Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Türkmenistan Vizesi

Türkmenistan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Türkmenistan Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Türkmenistan vize başvurusu için evraklarınızı posta ile ofisimize ulaştırmanız halinde işlemlerinizi başlatmaktayız. Türkmenistan vize başvurularınızda şahsen bulunmanıza gerek kalmadan sizin adınıza işlemlerinizi tamamlamaktayız.

Türkmenistan vize talebinizi bilgi@happyturizm.com mail adresimiz üzerinden; iletişim bilgilerinizi, ticari seyahat kapsamını, davetiyeye sahip olup olmadığınızın bilgisini, seyahat tarihlerinizi yazarak en kısa sürede oluşturabilirsiniz. Mailinizi aynı gün içinde cevaplayacak ve size seyahat sürenize göre değişen ücret bilgisi ile birlikte mesleksel durumunuza uygun evrak bilgisini ileteceğiz. Dilerseniz iletişim numaralarımızdan da bize ulaşabilir, yetkililerimizden destek alabilirsiniz.

Dilerseniz sayfamızın devamında da Türkmenistan ticari vizesi için gerekli evrak listesini görüntüleyebilirsiniz. Sayfamızın devamında bulunan evrak listesi standarttır. Kişisel durumunuza göre ticari vize için gerekli evrak listeleri değişebilir, yetkilimizden güncel bir evrak listesi talep etmenizi tavsiye ederiz.

Bordo (Umuma Mahsus) pasaport sahipleri Türkmenistan vize işlemlerini tamamlamaksızın ülkeye giriş yapamazlar. Bunun yanında Yeşil, Gri ve Diplomatik pasaport sahipleri için Türkmenistan ile Türkiye arasından vize muafiyet anlaşması bulunmaktadır. Ancak özel pasaporta (Yeşil, Gri) sahip vatandaşlarmızın da Türkmenistan'a planladıkları ticari seyahatlerde davetiye temin etmeleri gerekebilir. Kişisel seyahat planınıza ve pasaport hamillik durumunuza göre kafanızı karıştıran soruları yetkilimize yöneltebilirsiniz.

Türkmenistan Ticari Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Davetiye: Türkmenistan İçişleri Bakanlığı onaylı davetiye temin edilmelidir. Belgenin aslı veya fotokopisi sunulabilir. Türkmenistan vize işlemlerini davetiyeniz olmaksızın tamamlayabilmeniz mümkün değildir. Bu belgeyi Türkmenistan’daki tüzel veya özel kişi başvuru sahibi için Türkmenistan İçişleri Bakanlığı’ndan temin edilmelidir. Türkmenistan ticari vize için gerekli davetiyelerin çıkış süreci ortalama olarak 10-15 iş günüdür. Türkmenistan vize başvurularında ibraz edilmesi zorunlu olan davetiyenin temin süreci hakkında detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.

Pasaport: Türkmenistan ticari vize başvurularında pasaportun aslı ve pasaportunuzun fotoğraflı sayfasının renkli fotokopisi sunulmalıdır. Pasaportla birlikte varsa başvuru sahibinin önceki vizelerinin fotokopisi de sunulmalıdır. Türkmenistan vize başvurularında kullanılacak pasaportun 6 ay geçerliliği ve en az 2 adet boş vize sayfasını içermesine dikkat edilmelidir.

Biyometrik Fotoğraf: 2 adet renkli, arka beyaz fonlu, başvuru sahibinin güncel fiziksel halini yansıtan, 3×4 cm formatlı biyometrik fotoğraf sunulmalıdır.

Türkmenistan Vize Başvuru Formu

Türkmenistan Vize İşlemleri Ankara

Ankarave çevre illerde ikamet ediyorsanız Türkmenistan vize işlemlerinizi dilerseniz Ankara vize servisimiz aracılığıyla başlatabilirsiniz. Türkmenistan ticari vize için gerekli olan evraklarınızı ofisimize şahsen teslim edebilirsiniz.Türkmenistan vize işlemlerinizi en hızlı şekilde başlatmak istiyorsanız evraklarınızı Ankara ofisimize de gönderebilirsiniz. Türkmenistan diplomatik misyonlarının bölge ayrımı olmadığı için Türkiye’nin her ilinden başvuru kabulü yapmaktayız. Lütfen Türkmenistan vize işlemlerine ve davetiye formatına dair kafanızı karıştıran soruları bize yöneltmekten çekinmeyiniz. Kısa süreli Türkmenistan vize başvurularında canlı destek alabileceğinizi hatırlatırız.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek