Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Suudi Arabistan Vizesi

Suudi Arabistan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Suudi Arabistan Ticari Vize Gerekli Evraklar Nelerdir?

Suudi Arabistan'da yapılacak iş görüşmesi, müşteri ziyareti, toplantı veya fuara katılım amacıyla yapılacak seyahatler Suudi Arabistan Ticari Vize kategorisine dahildir. Suudi Arabistan ticari ziyaretler için hazırlanması gereken evrak listesini öğrenmek için telefon numaralarımızdan bize ulaşın. Suudi Arabistan ticari vize evrakları 2024 ve Suudi Arabistan ticari vize ücreti 2024 hakkında sayfamızın devamını okuyarak da bilgi alabilirsiniz.

Suudi Arabistan ticari vize evrakları 2024 hakkında  bilgi@happyturizm.com adresinden detaylı bilgi maili talep edebilirsiniz. Talebinizle birlikte seyahat amacınıza, kalış sürenize ve mesleki durumunuza uygun evrak listesi, Suudi Arabistan ticari vize ücreti  tarafınıza gönderilecektir. Yorucu vize prosedürleriyle uğraşmadan başvuru evraklarınızı posta ile vize servisimize gönderin, yapılması gereken işlemleri sizin adınıza tamamlayalım. 

DİKKAT!

Suudi Arabistan Ticari Vizesi başvuruları için öncelikle bu ülkede bulunan iş ortağınızdan bir davetiye yazısı temin etmeniz gerekmektedir. Davetiye yazısı olmadan bu vize kategorisine başvurular yapılamazken zorunlu olan davetiye belgenizin doğruluğunu kontrol ettirmek, davetiye prosedürlerinde yaşadığınız sorunlara çözüm üretebilmek için Yetkililerimizle çekinmeden iletişim kurabilirsiniz.

Suudi Arabistan Ticari Vize başvuruları 2 ila 5 iş günü arasında değişen süre aralığında sonuçlanmaktadır.

Lütfen Suudi Arabistan Ticari Vize belgelerinizi açıklamalarını göz önünde bulundurarak eksiksiz bir şekilde hazırlamaya özen gösteriniz.

Suudi Arabistan Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

Ofislerimize ulaştırılması gereken Suudi Arabistan ticari vize 2024 yılı gerekli evrak listesi aşağıdaki gibidir:

Suudi Arabistan Ticari Davetiye fotokopisi (Davetiyeyi gönderen Suudi Arabistan şirketi ile Türkiye’de davetiyeyi kullanacak şirketinin faaliyet alanları uygun olmalıdır) - Suudi Arabistan'dan temin edilecek bir belgedir. - Davetiye kontrolü için bilgi@happyturizm.com hesabımızı kullanabilirsiniz.
Şehadetname fotokopisi (Davetiye Gönderen Arap Şirketinin Ticari Sicil Belgesi rakam-ı sicil ) - Suudi Arabistan'dan temin edilecek bir belgedir.
Pasaport Aslı ( Pasaportun 1 yıl geçerlilik suresi ve karşılıklı 2 boş sayfası olmalıdır)
Pasaport renkli fotokopisi (A4 Formatında ve 1 adet resim pasaport fotokopisi üzerine tutturulacaktır)
Kimlik fotokopisi renkli (A4 formatında olacaktır)
2 adet fotoğraf (Biyometrik zemın beyaz 4x6 ebatlarında olmalıdır)
İngilizce Şirket Yazısı (Şirket Antetli kâğıdına Suudi Arabistan İstanbul Konsolosluğuna hitaben İngilizce olarak yazılmalıdır. Dilekçedeki unvanla davetiyedeki unvan aynı olmalıdır (İstanbul dışında faaliyet gösteren firmalar dilekçelerini bağlı bulundukları Ticaret odasından İngilizce onaylattıktan sonra il valiliğinden Türkçe onaylatacaklardır. Ardından aynı dilekçenin İstanbul İl valiliğinden onaylatılması gereklidir. İstanbul içerisinde faaliyet gösteren Şirketler dilekçelerini İstanbul Ticaret Odasına İngilizce olarak onaylatmaları yeterlidir.
Şirket Evrakları (faaliyet belgesi İngilizce aslı, sicil gazete, imza sirküleri ve vergi levhası fotokopileri)
SGK İşe giriş bildirgesi (şirket tarafından kaşe ve imza yapılmalıdır)
Diploma fotokopisi (Proje müdürleri için gereklidir)

Lütfen Dikkat (!)  

  • Suudi Arabistan Ticari Vize başvurularında bulunacak Yabancı Uyruklu kişilerde ikame fotokopisi ve İkamenin aslı gereklidir.
  • Suudi Arabistan Ticari Vize başvurularında bulunacak Yeşil pasaportlardan usd vize harcı alınmamaktadır.

Suudi Arabistan Ticari Vize Nasıl Alınır?

Suudi Arabistan vize işlemlerine Umuma Mahsus (Bordo), Diplomatik (Siyah), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport hamilleri tabidir. Suudi Arabistan ticari seyahatleriniz için güzel bir planlama yaptıktan sonra yetkililerimizi arayıp seyahat detaylarını paylaşın. Seyahat amacınızı, kalış sürenizi ve mesleki durumunuzu anlattıktan sonra durumunuza uygun evrak listesi, evrakları nereden ve nasıl temin edebileceğiniz tek tek anlatılmaktadır.
Suudi Arabistan ticari vize başvurusu için kalış sürenize göre vize ücretleri de değişmektedir. Seyahatinizin detaylarından bahsettiğiniz takdirde en güncel Suudi Arabistan vize ücreti tarafınıza bildirilir. Suudi Arabistan ticari vize başvurusu için şahsen gelmenize gerek yoktur. Sizlere anlatılan evrakları hazırlayıp ofisimize kargo ile göndermeniz durumunda başvurunuz için gerekli işlemleri başlatmaktayız. Evraklarınızı hazırlamadan Suudi Arabistan vize sayfamızı incelemenizi tavsiye ederiz.

İstanbul Suudi Arabistan vize işlemleri, Ankara Suudi Arabistan vize işlemleri, İzmir Suudi Arabistan vize işlemleri, Edirne Suudi Arabistan vize işlemleri, Bursa Suudi Arabistan vize işlemlerinizi vize servisimiz aracılığıyla zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Suudi Arabistan vize işlemleri için evrakların titizlikle hazırlanması gerekir. Yanlış ya da eksik bir evrakla vize başvurusu yapıldığında seyahatiniz için gecikme yaşayabilirsiniz. O yüzden evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce mutlaka bizi arayınız ya da sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden gönderiniz. Alanında uzman vize danışmanlarımız ile Suudi Arabistan vize işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Suudi Arabistan vize başvurunuzu yaptıktan sonra başvurunuzun her aşamasını takip etmekteyiz.Vizeniz olumlu sonuçlandığı vakit sizlere haber vermekte ve pasaportunuzu bulunduğunuz yere kargo ile göndermekteyiz.

Suudi Arabistan Ticari Vize Kaç Günde Çıkar?

Suudi Arabistan Ticari Vize başvuruları 2 ila 5 iş günü arasında değişen süre aralığında sonuçlanmaktadır. Suudi Arabistan Ticari Vize başvuruları için belirtmiş olduğumuz süreler ön görülen sürelerdir. Suudi Arabistan Konsolıosluğu'nun durumunuza bağlı olarak uzayabilir veya kısalabilir. Ayrıca yine söz konusu süreler Yabancı pasaportlarla yapılan S.Arabistan ticari vize başvurularında daha da uzayabilecektir. Yine Suudi Arabistan ticari vize başvurularının sonuçlanma süreleri Konsolosluğun resmi tatil günlerine, S. Arabistan Konsolosluğunun yaşadığı teknik bir sorunlarda da uzayabilmektedir. Bu ve benzeri durumlarla karşılmaması halinde Suudi Arabistan Ticari vizenizi başvuru yapılan tarihinde ardından 2 iş günü sonunda alabileceksiniz. Suudi Arabistan Konsolosluğu Cuma günleri hizmet vermezken yine Cumartesi, Pazar, Türkiye ve Suudi Arabistan devletlerinin resmi tatil günlerinde de hizmet vermemektedir. Bu sebeple Suudi Arabisatan ticari vize başvurunuzu seyahat tarihinizden en geç 10 gün önceden gerçekleştirmiş olmaya özen gösteriniz. 

Suudi Arabistan Konsolosluğu başvuru sürecinde sunduğunuz evraklardan farklı evraklar talep edebilir. Suudi Arabistan Konsolosluğunun sizden istemiş olduğu evrakları zamanında temin etmeye çalışınız.
Suudi Arabistan ticari vize başvurularını sonuçlandırma yetkisi sadece Suudi Arabistan Büyükelçiliğine aittir. Vize servisimiz, başvuru sonuçlanma aşamasına müdahale edememektedir. Suudi Arabistan ticari vize başvurunuzu yaparken Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu ve Suudi Arabistan Ankara Büyükelçiliğinin resmi tatil günlerini de hesaba katmalısınız. Suudi Arabistan Konsolosluğu Cuma günleri hizmet vermezken yine Cumartesi, Pazar, Türkiye ve Suudi Arabistan devletlerinin resmi tatil günlerinde de hizmet vermemektedir. Bu sebeple Suudi Arabisatan ticari vize başvurunuzu seyahat tarihinizden en geç 10 gün önceden gerçekleştirmiş olmaya özen gösteriniz.  Vize başvurunuzu bu bilgiler çerçevesinde planlayınız. Suudi Arabistan ticari vize başvuru aşaması için sormak istediklerinizi bilgi@happyturizm.com adresinden bizlere ulaştırabilirsiniz. Seyahatiniz için şimdiden iyi yolculuklar dileriz.

Suudi Arabistan Ticari Vize Başvuru Ücreti 2024

Suudi Arabistan Ticari vize başvuru ücretleri, davetiyede belirtilen sürelere göre değişebilmektedir. Suudi Arabistan ticari vize ücretlerini öğrenebilmek için davetiye belgenizi bilgi@happyturizm.com hesabımıza iletmeniz yeterlidir. Davetiye belgenizin durumuna göre S.Arabistan ticari vize ücretlerini öğrenebilir, S.Arabistan ticari vize için gerekli evrakları öğrenebilir ve Suudi Arabistan ticari vize davetiyenizin doğruluğunu yani onaylı olup olmadığunu öğrenebilirsiniz.

Bu arada Suudi Arabistan Konsolosluğu vize başvurularında sigorta uygulamasına gitmiş bulunmaktadır. Suudi Arabistan Konsolosluğunun tüm vize kategorilerine yapılacak başvurularda Konsolosluk sigorta sisteminden sigorta yapılmaktadır. Bu sigorta uygulaması zorunlu bir uygulama olup sadece S. Arabistan Konsolosluklarından yapılabilmektedir. Vize işlem ücretine ek olarak sigorta gideriniz de bulunurken Suudi Arabistan sigorta ücretlendirmeleri Konsolosluk tarafından işlem sonrası belirlenmekte kişi başı 20 ila 80 USD arasında değişen bir ücretlendirme çıkabilmektedir.

Suudi Arabistan Vize İşlemleri Ankara

Suudi Arabistan ticari vize işlemlerinizi vize servisimiz aracılığıyla Ankara’dan gerçekleştirebilirsiniz. Ankara ve çevre ilçelerden işlemlerinizi gerçekleştirmek için +90(312) 419 56 41 numaralı telefondan Ankara ofisimizi arayıp bilgi alabilirsiniz. Suudi Arabistan ticari vize başvurularınız için şahsen bulunma zorunluluğunuz yoktur. Başvuru evraklarınızı ofisimize ulaştırmanız halinde işlemlerinizi sizin adınıza başlatmaktayız. Happy Turizm’in alanında uzman vize danışmanları işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmektedir.
Suudi Arabistan ticari vize prosedürlerine tüm pasaport sahipleri (Diplomatik, Umuma Mahsus, Hususi, Gri) tabi olmaktadır. Sayfamızda yer alan Suudi Arabistan ticari vize evraklarını okuduktan sonra yetkililerimizi aramanızı tavsiye ederiz. Suudi Arabistan seyahatiniz için hazırlamanız gereken evraklar seyahatinizin amacına ve kalış sürenize göre farklılık gösterebilir. Vize başvurunuz için yanlış bir evrak hazırlamamak adına uzmanlarımızdan yardım isteyiniz. Sorularınızı bize bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz.

Suudi Arabistan Vize İşlemleri İzmir

Suudi Arabistan ticari vize işlemlerinizi İzmir ve çevresinden vize servisimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Suudi Arabistan ticari seyahatleriniz için ticari vize başvurusunda bulunmalısınız. Suudi Arabistan ticari vize evrakları hakkında detaylı bilgi almak için +90(312) 419 56 41 numaralı telefondan bize ulaşın. Bize ulaşmanızla birlikte seyahatinize ve mesleki durumunuza uygun Suudi Arabistan ticari vize evrakları mail adresinize gönderilecektir. Gönderilmiş olan e-posta içeriğine göre hazırlıklarınızı tamamlamaya başlayabilirsiniz.

Suudi Arabistan vize evraklarını hazırlarken dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Yanlış evraklarla yapılan başvuru sizi olumsuz bir sonuca sürükleyebilir. Bu yüzden evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce mutlaka bize ulaşın. Suudi Arabistan ticari vize başvurularını sonuçlandırma yetkisi sadece Suudi Arabistan Büyükelçiliğindedir. Vize başvuru aşamasında her an destek alabildiğiniz vize servisimiz, vize sonuçlanma aşamasına müdahale edememektedir. Yapılan başvuru sonucunda olumlu yanıt çıkarsa pasaportunuzu bulunduğunuz yere kargo ile göndermekteyiz.

Suudi Arabistan Vize İşlemleri İstanbul

İstanbul ve çevre ilçelerde ikamet eden başvuru sahipleri vize işlemlerini Happy Turizm aracılığıyla tamamlayabilirler. Suudi Arabistan ticari vize başvuruları için şahsen bulunma zorunluluğu olmamaktadır. Suudi Arabistan ticari vize için gerekli evraklar 2024 ve Suudi Arabistan vize ücreti 2024 hakkında +90(312) 419 56 41 telefon numarasını arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. bilgi@happyturizm.com adresine seyahat amacınızı ve kalış sürenizi anlatan bir mail atmanız durumunda sizin için uygun evrak listesi tarafınıza ulaştırılmaktadır. Gelen evrak bilgisine göre hazırlıklarınızı tamamlayabilir, sormak istediğiniz soruları yine bilgi@happyturizm.com ya da iletişim adreslerimizden bizlere sorabilirsiniz. Yorucu vize prosedürleriyle uğraşmanıza gerek kalmadan Suudi Arabistan ticari vize işlemlerinizi vize servisimiz aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek