Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Tayvan Vizesi

Tayvan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Tayvan Turistik Vize Nasıl Alınır?

Tayvan turistik vizesi, Tayvan’a gezi, kültürel aktivite, tarihi yerleri görme amacıyla seyahat planlayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının alması gereken bir vize türüdür. Tayvan için turistik vize başvuruları, e-vize sistemi üzerinden yapılabilmektedir. Hazırlanan bu e-vize sistemi sayesinde Tayvan’a turistik vize almak son derece kolay ve zahmetsizdir. Turist vizesi başvuruları elektronik ortamda gerçekleştiğinden ötürü, Tayvan Ankara Büyükelçiliği tarafından değil, Tayvan’da bulunan Göçmenlik Ofisi tarafından değerlendirilir. Ayrıca tüm Tayvan vizelerinde olduğu gibi, turistik vizede de muafiyet durumu söz konusu değildir. Yeşil (hususi), gri (hizmet) ve siyah (diplomatik) pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve bordo pasaport hamili tüm vatandaşlar da dahil olmak üzere tüm pasaport tipleri, Tayvan için turistik e-vize prosedürüne tabi tutulur.

Tayvan Turistik Vizesi

Tayvan kısa süreli e-vizeleri hakkında detaylı bilgi için bilgi@happyturizm.com e-posta adresinden ya da +90(312) 419 56 41 telefon numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Tayvan Turistik E-Vize Nasıl Alınır?

Turistik e-vize, Tayvan e-vize resmi internet sitesine başvuru yapılarak alınır. Tayvan Göçmenlik Bürosu tarafından hazırlanmış e-vize başvuru sistemine başvuru yapabilmek için gerekli bilgiler ve belgeler sisteme yüklenir ve daha sonra ofis yetkililerinin onayına sunulur. Tayvan E-vize başvurusu için gerekli belge niteliğindeki tek unsur pasaportunuzun görüntüsüdür. Başvuru yapılacak pasaportun görüntüsü okunaklı ve kendisi, başvuru yapılan seyahat tarihi itibariyle 6 ay daha geçerliliğini sürdürüyor olmalıdır. Turistik e-vize başvurularında istenen başka bir belge bulunmamaktadır. Bazı nadir durumlarda, başvuru sahibinden e-posta üzerinden iletişime geçilerek ek belgeler talep edilebilir. Adımlar tamamlandıktan sonra başvuru incelenir ve onaylanması durumunda e-vize, başvuru sahibine bir e-posta yoluyla iletilir. Gelecek e-postanın çıktısı, ülkeye giriş esnasında sınır görevlilerine gösterilebilmek adına alınmalı ve Tayvan sınır yetkililerine gösterilmelidir.

Turistik e-vize başvurusu onaylandığı takdirde alınan vizenin geçerliliği en fazla 3 aydır. E-vize kapsamında alınan turistik vizenin sağladığı giriş sayısı birdir. Tek girişli olan Turistik Tayvan e-vizesi, bir girişte ülkede en fazla 30 gün kalış hakkı sağlar.

Tayvan Turistik Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Başvuru için gerekli adımların tamamlanması sonucunda, Tayvan Göçmenlik Ofisi yetkilileri, başvuruyu değerlendirir ve karara bağlar. Yetkililerin gerekli görmesi takdirinde bazen başvuru sahibinden farklı belgeler de talep edilebilir fakat bu istisnai bir durumdur. Başvuruların karara bağlanma süresinin genel olarak 3 iş günü olduğu söylenebilir fakat nadiren sistemde başvuru yoğunluğu olması durumunda bu süre uzayabilmektedir. Ayrıca belirtildiği üzere nadiren de olsa ek belge talep edilmesi de başvuru değerlendirme ve karara bağlama sürecini uzatan unsurlardan biridir. Hızlı, zahmetsiz ve onay alacak bir başvuru hazırlamak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Tayvan Turistik E-Vize Başvuru Ücreti 2024

Tayvan kısa süreli vize başvuruları internet üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Bu sebeple yapılan e-vize başvuruları, Tayvan Ankara Büyükelçiliği tarafından değerlendirilmez. Bunun yerine e-vize başvuru internet sitesinin bağlı olduğu Tayvan Göçmenlik Bürosu tarafından sonuçlandırılır. Bu sebepten ötürü e-vize başvurularında konsolosluk harcı söz konusu değildir. Tayvan e-vize başvurusu için alacağınız vize danışmanlığının ücretiyse 1.000 TL’dir. Vize danışmanlığı hizmeti kapsamında başvuru, başvuru sahibinin ileteceği bilgiler doğrultusunda danışmanlarımız tarafından yapılır ve başvuru sürecini oldukça zahmetsiz hale getirmektedir.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek