Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Uganda Vizesi

Uganda Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Uganda Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Değerli Ziyaretçimiz

Uganda aile ziyaret vizesi için gerekli evraklar ve Uganda vize ücreti 2023 hakkında bilgiler sayfamızında devamında açıklanmıştır. Happy Turizm olarak hazırladığımız sayfamıza göz atabilir ve bilgi edinebilirsiniz. Uganda vize başvurusu hakkında daha detaylı bilgi için +90(312) 419 56 41 numaralı telefonumuzu arayabilir ya da bilgi@happyturizm.com adresimize e-posta atabilirsiniz. 

Uganda vize başvurusunda mesleksel durumunuza göre doldurmanız gereken tüm evrakların tarafınıza ücretsiz e-posta olarak iletilmesini talep edebilirsiniz. Uganda vize prosedürlerine hakim olan Happy Turizm ile vize başvurusunda bulunmak ya da danışmanlık hizmeti almak için bizlere buradan ulaşabilirsiniz.

Uganda Aile Ziyaret Vize Başvurusunda Gerekli Olan Evraklar

Uganda vize evrakları için sayfamızın devamına göz atabilir, daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Uganda Büyükelçiliği’nin durumunuza göre ek evrak talep edebileceğini lütfen göz önünde bulundurunuz. İstenen evrakları zamanında beyan etmeniz gerekmektedir.

  • Pasaport: Pasaportunuzun geçerlilik süresi planlanan seyahat bitiş tarihinin 1 yıl ilerisinde olmalı ve içerisinde Uganda vizenizin işlenebilmesi için 2 adet boş sayfa olmalıdır. 
  • Biyometrik Fotoğraf: Belirli ölçülerde ve beyaz arka fonda çekilmiş 2 adet fotoğrafınızı aile ziyaret vizesinde kullanmalısınız. Biyometrik fotoğrafınızın güncel olması gerekmektedir. 
  • Uganda Vize Başvuru Formu: Uganda’da aile ya da arkadaş ziyareti amacıyla bulunmak isteyen kişilerin vize başvuru formunu doldurması ve seyahat amacını ziyaret olarak belirtmesi gerekmektedir. Vize başvuru formunda yer alan bilgilerin birbiriyle tutarlı olması ve altında ıslak imzanın olması gerekmektedir. Vize başvuru formunu buradan inceleyebilirsiniz. 
  • Banka Hesap Dökümü: Uganda Aile-Arkadaş Ziyareti vize başvurularında banka hesabınızın son 3 aylık dökümünü büyükelçiliğe sunmalısınız. Vize başvurusunda bulunabilmek için banka hesabınızda en az 4000 TL bakiye olmalıdır.
  • Vize Talep Dilekçesi: Uganda Büyükelçiliği’ne hitaben yazmanız gereken dilekçede seyahat amacınız, kişisel bilgileriniz ve konaklama bilgileriniz yer almalıdır. Vize talep dilekçesi İngilizce dilinde yazılmalıdır. 
  • Davetiye: Uganda Aile ya da Arkadaş ziyareti vize başvurusunda bulunabilmek için Uganda’da ikamet eden bir yakınınızın size davetiye göndermesi gerekmektedir. Davetiye bilgileri, gönderen kişinin Uganda oturum bilgileri ve kişisel bilgileri, vize başvuru evrakları arasına eklenmelidir. Ayrıca davetiyeyi gönderen kişinin de pasaport bilgileri ve adres bilgileri evraklar arasında bulunmalıdır. 
  • Aşı Kartı: Uganda seyahatiniz öncesinde sarı humma aşısını yaptırmalı ve aşı kartını vize başvuru evraklarınız arasında bulundurmalısınız. 

Sayın Ziyaretçimiz

Aşağıda yer alan ülke vatandaşlarının Uganda Cumhuriyeti’ne yapacakları seyahatlerde vize almalarına gerek yoktur

ANGOLA, ANTİGUA, BAHAMALAR, BARBADOS, BELİZE, COMOROS, KIBRIS, ERİTRE, FİJİ, GAMBİYA, GRENADA, İTALYA, JAMAİKA, KENYA, LESOTHO, MADAGASKAR, MALAVİ, MALTA, MAURİTİUS, RUANDA, SİERRA LEONE, SİNGAPUR, SOLOMON ADALARI, SAİNT VİNCENT ve GRENADİNLER, İSVİÇRE, SEYŞELLER, TANZANYA, TONGA, VANUATU, ZAMBİYA, ZİMBABVE

Uganda Aile Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Uganda Aile ya da Arkadaş Ziyareti vize başvuruları büyükelçiliğe göre değerlendirilmektedir. Tüm evraklarınızın tam olması ve sorun çıkmaması halinde Uganda vizesini 10 iş günü içerisinde alabilirsiniz. Ancak bu süre herhangi bir nedenden dolayı uzayabilir. Örneğin vize başvuru evraklarınız yeterli görülmeyebilir ve ek evrak istenebilir. Uganda Büyükelçiliği resmi tatilde olabilir ya da diğer vize başvuruları ile beraber bir yoğunluk içinde olabilir. Uganda vize başvurunuzu tüm bu süreci göz önünde bulundurarak yapmanızı tavsiye etmekteyiz. 

Uganda aile ya da arkadaş vize başvurusunda Happy Turizm olarak bizlerden danışmanlık hizmeti alabilir ve sorunsuz bir vize süreci geçirebilirsiniz. Vize başvurunuz yetkilimiz tarafından hızlı bir şekilde tamamlanmakta ve Uganda Büyükelçiliği’ne iletilmektedir. Vize başvuru durumunuz ile ilgili ayrıntılı bilgi tarafınıza verilmektedir. Uganda vizeniz onaylandığında ise pasaportunuzu teslim alarak adresinize göndermekteyiz. 

Uganda Aile Ziyaret Vize Ücreti 2024

Uganda aile ziyareti vize ücreti için +90(312) 419 56 41 numaralı telefonumuzu kullanabilir ve ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Uganda Büyükelçiliği’nin vize harcı ve Happy Turizm hizmet bedelimizden oluşan vize ücretini yatırdığınızda, Uganda vize başvurunuz hızlı bir şekilde tamamlanacaktır. 

Uganda vize başvuru ücretini dilerseniz banka hesabına havale yoluyla gönderebilir ya da size en yakın ofisimize gelerek bizzat bırakabilirsiniz. Türkiye’nin farklı noktalarından profesyonel vize hizmeti veren Happy Turizm iletişim bilgileri için lütfen tıklayınız. 

Uganda Aile Ziyaret Vize Reddi

Uganda aile ziyareti vize başvurunuzun sonucu olarak vize reddi alabilirsiniz. Bunun nedenini büyükelçilik bazı durumlarda açıklarken bazı durumlarda ise açıklamamayı tercih etmektedir. Davetiye bilgilerinizde bir sorun olması halinde vize reddi alabilirsiniz. Davetiyeyi gönderen kişinin tüm bilgilerinin eksiksiz bir şekilde vize evrakları arasında olduğundan emin olunuz. 
Uganda vize başvurusunda ret aldığınızda vize başvuru ücreti geri iade edilmemektedir. Uganda vize işlemleri için profesyonel vize hizmeti veren bir şirketle anlaşmalı ve vize reddi gibi olumsuz bir durumun önüne geçmelisiniz. Happy Turizm olarak Uganda vize başvurunuzu sorunsuz ve zahmetsiz bir şekilde tamamlamaktayız.

Uganda Aile Ziyaret Vize Başvurusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Uganda aile ziyareti vize başvurusunda tarafınıza ulaşan davetiyeyi vize başvuru evraklarınız arasında bulundurmalısınız. Ayrıca gönderen kişinin Uganda adresi, kişisel bilgileri ve pasaport bilgileri de vize başvuru evrakları arasında olmalıdır.
  • Uganda aile ziyareti vize başvurusu Türkiye sınırları içerisinde yapılmaktadır. Uganda havalimanında vize başvurusunda bulunamazsınız.
  • Uganda seyahatiniz öncesinde önerilen tüm sağlık önlemlerini almalısınız. Ayrıca sarı humma aşısını yaptırarak edindiğiniz aşı kartını seyahatiniz boyunca yanınızdan ayırmamalısınız. 

Uganda vize ücreti 2024 ve vize başvuru evrakları hakkında daha detaylı bilgi için lütfen bize ulaşınız. Uganda departman yetkilimiz izlemeniz gereken vize sürecini sizlere sunarak gerekli olan danışmanlık hizmetini verecektir. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek