için pasaportunuzun geçerlilik tarihini kontrol ediniz. Vizenizin işlenebilmesi için pasaportunuzda en az 2 boş sayfa bulunmalıdır. Pasaport fotokopilerinizi de başvurunuz için sunmalısınız.

Davetiye: Sudan şirketinin antetli kağıdına yazılmış olmalı ya da  Sudan resmi makamlarından alınmış olmalıdır. Davetiye  kaşe ve imzalı bir şekilde Sudan Konsolosluğuna beyan edilmelidir. Davetiyede şirket bilgilerinin yer alması gerekir. Davetiye hakkında detaylı bilgi almak için bilgi@happyturizm.com adresine mail atabilirsiniz.

İngilizce Vize Talep Dilekçesi: Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben yazılmalıdır. Islak imza ve kaşeli bir şekilde sunulmalıdır.

Biometrik Fotoğraf: Sudan ticari vize başvurunuz için 2 adet güncel biometrik fotoğraf kullanmalısınız. 

Sudan Vize Formu: Sudan vize formunu incelemek için tıklayınız.

Sudan Ticari Vizesi Nasıl Alınır?

Sudan ticari vize başvurusunda bulunmak için Sudan şirketi tarafından gönderilmiş bir davetiye olmalıdır. Sayfamızda bulunan Sudan ticari vize için gerekli evrakları Sudan Büyükelçiliğini arayarak teyit ettirmenizi öneririz. Seyahatiniz için gerekli olan davetiyenin seyahat tarihlerinizle uyumlu olması gerekir. Başvurunuz için pasaport aslı, ingilizce vize talep dilekçesi ve fotoğrafınızla birlikte davetiyeyi de temin ederek işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

Sudan ticari vize başvurunuzu vize servisimiz aracılığıyla yorulmadan tamamlayabilirsiniz. Vize servisimiz başvuru için gerekli olan tüm adımları sizin için yerine getirmektedir. Seyahatinizin kapsamına göre farklı evraklar temin etmeniz gerekebilir. Evraklarınızı temin etmeye başlamadan önce yetkililerimizi arayarak bilgi alabilirsiniz. Sudan ticari vize başvurunuzun sıkıntısız ve en hızlı bir şekilde tamamlanması için çalışmaktayız. Vize başvurunuz sonucunda olumlu yanıt alırsanız vize işlenmiş olan pasaportunuzu nerede bulunuyorsanız bulunduğunuz yere gönderiyoruz. Başvurunuz için siz değerli yolcularımıza konforlu hizmet sunmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Sudan ticari vize başvurunuzu sonuçlanma aşamasında da takip ediyor, belirtilen süreden önce sonuçlanırsa sizlere hemen haber veriyoruz. Sudan ticari vize hakkında aklınıza takılan sorularınızı lütfen bilgi@happyturizm.com adresinden bize ulaştırınız!

Sudan Vize Ücreti 2024

Sudan ticari vize başvurunuz için ödemeniz gereken vize harç bedeli vardır. Sudan vize harç bedellerini Sudan Büyükelçiliği belirlemektedir. Sudan seyahatiniz için amacınıza, kalış sürenize göre ödemeniz gereken Sudan vize ücreti değişebilmektedir. Sudan vize başvurunuzun değerlendirilmeye alınması ve sonuca ulaştırılması için Sudan Büyükelçiliği tarafından belirlenen vize ücretini ödemeniz gerekir. En sağlıklı vize ücret bilgisine ulaşmak için yetkililerimizle seyahatinizin detayları hakkında konuşmanız yararlı olacaktır. Vize temsilcilerimiz seyahatinizi kapsamına göre ödemeniz gereken Sudan vize ücreti 2024 hakkında sizlere detaylı bilgi verecektir. Seyahatinize göre ödemeniz gereken Sudan vize ücreti 2024 ile ilgili bilgi@happyturizm.com adresine de mail atabilirsiniz. 

Sudan Ticari Vize Kaç Günde Çıkar?

Sudan ticari vize başvuruları, işlemler eksiksiz bir şekilde yerine getirildiğinde yaklaşık 2 ile 5 iş günü içinde sonuçlanmaktadır. Başvurunuzun zamanında sonuçlanması için evraklarınızın özenle hazırlanıp usulüne uygun şekilde teslim edilmesi gerekir. Happy Turizm olarak Sudan vize prosedürlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Yıllar öncesine dayanan tecrübemizle sizlere daha iyi hizmet sunmak adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sizler de Sudan vize başvurunuzu vize servisimizle birlikte tamamlayarak hızlı sonuç alabilirsiniz. 

Sudan vizesine başvuran yabancı uyruklu vatandaşların vize sonuçlanma süresi daha uzun olabilmektedir. Ayrıca evraklarınızda herhangi bir eksiklik olması durumunda başvurunuz için size zaman kaybı yaşatacaktır. Bu tarz gecikmeler yaşamamak için Sudan ticari vize başvurunuzu en az 15 gün öncesinden yapmanızı tavsiye ederiz. Yetkililerimiz Sudan ticari vize başvurunuzun işlem süreci hakkında sizlere detaylı bilgi vermektedir. Başvurunuz sonuçlandığında pasaportunuzu bulunduğunuz adrese posta ile ulaştırmaktayız. Soru ve görüşlerinizi bilgi@happyturizm.com adresinden postalamayı unutmayın! 

Sudan Ankara Vize İşlemleri

Sudan ticari vize başvurunuz için bulunduğunuz şehirden vize servisimiz aracılığıyla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Vize servisimiz Sudan ticari vize başvurunuz için başından sonuna kadar titizlikle çalışmaktadır. Gerekli vize prosedürlerini sizin adınıza yerine getirerek sorunsuz bir vize başvuru süreci yaşamanız için uğraşmaktadır. Sudan ticari vize başvurunuz için şahsen gelmenize gerek yoktur. Sudan ticari vize için gerekli evraklar konusunda bilgi aldıktan sonra hazırladığınız evrakları ofisimize gönderebilirsiniz. Bizler evraklarınızı tek tek kontrol etmekte ve sizlere geri dönüş yapmaktayız. Happy Turizm ile Sudan ticari vize başvurunuzu zahmet çekmeden yapabilirsiniz. Gerekli evraklar hakkında Sudan Büyükelçiliği vize bölümünü arayarak bilgi almanızı öneririz. Sudan ticari vize evrakları hakkında yeterli bilgiye sahip olduktan sonra hazırlıklarınızı yapıp temin ettiğiniz evrakları ofisimize ulaştırabilirsiniz. Böylece zorlu vize süreciyle uğraşmadan başvurunuzu tamamlamış olursunuz. Sudan ticari vize başvurusu ile ilgili sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden bize yollayabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek