Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Suudi Arabistan Vizesi

Suudi Arabistan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Suudi Arabistan İş Ziyaret Vizesi Nasıl Alınır?

Suudi Arabistan iş ziyareti vizesi için hangi evrakları temin etmeniz gerektiğini sayfamızın devamını okuyarak öğrenebilirsiniz. Suudi Arabistan, Happy Turizm’in vize danışmanlık hizmeti verdiği ülkelerden biridir. Suudi Arabistan iş ziyareti evrak listesi 2024 ile ilgili bilgi@happyturizm.com adresinden bilgi maili talep edebilirsiniz. Talebinizle birlikte Suudi Arabistan iş ziyareti evrak listesi tarafınıza ulaşacaktır.

Elde ettiğiniz bilgilerle evraklarınızı hazırlamaya başlayabilirsiniz. Ancak sizlere en doğru şekilde yardımcı olabilmemiz için hazırlıklarınıza başlamadan önce iletişim adreslerimizden bizlere ulaşın. Seyahat tarihlerinizden, kalış sürenizden ve mesleki durumunuzdan bahsedin. Zira Suudi Arabistan iş ziyareti vize evrakları başvuru sahibinin durumuna göre titizlikle hazırlanması gerekir. Vize başvurunuz için şahsen gelmenize gerek olmadan vize servisimiz vasıtasıyla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, hazırladığınız Suudi Arabistan iş ziyaret vize evraklarını kargoyla ofisimize ulaştırmaktır. Detaylı bilgi için bize ulaşın.

Ek Hizmetlerimiz: Vize başvurusuna ek olarak Suudi Arabistan iş ziyaret vizesi için gerekli olan evrakların tasdik işlemleri ve tercüme hizmeti de vermekteyiz.

Suudi Arabistan İş Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • Pasaport: Vize başvuru işlemleriniz başlamadan önce Suudi Arabistan iş ziyareti vizesi için kullanacağınız pasaportun geçerlilik süresini kontrol ediniz. Pasaportunuzda vize işlenebilmesi için en az 2 boş sayfa olmalıdır. Pasaportunuzun ilk sayfasının renkli fotokopisini de çektirmelisiniz. 
  • Biometrik Fotoğraf: Suudi Arabistan iş ziyaret vizesi için 4,5x6 ölçülerinde, 2 adet arka fonu beyaz olarak çekilmiş fotoğraf gereklidir.
  • Suudi Arabistan Vize Başvuru Formu: Suudi Arabistan iş ziyareti vize işlemleriniz için Suudi Arabistan vize başvuru formu doldurulmalıdır. Başvuru formu doğru ve güncel bilgiler ile doldurulduktan sonra imzalı bir şekilde teslim edilmelidir. Suudi Arabistan vize başvurusu için çektirdiğiniz biometrik fotoğraf, başvuru formunun sağ üst köşesine yapıştırılmalıdır. Suudi Arabistan vize başvuru formu için tıklayınız.
  • Dilekçe: Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğuna hitaben şirketin antetli kağıdına ingilizce olarak yazılmalıdır. Başvuru dilekçesi Ticaret Odasından da onaylatılmalıdır. 
  • Banka Dökümü: Son 3 aylık banka hesap dökümü imza sirküleri ve kaşeli bir şekilde sunulmalıdır.
  • Şirket Evrakları: Vergi levhası, imza sirküleri, faaliyet belgesinin aslı (İngilizce olarak), sicil gazetesi fotokopisi başvuru evraklarıyla birlikte sunulmalıdır.
  • Maaş Bordrosu ve SGK İşe Giriş Bildirgesi: Son 4 aylık maaş bordrosu kaşeli ve imzalı olarak ibraz edilmelidir. İşverenden SGK işe giriş bildirgesi alınmalıdır.
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi: T.C kimlik numarasının yazılı olduğu nüfus cüzdanının ön ve arka yüzünün fotokopisi çekilmelidir.
  • Davetiye: Davetiyeyi gönderen Suudi Arabistan şirketi  ile Türkiye'de davetiyeyi kullanacak şirketin faaliyet alanları birbiriyle uyumlu olmalıdır. Davetiyenin fotokopisi sunulabilir.
  • Şehadetname: Davetiyeyi gönderen Suudi Arabistan firmasının ticaret sicil belgesi sunulmalıdır.

Mühendisler İçin;

  • Mühendislerin diploma ve bonservis belgeleri noter tasdikli olmalı ve orijinalleri başvuru için kullanılmalıdır.

Teknisyenler İçin;

  • Meslek lisesi diploması veya şirketin antetli kağıdına asgari 2 yıllık teknisyen tecrübe yazısı yazılmalıdır.

DİKKAT!

Yabancı uyruklu kişiler başvuru için ikamet belgelerinin aslını ve fotokopisini sunmalıdır.

Suudi Arabistan iş ziyaret vizesi için kullanacağınız davetiyenin geçerliliğini bilgi@happyturizm.com adresine görüntüsünü atarak kontrol ettirebilirsiniz.

Suudi Arabistan İş Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Suudi Arabistan iş ziyaret vizeleri yaklaşık 7 gün içinde sonuçlanmaktadır. Suudi Arabistan Konsolosluğunun yoğunluğuna göre işlem süresi uzayabilir. Yabancı uyruklu vatandaşların yapmış olduğu Suudi Arabistan iş vize başvuru sonuçları 7 günden daha uzun bir sürede açıklanabilir. Planladığınız Suudi Arabistan seyahati için herhangi bir gecikme yaşamamak adına vize başvurunuzu erken tarihlerde yapmanızı öneririz. Suudi Arabistan iş ziyaret vize başvurusu için hazırladığınız evrakların eksiksiz ve doğru olmasına dikkat etmelisiniz. Yanlış bir evrakla yapılan vize başvurusu sonuçlanma aşamasında size zaman kaybı yaşatabilir. Hazırlanıp teslim edilen Suudi Arabistan iş ziyaret vize evrakları haricinde Suudi Arabistan Ankara Büyükelçiliğinin ve Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğunun ek evrak talep etme hakkı vardır. Lütfen talep edilen evrakları zamanında teslim ediniz.

Suudi Arabistan iş ziyaret vize başvurularını sonuçlandırma yetkisi Suudi Arabistan Konsolosluğuna aittir. Happy Turizm vize başvuru sonuçlanma aşamasına hiçbir şekilde müdahale edememektedir. Suudi Arabistan ve Türkiye resmi tatillerinde Suudi Arabistan Ankara Büyükelçiliği ve Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu hizmet vermemektedir. Vize başvurunuzu yaparken tatil günlerini de göz önüne almalısınız. Suudi Arabistan iş ziyaret vize işlemleri hakkında sormak istediğiniz her şeyi bilgi@happyturizm.com adresinden bizlere gönderebilirsiniz.

Suudi Arabistan Vize İşlemleri Ankara

Suudi Arabistan işçi vizesi için Ankara’dan başvuru yapacak kişiler başvuru işlemlerini vize servisimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirler. Suudi Arabistan işçi vizesi için gerekli evraklar 2024 hakkında +90(312) 419 56 41 telefon numarasından yetkililerimizi arayarak detaylı bilgi almanızı öneririz. Çünkü Suudi Arabistan işçi vize evraklarının titizlikle hazırlanması gerekir. Evrak işlemlerini İstanbul dışından yapan kişilerin belgelerini İstanbul Valiliğine de onaylatması gerekebilir.
Suudi Arabistan işçi vize başvurusu için şahsen gelmenize gerek kalmadan vize servisimiz vasıtasıyla işlemlerinizi başlatabilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz. Suudi Arabistan işçi vizesi için gerekli evrakları öğrendikten sonra hazırladığınız dosyanızı ofisimize göndermeniz durumunda başvuru işlemlerinizi hemen başlatmaktayız. Öncelikle belgelerinizin kontrollerini sağlıyoruz. Ardından Suudi Arabistan vize prosedürlerini yerine getirerek başvurunuzu sizin adınıza tamamlıyoruz. Vize işlem süreci hakkında sizi bilgilendirerek sonuçlar açıklandığında size haber vermekteyiz. Suudi Arabistan vizesinin işlenmiş olduğu pasaport, talebinizle birlikte bulunduğunuz yere kargo ile gönderilmektedir. Suudi Arabistan vize işlemleri ile ilgili sorularınızı bize bilgi@happyturizm.com adresinden gönderiniz.

Suudi Arabistan Vize İşlemleri İstanbul

İstanbul ve çevre ilçelerden Suudi Arabistan işçi vizesi başvurunuzu Happy Turizm aracılığıyla hızlı ve kaliteli hizmet farkıyla tamamlayabilirsiniz. Suudi Arabistan işçi vizesi başvurusu için kullanacağınız davetiyeniz varsa geçerliliğini ve vize işlemleri için kullanılıp kullanılamayacağını bilgi@happyturizm.com adresinden teyit edebilirsiniz. Davetiye ve evrak görüntülerini mail olarak belirttiğimiz adrese gönderin Suudi Arabistan vize işlemleri için uygun olup olmadığını kontrol edelim. Suudi Arabistan işçi vize prosedürleri biraz yorucu olabilir. Ancak sizin işlemler için yorulmanıza gerek kalmadan alanında uzman temsilcilerimiz vize başvuru işlemlerinizi son derece kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedir.
Suudi Arabistan işçi vizesi için başvuruya gelmenize gerek yoktur. Vize başvurunuz için hazırladığınız kişisel evraklarınızı ofisimize kargoyla ulaştırırsanız başvurunuzu sizin adınıza başlatmaktayız. Evraklarınız elimize ulaştığında kontrol edip Suudi Arabistan vize usullerine uygun olarak hazırlıklarınızı tamamlıyoruz. Suudi Arabistan vize işlemleri ile ilgili sorularınızı +90(312) 419 56 41 telefon numarasını arayarak sorabilir ya da bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz.

Suudi Arabistan Vize İşlemleri İzmir

İzmir’de ikamet ediyor ve başvurunuzu oradan gerçekleştirmek istiyorsanız sıkıcı vize işlemleriyle uğraşmadan vize servisimiz aracılığıyla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Suudi Arabistan işçi vizesi için temin edilmesi gereken evraklar hakkında +90(312) 419 56 41 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz. Suudi Arabistan işçi vize başvurunuzu yapmadan önce mutlaka yetkililerimizle konuşmanızı tavsiye ediyoruz. Suudi Arabistan işçi vize evrakları hazırlanırken dikkatli davranmak gerekir. Eğer Suudi Arabistan Konsolosluğunun istediği şekilde evraklarınızı hazırlamazsanız başvurunuz ret ile sonuçlanabilir. Bunun için alanında uzman yetkililerimizden Suudi Arabistan işçi vizesi hakkında detaylı bilgi almanızı öneririz. Sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden de bizlere gönderebilirsiniz. Başvuru için şahsen bulunmanıza gerek yoktur. Hazırladığınız evrakları ofisimize ulaştırmanız halinde başvuru işlemleriniz için gerekli olan prosedürleri sizin adınıza yerine getirmekteyiz. Suudi Arabistan işlem süreci hakkında sizlere detaylı bilgi vererek vize başvurunuzun olumlu olması durumunda pasaportunuzu bulunduğunuz yere kargo ile göndermekteyiz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek