Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Türkmenistan Vizesi

Türkmenistan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Türkmenistan Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Türkmenistan aile ziyaret vize başvurusu için hazırlayacağınız evraklarınızı kargo ile ofisimize ulaştırmanız halinde işlemlerinizi başlatmaktayız. Türkmenistan vize aile/arkadaş ziyaret vizesi başvurularınızda şahsen bulunmanıza gerek kalmadan sizin adınıza işlemlerinizi yürütmekteyiz.

Türkmenistan ziyaret vizesi talebinizi bilgi@happyturizm.com mail adresimiz üzerinden; iletişim bilgilerinizi, seyahat nedeninizi, Türkmenistan’da ikamet eden davet sahibinden temin edeceğiniz davet mektubuna sahip olup olmadığınız bilgisini, seyahat etmeyi planladığınız tarihleri yazarak en kısa sürede oluşturabilirsiniz. Mailinizi aynı gün içinde yanıtlamakta ve size seyahat sürenize göre değişen Türkmenistan vize ücreti bilgisini ve iş durumunuza uygun gerekli evrak listesini ileteceğiz. 

Dilerseniz Türki Cumhuriyetler’in vize başvuruları konusunda uzman yetkilimizden de telefon hattımızdan canlı destek alabilirsiniz. 

Umuma Mahsus pasaport hamili vatandaşlarımız Türkmenistan İçişleri Bbakanlığı onaylı davetiyeleri olmaksızın ülkeye giriş yapamazlar. Hususi, Hizmet ve Diplomatik pasaport hamili vatandaşlarımız ülkeye gerçekleştirecekleri kısa süreli seyahatlerde vize işlemlerinden muaftırlar.

Hususi, Hizmet ve Diplomatik pasaporta sahip vatandaşlarmızın Türkmenistan’da ikamet eden kişiden davetiye temin etmeleri gerekebilir. Kişisel seyahat organizasyonunuza ve pasaport hamillik durumunuza göre izlemeniz gereken adımları yetkilimize danışabilirsiniz.

Türkmenistan Ticari Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • Davetiye: Türkmenistan İçişleri Bakanlığı onaylı davetiye temin edilmelidir. Belgenin aslını veya e-mail olarak temin edeceğiniz belgeyi sunabilirsiniz. Türkmenistan vize işlemlerinde davetiye zorunlu belgedir. Bu belgeyi  davet sahibi İçişleri Bakanlığından temin etmelidir. Türkmenistan vize başvuru süreci uzun ve zorlu prosedürlerden oluşmaktadır.Zorlu prosedürlerin en önemli aşaması davetiyenin temin edilmesidir. Türkmenistan vize başvurularında sunulması zorunlu davetiyenin temin edilme süreci hakkında detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.
  • Pasaport:Türkmenistan vize işlemlerinizde pasaportunuzun aslını ve pasaportunuzun fotoğraflı sayfasının renkli fotokopisini ibraz etmelisiniz. Varsa önceki Türkmenistan vizelerini de ibraz etmeniz gerekecektir. Pasaportun 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir. 
  • Fotoğraf: 2 adet renkli, beyaz arka fonlu, müracaatçının güncel fiziksel halini yansıtan, 3×4 cm formatlı fotoğraf ibraz edilmelidir.
  • Türkmenistan Vize Başvuru Formu
  • Taahütname : Türkmenistan vize başvurularınızda taahütname doldurarak bize iletmeniz gerekmektedir. Taahütnameyi evrak listesi ve ücret bilgisi ile birlikte size iletmekteyiz.

Türkmenistan İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Edirne Vize İşlemleri

Türkmenistan vize başvurularında bölge ayrımı bulunmamaktadır. Türkmenistan vizesi için gerekli evraklarınızı ofisimize teslim edebilir veya Türkmenistan vize işlemlerinin yürütüldüğü Ankara ofisimize direkt olarak kargo ile iletebilirsiniz. Türkmenistan vize başvuru süreci uzun ve zorlu prosedürlerden oluşmaktadır. Tüm süreç hakkında detaylı bilgiyi yetkilimiz size aktaracaktır. Türkmenistan vizenizin reddedilmesi  halinde ücretin büyük bir kısmı iade edilmektedir. Vize başvurularının ret ile sonuçlandığı durumda ücretin büyük bir kısmının iade edilmesi yalnızca Türkmenistan vize başvurularına özgü bir durumdur. Türkmenistan vize başvurularınızı ikamet bölgenizden en hızlı şekilde başlatmak için bize mail atabilir veya iletişim numaralarımızı kullanabilirsiniz. Happy Turizm olarak iyi yolculuklar dileriz.

Türkmenistan Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Türkmenistan vize başvuruları 20-30 gün arasında sonuçlanmaktadır. Başvurular Türkmenistan Türkiye temsilciliklerinin ve Türkmenistan İçişleri Bakanlığı'nın yoğun olduğu dönemlerde 

Türkmenistan Vize Başvurularında Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Türkmenistan vize başvuru formunu İngilizce olarak doldurulmanız gerekecektir. 
  • Türkmenistan vize işlemleri Türkmenistan İçişleri Bakanlığı güdümünde yürütülmektedir. Temin edilecek davetiyeler bakanlık onaylı olmalıdır. Türkmenistan vizesi başvuru sahibine ülkede en fazla 15 güne kadar konaklama hakkı tanır.
  • Tüm işlemleriniz Türkiye’den seyahat öncesinde yürütülür ve vize Türkmenistan Aşkabat havaalanında verilmektedir.

Türkmenistan vize başvurunuzun reddedilmesi halinde ödediğiniz ücretin büyük bir kısmı iade edilmektedir. Türkmenistan vize ücretlerini yetkilimizden bilgi e-maili olarak talep edebilirsiniz ya da iletişim numaralarımızdan destek alabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek