Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Sudan Vizesi

Sudan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Sudan Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Sudan  turistik vize başvurunuzu Sudan Konsolosluğuna gitmeden vize servisimiz aracılığıyla alabilirsiniz. Başvuru için şahsen bulunmanıza gerek kalmadan vize servisimiz sizin adınıza tüm Sudan vize prosedürlerini yerine getirmektedir. Sudan’a turistik amaçlarla seyahat planlıyorsanız Sudan turistik vizesine başvurmalısınız. 

Sudan turistik vize başvurusu için temin etmeniz gereken evrak listesi sayfamızın devamında mevcuttur. Sudan turistik vize için gerekli olan evraklar 2024 listesini bilgi@happyturizm.com adresinden de mail olarak talep edebilirsiniz. Sudan turistik vize başvurunuz için yapmanız gereken hazırlıklar konusunda Sudan Büyükelçiliği Vize Bölümünü arayarak bilgileri teyit ettirmenizi tavsiye ederiz. Sudan Vize İşlemleri sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

Sudan Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar

  • Pasaport: Sudan turistik seyahatiniz için pasaportunuzun geçerlilik tarihini kontrol etmelisiniz. Pasaportunuzda en az 2 boş sayfa olmalıdır. Pasaport fotokopileri de başvuru için Sudan Konsolosluğuna sunulmalıdır.
  • Davetiye: Sudan turistik seyahatler için mümkünse davetiye alınmalıdır.  Sudan resmi makamlarından onaylı olmalıdır. Kaşe ve imzalı bir şekilde Sudan Konsolosluğuna beyan edilmelidir.
  • Konaklama ve Ulaşım Rezervasyonları: Sudan turistik vize başvurusu için davetiye temin edilemiyorsa mutlaka konaklama rezervasyonu olmalıdır. Sudan seyahatiniz boyunca nerede, nasıl ve hangi süreler içinde konaklayacağınızın bilgisi başvuru evraklarınızın arasında yer almalıdır.
  • İngilizce Vize Talep Dilekçesi: Konsolosluğa hitaben yazılmalıdır. Islak imza ve kaşeli bir şekilde sunulmalıdır.
  • Biometrik Fotoğraf: Sudan turistik vize başvuruları için 2 tane biometrik fotoğraf çektirmelisiniz. 
  • Sudan Vize Formu: Sudan vize formunu görmek için tıklayınız.

Sudan Turistik Vizesi Nasıl Alınır?

Sudan turistik vize başvurusunda bulunabilmek için Sudan vize şartlarını yerine getirmeniz gerekir. Sudan turistik vize için gerekli evrakları temin ederek başvurunuz için Sudan Konsolosluğuna sunmalısınız. Happy Turizm olarak Sudan turistik vize başvuru şartlarını sizler için sayfamızda listeledik. Ancak hazırlıklarınıza başlamadan önce Sudan Konsolosluk Birimini arayarak evrak listesi hakkında bilgi alabilirsiniz. Sudan turistik vize başvurusu için temin edilebiliyorsa davetiye temin edilmeli, eğer davetiye temin edilemiyorsa konaklama rezervasyonları mutlaka Sudan Konsolosluğuna sunulmalıdır. Konaklama rezervasyonlarınız seyahat tarihlerinizle uyumlu olmalıdır. 

Sudan turistik vize başvurunuz için vize servisimizi rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bizlerle iletişime geçmeniz halinde Happy Turizm temsilcilerimiz Sudan turistik vize başvurunuz için sizlere detaylı bilgi vermektedir. Sudan turistik vize evraklarını temin ederken zorluk yaşarsanız bize ulaşabilirsiniz. Vize başvurusu için şahsen gelmenize gerek yoktur. Alanında uzman vize yetkililerimiz tüm vize prosedürleri hakkında yeterli bilgiye sahiptir. Dolayısıyla başvurunuzu sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamlamaktadırlar. Vize başvurunuz sonuçlandığında pasaportunuzu bulunduğunuz yere göndermekteyiz. bilgi@happyturizm.com adresinden sorularınızı bize ulaştırmayı unutmayın.

Sudan Vize Ücreti 2024

Sudan turistik vize başvuruları için ödenmesi gereken vize harcı vardır. Sudan vize harçlarını Sudan Büyükelçiliği belirlemektedir. Başvurunuzun değerlendirilmeye alınması için mutlaka Sudan vize ücretini ödemeniz ve dekontunu başvuru dosyalarınızla birlikte paylaşmanız gerekir. Sudan vize ücreti 2024, seyahatinizin kapsamına göre değişebilir. Yetkililerimizle seyahat amacınızı paylaşmanız durumunda en sağlıklı ve güncel Sudan vize ücret bilgisine ulaşabilirsiniz. 

Sudan Turistik Vize Kaç Günde Çıkar?

Sudan vize başvuruları 2 ile 5 iş günü içinde sonuçlanır. Sudan turistik vize başvurusu da ortalama  bu sürelerde sonuçlanmaktadır. Sudan turistik vize başvuru sonucunuzun zamanında sonuçlanmasını istiyorsanız gerekli vize evraklarını titiz bir şekilde hazırlayıp teslim etmelisiniz. Happy Turizm evraklarınıza gereken özeni gösterip Sudan Konsolosluğunun istediği düzende teslim etmektedir. Siz de Sudan vize başvurunuz için rahatlıkla Happy Turizm’yi tercih edebilirsiniz.

Sudan turistik vize başvuru sonuçlanma aşaması yabancı pasaportlarda daha uzun sürebilir. Kendinize bir seyahat planı oluşturmuş ve bu plan için bir gecikme yaşamak istemiyorsanız Sudan turistik vize başvurunuzu en az 15 gün öncesinden yapmalısınız. Vize temsilcilerimiz başvurunuzun durumunu takip etmekte ve sonuçlandığında sizlere haber vererek istediğiniz adrese pasaportunuzu göndermektedir. Sudan turistik vize başvuruları için her türlü sorunuzu bize bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz.

Sudan Ankara Vize İşlemleri

Ankara ve diğer tüm şehirlerden Sudan vize başvurunuzu şahsen gelmenize gerek kalmadan vize servisimiz aracılığıyla tamamlayın. Vize başvuru süreci bilindiği gibi biraz sıkıntılı bir süreçtir. Hangi evrakların nereden, nasıl temin edilmesi gerektiği, temin edilen evrakların doğru olup olmadığı gibi birçok noktaya dikkat edilmesi gerekir. Vize servisimiz sizi bu yorucu prosedürlerle uğraşmaktan kurtararak Sudan vize başvurunuzu sizin adınıza tamamlar. Yapmanız gereken tek işlem gerekli evraklar bilgisine ulaşıp hazırladığınız dosyanızı ofisimize ulaştırmaktır. Seyahatinize uygun evrak listesi için yetkililerimize ulaşabilir, Sudan Büyükelçiliği vize bölümünü arayarak da bilgi alabilirsiniz. Başvurunuzu başından sonuna kadar takip etmekte ve sonuçlandığında sizi haberdar etmekteyiz. Sudan turistik vize başvurusu için bilgi@happyturizm.com adresinden sorularınızı bize postalayın, yetkililerimiz en kısa zamanda geri dönüş sağlayacaklardır. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek