Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Uganda Vizesi

Uganda Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Uganda Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Sayın Ziyaretçimiz,
Uganda’da ticari amaçla bulunmak isteyen kişiler için hazırladığımız sayfamıza hoş geldiniz. Happy Turizm olarak Uganda ticari vize için gerekli evraklar ve Uganda ticari vize ücreti 2024 hakkında bilgi sağlamak amacıyla sizlere sayfamızın devamında gerekli bilgileri sunmaktayız. Uganda Cumhuriyeti’nde iş görüşmesi, iş toplantısı, fuar gezisi, müşteri ziyareti vb. amaçlarla bulunmayı düşünüyorsanız Uganda ticari vize başvurusunda bulunmak zorundasınız. 

Uganda ticari vize başvuru evraklarının tam listesini ücretsiz olarak tarafınıza iletilmesini talep edebilir ve vize süreciniz boyunca bünyemizden danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Happy Turizm olarak vize işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde tamamlamanızı sağlamaktayız. Uganda vize başvurusunda bulunmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Soru ve şikayetlerinizi bilgi@happyturizm.com adresine yöneltebilirsiniz. Uganda vize başvurusu hakkında detaylı bilgi edinmek için lütfen bize ulaşınız. 

Uganda Ticari Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

Uganda ticari vize evraklarını sayfamızın devamında bulabilir, durumunuza göre doldurmanız gereken evrakları ayrıntılı olarak öğrenmek için +90(312) 419 56 41 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz. 

  • Pasaport: Uganda ticari vize başvurusu için geçerlilik süresi seyahat bitiş süresinin 1 yıl sonrasına kadar devam eden bir pasaport kullanmalısınız. Ayrıca Uganda ticari vize onayı için pasaportunuz içerisinde 2 adet boş sayfa olması gerekmektedir.
  • Biyometrik Fotoğraf: Beyaz arka fonda ve yüz hatlarınızı açık bir şekilde belli eden 2 adet fotoğrafınızı vize başvurunuzda kullanmaktasınız.
  • Uganda Vize Başvuru Formu: Uganda ticari vize başvurularında vize başvuru formunu doldurulmalı ve şahsen imza atmalısınız. Başvuru formunda yer alan bilgilerin diğer evraklarınız ile uyumlu olması gerekmektedir. Uganda vize başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.
  • Banka Hesap Dökümü: Uganda ticari vize başvurularında banka hesabınızın son 3 aylık dökümünü büyükelçiliğe sunmak zorundasınız. Uganda vize başvurularında banka hesabınızda en az 4000 TL bakiye olmalıdır.
  • Vize Talep Dilekçesi: Uganda Büyükelçiliği’ne hitaben yazmanız gereken dilekçe içerisinde seyahat amacınız, konaklama bilgileriniz ve diğer kişisel bilgileriniz yer almalıdır. Vize talep dilekçesini İngilizce dilinde hazırlamalısınız.
  • Davetiye: Davetiyeyi gönderen kişinin bilgileri, Uganda seyahatini karşılayacağına dair olan belgeler ve sizin kişisel bilgilerinizden oluşmalıdır. 
  • Güncel Şirket Evrakları: Sahip olduğunuz iş yerinin faaliyet Belgesi, imza sirküleri, vergi levhası, sicil gazete fotokopileri büyükelçiliğe sunulmalıdır. 


Uganda' ya Kimler Visesiz Seyahat Edebilir?

Aşağıda yer alan ülke vatandaşları Uganda Cumhuriyeti’ni vizesiz ziyaret edebilirler:

ANGOLA, ANTİGUA, BAHAMALAR, BARBADOS, BELİZE, COMOROS, KIBRIS, ERİTRE, FİJİ, GAMBİYA, GRENADA, İTALYA, JAMAİKA, KENYA, LESOTHO, MADAGASKAR, MALAVİ, MALTA, MAURİTİUS, RUANDA, SİERRA LEONE, SİNGAPUR, SOLOMON ADALARI, SAİNT VİNCENT ve GRENADİNLER, İSVİÇRE, SEYŞELLER, TANZANYA, TONGA, VANUATU, ZAMBİYA, ZİMBABVE

Uganda Ticari Vize Kaç Günde Çıkar?

Uganda ticari vize başvuruları 4 ila 10 iş günü içerisinde açıklanmaktadır. Vize başvurunuzu e-vize uygulaması ile yapabilir, ticari vizenizi 4 iş günü içerisinde alabilirsiniz. Uganda ticari vize başvurularında Ankara Büyükelçiliği’ne yapılan vize başvuruları ise 10 güne kadar açıklanmaktadır. 
Türkiye’de sadece Ankara Uganda Büyükelçiliği vize değerlendirme ve onay verme yetkisine sahiptir. Vizenizin değerlendirme süresi büyükelçiliğe göre uzayabilir. Ek evrak istenmesi, resmi tatiller ve diğer vize başvuruları ile yaşanan yoğunluk vize başvuru sürecinin uzamasına neden olabilmektedir. Bundan dolayı Uganda vize başvurunuzu mümkün olduğunda erken yapmalı, olumsuz bir durumun önüne geçmelisiniz. 
Happy Turizm olarak Uganda ticari vize başvurunuzu hızlı bir şekilde tamlamakta ve başvuru durumunuzu kontrol etmekteyiz. Vize başvurunuz onaylandığında pasaportunuzu teslim alarak tarafımıza bildirdiğiniz adresinize göndermekteyiz. 

Uganda Ticari Vize Ücreti 2024

Uganda ticari vize ücreti için bilgi@happyturizm.com adresine e-posta atabilir ve ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Uganda ticari vize başvurunuzun tamamlanabilmesi için vize ücretini yatırmalı, ödeme dekontunu vize evraklarınızın arasında bulundurmalısınız. Uganda vize ücreti 2024 bedelini ve Happy Turizm hizmet bedelimizi banka hesabına gönderebilir ve vize işlemlerinizi başlatabilirsiniz. 

Uganda Ticari Vize Reddi

Uganda ticari vize başvurusunda vize reddi almanızın nedeni tamamen durumunuza bağlıdır. Maddi evraklarınızda, vize başvuru formunuzda ya da davetiye bilgileriniz gibi belgelerde bir sorun çıkabilir ve vize reddi alabilirsiniz. Vize reddi aldığınızda vize başvuru ücretiniz geri iade edilmemektedir.
Happy Turizm ile iletişime geçerek danışmanlık hizmeti alabilir ve sorunsuz bir vize süreci geçirebilirsiniz. Uganda vize başvurusunda bulunmak için +90(312) 419 56 41 numaralı telefon numaramızı kullanabilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Uganda Ticari Vize Başvurusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Uganda ticari vize başvurusunda tarafınıza ulaşan davetiyeyi ve gönderen kişinin bilgilerini eksiksiz olarak büyükelçiliğe sunmalısınız.
  • Uganda vize başvurusu Türkiye sınırları içerisinde yapılmaktadır. Uganda havalimanında ya da karayolu sınırında vize başvurusunda bulunamazsınız.
  • Uganda seyahatiniz öncesinde sarı humma aşısı yaptırmalı ve edindiğiniz aşı kartını yanınızdan ayırmamalısınız. Diğer sağlık önlemlerini ise doktorunuza danışarak mutlaka almalısınız. 

Happy Turizm olarak Uganda ticari vize prosedürlerini yakından takip etmekteyiz. Türkiye’nin her yerinden bizlere ulaşabilir, Uganda vize başvurunuzu bünyemiz aracılığıyla gerçekleştirebilir ya da danışmanlık hizmetimizden faydalanabilirsiniz. İletişim bilgilerimize buradan ulaşabilirsiniz. +90(312) 419 56 41

 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek