Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

İsviçre Vizesi

İsviçre Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

İsviçre Ticari Vize

İsviçre Ticari Vize İçin En Çok Sorulan Sorular

İsviçre ticari vizesi kaç günde çıkıyor?

İsviçre vize sonuçlanma süresi tümüyle konsolosluğun inisiyatifinde olmaktadır. Ancak Ortalama 1 hafta içerisinde sonuçlanabilir.

İsviçre ticari vizesi için şahsen gelinmesine gerek var mı?

İsviçre ticari başvurularda kişinin şahsen gelmesi zorunludur. Ancak kişi eğer son 5 yıl içerisinde parmak izi verdiyse, vekalet vererek vize başvurusunu şahsen gelmeden gerçekleştirebilir.

İsviçre ticari vize başvuru için otel uçak satın alınması isteniyor mu?

İsviçre başvurularında satın alınmış otel uçak bilgisi, konsolosluk talep etmedikçe istenmedikçe zorunlu değildir. Rezervasyon yapılması yeterli görülmektedir.

İsviçre Ticari Schengen Vize başvurularınız için 2024 yılında gereken evrak listelerini bireysel statülerinize göre sıraladık. Yazımızın devamından İsviçre Ticari Vize başvuru evraklarının listelerine ulaşabilirsiniz. İsviçre Schengen vizesi hakkında soru ve görüşleriniz için bizi arayabilir, detaylı bilgi alabilirsiniz. İyi yolculuklar dileriz. 
İsviçre ticari vize ücretleri, İsviçre ticari vize rnadevularının alınması, İsviçre ticari vize başvuruları sırasında verilmesi gereken parmak izi beyanları hakkında daha detaylı bilgi almak için bizleri arayınız. 
25.09.2014 tarihinden sonra alınmış VIS ibareli Schengen vizeniz varsa bireysel başvuru zorunluluğu yoktur. Bu durumda başvuru merkezinde şahsen bulunmanıza gerek kalmaksızın başvurunuzu Ofisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. 
İsviçre ticari vizesi için 2024 yılının gerekli evraklar listesini bireysel statülerinize ve seyahat amacınıza göre derledik. Sayfamızın devamında detaylı evrak listesi ve vize ücretleri içerikleri yer almaktadır.

İsviçre Ticari Schengen vizesi nasıl alınır?

İsviçre ticari vize başvurularınızı vize servisimiz aracılığıyla güvenli ve hızlı şekilde tamamlayabilirsiniz. 

  • Yetkilimizin size ileteceği bilgi e-mailinde yer  alan evrakları hazırlayın. 
  • Hazırladığınız evrakları ofisimize kargo/kurye ile veya şahsen iletin. 
  • Randevunuzu sizin adınıza alıyoruz.
  • Randevu gün ve saatinizde başvuru merkezinde hazır bulunun ve parmak izinizi beyan edin.

İsviçre Konsolosluğu tarafından işlem sonlandırıldığında pasaportunuzu evinize veya işinize gönderiyoruz.

SGK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar ve Şirket Sahipler İçin 2023 Gerekli Evrak Listesi

Şahsi evraklar: Kimlik fotokopisi, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği, pasaport, biometrik fotoğraf. Şahsi evraklar SSK’lı çalışanlar ve Şirket sahipleri için küçük değişiklikler gösterse de birbirine benzemektedir.
Şirket evrakları: İngilizce veya Almanca Davetiye, İngilizce vize talep dilekçesi, orijinal faaliyet belgesi, sicil gazete, imza sirküleri, vergi levhası fotokopisi, SGK işe giriş bildirgesi ve Barkodlu hizmet dökümü ve maaş bordroları. Maaş bordroları maaşın yattığı banka hesap dökümü ve son 3 aylık kaşe ve ıslak imzalı bordrolar.
Pasaportunuz seyahat bitiminizden sonra 6 ay daha geçerliliğini korumalıdır.
Biometrik fotoğrafınız iki nüsha halinde beyan edilmeli, ölçüleri 35x45 mm boyutunda olmalı, fotoğraflar beyaz fon üzerine çekilmiş ve güncel olmalıdır.
Davetiyeniz İsviçre’de ilişkiniz bulunan şirketin antetli kağıdına yazılmalı, şirket bilgilerini ve seyahate dair tüm bilgileri içermelidir.
İngilizce Vize talep dilekçeniz şirketin antetli kağıdına Konsolosluğa hitaben yazılmalıdır. Seyahatinize dair tüm bilgileri içermeli, kaşeli ve imzalı olmalıdır.
İsviçre vizesi için beyan etmeniz gereken banka hesap özetiniz son 3 aylık hareketleri göstermeli, içerisinde en az 5.000 TL olmalıdır

UYARILAR

  • 2024 yılı güncel vize ücret bilgisini ve şahsi durumunuza uygun evrak listesini telefon hattımızdan bizi arayarak bilgilendirme e-maili olarak talep edebilirsiniz. 
  • Vize çıkış süresi genellikle 5 ila 15 iş günü arasındadır. Konsolosluğun tatil günleri ve istenebilecek ek evrak talebi gibi durumları değerlendirerek vize  başvurularınızı erken başlatmalısınız.
  • Yukarıdaki evraklar Konsolosluğun sizlerden talep etmiş olduğu evraklardır. Listelerden yer almayan evrakları kurumumuz müşteri temsilcileri sizler adına karşılayacaktır.
  • Başvuru evraklarınızın eksiksiz olarak tamamlanmış olması vizelerinizin onaylı sonuçlanması için yeterli değildir. İsviçre Konsolosluğu ve vize departmanımız gerekli gördüğü takdirde ek evrak talep etme hakkı bulunmaktadır.
  • Vize başvurularınız için parmak izi randevusu gereklidir. Parmak izi randevusunu müşteri temsilcilerimiz uygun bir tarihe sizler adına alacak, almadan önce tarih ve saati onayınıza sunacak ve randevu gününüzde bir müşteri temsilcimiz bizzat size eşlik edecektir. Parmak izi bir kereye mahsus olarak verilmekte ve 5 yıl süre ile geçerli olmamaktadır.

Evraklarınızı kurumumuza kargo ile bizzat şubemize gelerek ulaştırabilirsiniz.
İsviçre ticari vizeleriniz için başvuru evraklarınızı kurumumuza ulaştırarak başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Evrak tesliminiz için vize servisimizden randevu almanıza gerek yoktur. İsviçre Schengen vizesi hakkında daha fazlası için bizi arayınız. 0(312) 419 56 41

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek