Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Suudi Arabistan Vizesi

Suudi Arabistan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Suudi Arabistan Oturum Vizesi Nasıl Alınır?

Suudi Arabistan oturma vizesi için şahsen gelmenize gerek kalmadan vize servisimiz aracılığıyla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Suudi Arabistan oturma vizesi evrakları 2024 ve Suudi Arabistan vize ücreti 2024 hakkında detaylı bilgi almak için iletişim adreslerimizden bize ulaşın. Suudi Arabistan ikame (oturma) vizesi hakkında detaylı bilgi aldıktan sonra evraklarınızı vize merkezimize gönderin, başvurunuzu sizin adınıza yürütelim.

Ek Hizmetlerimiz: Suudi Arabistan vize başvuruları için ek olarak vize servisimiz evrak tasdiki ve tercüme hizmetleri de vermektedir.

Suudi Arabistan İkame(Oturum) Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Pasaport: Suudi Arabistan vize başvurunuz için kullanacağınız pasaportun en az 1 yıl süreli olması gerekir. Suudi Arabistan ikame vizesinin işlenebilmesi için en az 2 boş sayfası olmalıdır.Suudi Arabistan oturma (ikame) vize işlemlerine Umuma Mahsus (Bordo), Hizmet (Gri), Diplomatik (Siyah) ve Hususi (Yeşil) pasaport sahipleri tabidir. Suudi Arabistan vize başvurusu yapmadan önce pasaportunuzun geçerlilik süresini kontrol etmeyi unutmayınız.
Renkli Kimlik Fotokopisi: Üzerinde TC. kimlik numaranızın yazılı olduğu nüfus cüzdanınızın arkalı önlü fotokopisi Suudi Arabistan vize başvurunuz için gereklidir.
Suudi Arabistan Vize Başvuru Formu: Suudi Arabistan seyahatleriniz için vize başvuru formu doldurulmalıdır. Başvuru formunu doldururken yanlış bilgi vermemeye özen göstermelisiniz. Suudi Arabistan vize başvuru formunun nasıl doldurulması gerektiğini yetkililerimizi arayarak öğrenebilirsiniz. Formu doldurmadan aşağıdaki linki incelemenizi tavsiye ederiz. Suudi Arabistan vize başvuru formunu incelemek için tıklayınız.
Biometrik Fotoğraf: Suudi Arabistan vizesi fotoğraf ölçüsü olarak 4,5x6 cm ebatında (resmi vesikalık ölçüsü), arka fonu beyaz olan 2 adet biometrik fotoğraf kullanmalısınız. Fotoğrafınızdan biri Suudi Arabistan vize başvuru formunuza yapıştırılmalıdır.
Davetiye: Suudi Arabistan vize işlemleri için davetiye sunmak zorunludur. Davetiye Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığından alınmalıdır. Suudi Arabistan seyahatiniz için bir davetiyeniz varsa doğruluğunu bilgi@happyturizm.com adresinden teyit ettirebilirsiniz.
Tam Vukuatlı Nüfus Kağıt Örneği: Suudi Arabistan vize başvurularınız için Aile ve adres bilgilerinizi içeren Vukuatlı Nüfus Kağıt Örneği sunmalısınız.
Sağlık Raporu: Seyahatiniz için Suudi Arabistan Konsolosluğunun anlaşmalı hastanelerinden sağlık raporu alınmalıdır.

Suudi Arabistan Vizesi Almak Zor Mu?

Alanında uzman Suudi Arabistan vize yetkililerimiz, talebinizle birlikte Suudi Arabistan oturma vizesi için gerekli olan evrakları e-mail adresinize gönderecektir. Evrak bilgisine ulaştıktan sonra hazırlıklarınızı yapmaya başlayabilirsiniz. Suudi Arabistan vize işlemleriniz için yorucu vize prosedürleriyle uğraşmak zorunda kalmadan Happy Turizm farkıyla işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Mail adresinize seyahat amacınıza ve mesleğinize uygun evrak listesi geldikten sonra hazırlıklarınıza başlayabilirsiniz. Suudi Arabistan vize ücreti, kalış sürenize ve seyahat amacınıza göre değişmektedir. Seyahatiniz hakkında yetkililerimize detaylı bilgi vermeniz durumunda sizlere en güncel Suudi Arabistan vize ücretiyle ilgili bilgi verilecektir.

Suudi Arabistan vizeleri için davetiyenin olması zorunludur. Davetiye olmadan vize başvuru kabul edilmemektedir. Başvurunuz için bir davetiyeniz varsa geçerliliğinin olup olmadığını bilgi@happyturizm.com adresinden teyit ettirebilirsiniz. Eğer davetiyeniz yoksa davetiyeyi nasıl temin etmeniz gerektiği konusunda yetkililerimiz detaylı bilgi verecektir.
DİKKAT!

Suudi Arabistan vize başvuruları için dilekçe İngilizce yazılmalıdır. Dilekçeler bağlı bulunulan ticaret odasından onaylı olmalıdır. İstanbul dışındaki ticaret odasına bağlı başvuru sahipleri dilekçelerini ilave olarak İl Valiliğine de onaylatmalıdır.

Suudi Arabistan vize başvurularında bölge ayrımı vardır fakat biraz farklıdır. Başvuru için kullanacağınız davetiye hangi temsilciliğe gelmişse Suudi Arabistan vize başvurusu ilgili konsolosluk ya da elçiliğe yapılmalıdır.

Suudi Arabistan Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Suudi Arabistan vize başvuruları evrakların düzenli bir şekilde hazırlanıp teslim edilmesiyle yaklaşık olarak 4 ile 5 iş günü içinde sonuçlanmaktadır. Suudi Arabistan ilgili konsolosluk biriminin yoğunluğuna göre süreler değişebilir. Yabancı uyruklu başvuru sahiplerinin vize sonuçları daha geç açıklanabilir. Suudi Arabistan ikame (oturma) vize başvurusu için gerekli evrakları doğru ve düzenli bir şekilde hazırlayıp sunmaya özen gösterin. Suudi Arabistan’a sunulan belgelerde herhangi bir yanlışlık ya da eksiklik olması durumunda başvurunuz için süre kaybı yaşayabilirsiniz. Böyle durumlarla karşılaşmamak için başvurunuzu zamanında yapmalısınız. Suudi Arabistan ve Türkiye’nin resmi tatillerinde konsolosluk vize hizmeti vermemektedir. Suudi Arabistan Konsolosluğunun resmi tatil günlerine sitemizin “konsolosluk” bölümünden ulaşabilirsiniz. Suudi Arabistan vize başvurularını sonuca bağlama yetkisi sadece Suudi Arabistan Konsolosluğuna aittir. Vize başvuru sürecinde her an danışabildiğiniz vize servisimiz, Suudi Arabistan vize sonuçlanma aşamasına müdahale edememektedir. Suudi Arabistan vize işlemleriniz için sormak istediklerinizi +90(312) 419 56 41 telefon numarasından ya da bilgi@happyturizm.com adresinden ulaştırabilirsiniz.

Suudi Arabistan Vize İşlemleri Ankara

Suudi Arabistan vizesi için Ankara ve çevresinden başvuru yapmak isteyen kişiler işlemlerini vize servisimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirler. Suudi Arabistan vize başvurusu için şahsen bulunmanıza gerek yoktur. gerekli evrakları ofisimize kargo ile ulaştırmanız halinde Suudi Arabistan başvuru işlemlerinizi yürütmekteyiz. Vize başvuru süreci sıkıcı, yorucu ve uğraştırıcı bir süreçtir. Happy Turizm' in kolaylaştırılmış vize işlem hizmetinden faydalanarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Hangi evrakları hangi sırayla temin etmeniz gerektiğini, nerelere onaylatılacağını yetkililerimiz sizlere tek tek anlatmaktadır. Suudi Arabistan vize başvurunuzu hazırladığınız evrakları bize gönderdikten hemen sonra başlatmaktayız. Öncelikle evraklarınızı kontrol ediyoruz, ardından herhangi bir yanlışlık ya da eksikli varsa sizleri haberdar ediyoruz. Suudi Arabistan oturma vizesi için gerekli olan davetiye özelliklerine yetkililerimizi arayarak ulaşabilirsiniz +90(312) 419 56 41 ya da bilgi@happyturizm.com adresinden sorularınızı gönderebilirsiniz. Başvuru işlemleriniz bittikten sonra vize sonuçlanma aşamasını takip ederek sizleri bilgilendirmekteyiz. Suudi Arabistan vize başvurunuz olumlu ise çıkan pasaportunuzu bulunduğunuz yere kargo ile gönderiyoruz.

Suudi Arabistan Vize İşlemleri İstanbul


İstanbul ve çevresinden Suudi Arabistan vizesine başvuran kişiler kolaylaştırılmış vize işlem hizmetimizden yararlanabilirler. Suudi Arabistan ikame (oturma) vizesi için başvuru merkezimize şahsen gelmenize gerek olmadan vize servisimiz vasıtasıyla başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Suudi Arabistan oturma vizesi için gerekli evrakların neler olduğuna +90(312) 419 56 41 telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz. Seyahatinizin amacına ve kalış sürenize göre Suudi Arabistan vize ücreti değişebilir. Seyahatinizle ilgili yetkililerimize detaylı bilgi vererek hazırlıklarınızı verilen bilgiler doğrultusunda şekillendirebilirsiniz. Suudi Arabistan ikame vizesi için davetiye olmazsa olmaz evraklar arasındadır. Eğer davetiyeniz varsa bilgi@happyturizm.com adresine göndererek doğruluğu, geçerliliğini teyit ettirebilirsiniz. Hazırlıklarınızı tamamlayarak evraklarınızı bizlere ulaştırmanız durumunda Suudi Arabistan başvuru süreciniz hakkında size detaylı bilgi vermekteyiz. Suudi Arabistan vize başvurunuz ile ilgili gerekli prosedürleri yerine getirdikten sonra sonuçlanma aşaması yaklaşık 5 iş günü sürmektedir. Suudi Arabistan oturma (ikame) vizesi hakkında sormak istediğiniz daha farklı sorularınız varsa mail adresimizden bizlere ulaştırabilir (bilgi@happyturizm.com) ya da telefon numaralarımızı arayabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek