Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Hindistan Vizesi

Hindistan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Hindistan ve Nepal İçin Vize Başvurusu

Asya’nın iki görkemli ülkesi olan Hindistan ve Nepal birbirlerine olan yakınlığı ve Nepal’in Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına kapı vize kolaylığı sağlaması nedeniyle TUR programlarında tercih ediliyor. Kutsal değerleriyle, doğa ve inanç bütünlüğünün yoğun olduğu iki komşu ülke olan Hindistan ve Nepal’de Buda heykelleri, tapınaklar, ibadethaneler, katlı pagodalar ziyaret ediliyor. Hindistan’dan başlayan rotada Delhi, Varanasi, Khajuraho, Orchha, Jhansi, Agra, Jaipur bölgeleri ve Everest Tepesi’nin bulunduğu Nepal’de Kathmandu, Swayambhunath, Bhaktapur, Bodhnath, Patanile bölgeleri gezginler tarafından tercih ediliyor. 

Hindistan ve Nepal’e yapılacak seyahatlerde Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahiplerinin dışında, Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Kırmızı, siyah) pasaport sahipleri de vizeye tabidir. Hindistan’da kapı vizesi uygulaması bulunmamaktadır. Nepal vizesi, kapı vizesi olarak Katmandu Havaalanında alınabilmektedir. Nepal kapı vizesinin ücreti talep edilen vize süresine bağlı olarak değişmektedir: 15 gün 25 USD, 30 gün 40 USD, 90 gün 100 USD’dır. 1 adet güncel fotoğraf ile birlikte sınırda alınabilmektedir.

Nepal ve Hindistan vize başvurunuzu Türkiye'den de vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Nepal vize başvurularını İstanbul'da bulunan Nepal Fahri Konsolosluğu, Hindistan vize başvuruları yine İstanbul'da bulunan Hindistan Başkonsolosluğu tarafından değerlendirmektedir. 

Hindistan vize ücreti, turistik ve için gerekli evraklar ve online başvuru süreci hakkında detaylı bilgiyi destek hattımızdan alabilirsiniz. 0(312) 419 56 41

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek