Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Suudi Arabistan Vizesi

Suudi Arabistan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Suudi Arabistan İşçi Vizesi Nasıl Alınır?

Suudi Arabistan işçi vizesi almak için yerine getirilmesi gereken prosedürler sayfamızın devamında sizler için derlenmiştir. Suudi Arabistan işçi vizesi için gerekli evraklar 2024 ve Suudi arabistan işçi vizesi ücreti 2024 hakkında sayfamızı okuyarak bilgi edinebilir, ofis iletişim adreslerimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Suudi Arabistan işçi vizesi ile ilgili her türlü sorunuzu bilgi@happyturizm.com adresinden yanıtlamaktayız.

Suudi Arabistan işçi vizesi başvurusu için şahsen gelmenize gerek olmadan vize servisimiz vasıtasıyla işlemlerinizi yürütebilirsiniz. Başvuru için gerekli evraklar konusunda bilgi aldıktan sonra hazırladığınız evrakları bize ulaştırın, Suudi Arabistan işçi vizesi için yerine getirilmesi gereken vize koşullarını sizin adınıza tamamlayalım.
Ek Hizmetlerimiz: Suudi Arabistan işçi vizesi başvurularına ek olarak tercüme hizmeti ve evrak tasdiki de yapmaktayız.

DİKKAT! Suudi Arabistan işçi vizesi için temin ettiğiniz belgeler güncel tarihli olmalıdır!

Suudi Arabistan İşçi Vizesi İçin Gereli Evraklar

Pasaport: Suudi Arabistan işçi vizesi için kullanacağınız pasaportun vizenin işlenebilmesi için en az 2 boş sayfasının bulunması gerekir. Başvuru işlemleriniz başlamadan pasaportunuzun geçerlilik süresini kontrol ediniz. Mevcut pasaportunuzun ilk sayfasının fotokopisini de başvuru dosyanıza ekleyiniz. Eski pasaportlar varsa Emniyet Müdürlüklerinden alınan ve valilikten onaylı pasaport dökümü de başvuru için sunulması gereken evraklar arasındadır.
Biometrik Fotoğraf: Suudi Arabistan işçi vizesi için arka fon beyaz 4,5x6 ölçülerinde 2 fotoğrafa ihtiyacınız vardır.
Suudi Arabistan Vize Başvuru Formu: Suudi Arabistan işçi vizesi için doğru bilgilerle doldurulmuş Suudi Arabistan vize formu gereklidir. Başvuru formu titizlikle ve  hatasız olarak doldurulmalıdır. Başvuru için çektirdiğiniz biometrik fotoğraf Suudi Arabistan başvuru formuna yapıştırılmalıdır. Form imzalı olarak teslim edilmelidir. Suudi Arabistan vize başvuru formunu incelemek için tıklayınız.
Davetiye: Suudi Arabistan işçi vizesi için başvuru sahibine Suudi Arabistan firması tarafından davetiye gönderilmelidir. Davetiye Ankara’ya çıkarılmışsa vekalet işçinin adına çıkarılmalıdır.
Şehadetname: Davetiye gönderen Suudi Arabistan şirketinin ticaret sicil belgesi sunulmalıdır.
(Şehadetname nedir: Suudi Arabistan işçi vizesi evrakları arasında olan, şirket yetkilileri tarafından verilen onaylı belge.)
İş Sözleşmesi: Suudi Arabistan şirketinin antetli kağıdına yazılarak ticaret odası tasdiki yapılmalıdır. Belgenin orijinali sunulmalıdır.
Nüfus Cüzdan Fotokopisi: T.C. kimlik numarasının olduğu nüfus cüzdanının arkalı önlü fotokopisi çekilerek başvuru dosyasına eklenmelidir.
Sabıka Kaydı: Suudi Arabistan işçi vizesi için başvuru sahiplerinin sicilinin temiz olduğunu kanıtlamaları gerekir.
Sağlık Raporu: Suudi Arabistan Konsolosluğunun anlaşmalı olduğu hastanelerden sağlık raporu alınmalıdır. Sağlık raporunun içeriğindeki test detaylarını öğrenmek için lütfen bize ulaşınız.
Şoförler: Şoförlük mesleği ile uğraşan Suudi Arabistan işçi vize başvuru sahipleri, diğer belgeleriyle birlikte ehliyetin aslını da başvuru için sunmalıdır.
Suudi Arabistan İşçi Vizesine Başvuran Kişilerin Dikkatine!
Suudi Arabistan vize işlemleri için kullanacağınız davetiyenin görüntüsünü bilgi@happyturizm.com adresinden atabilir, doğruluğunu ve geçerliliğini teyit ettirebilirsiniz.

Suudi Arabistan işçi vizesine başvuran yabancı uyruklu kişilerin başvuru için ikamet belgelerinin aslı ve fotokopisini sunmaları gerekir.

Suudi Arabistan işçi vizesine başvuran kadınlar, velisinden noter ve valilikten onaylı muvafakatname almalıdır. 

İstanbul dışında tercüme işlemlerini gerçekleştiren başvuru sahipleri, belgelerini İstanbul Valiliğine de onaylatmalıdır.

Üniversite mezunu olan kişiler diplomalarının aslını Ankara Suudi Arabistan Kültür Ataşeliğinden, Milli Eğitim Bakanlığından ve Dışişleri Bakanlığından onaylatmalıdır. İşlemlerinizi sizin adınıza yapmaktayız. Mevcut durumunuza uygun evrak listesi hakkında detaylı bilgi almak için lütfen bizi arayınız.

Suudi Arabistan İşçi Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Suudi Arabistan işçi vize başvuru sonuçları, evrakların eksiksiz ve doğru olarak teslim edilmesiyle yaklaşık olarak 4 ile 5 iş günü içinde sonuçlanır. Yabancı uyruklu kişilerin Suudi Arabistan işçi başvurularının sonuçlanması öngörülen zaman aralığından daha geç sonuçlanabilir. Suudi Arabistan işçi vizesine başvuracak kişilerin seyahat tarihlerine göre vize başvurularını ayarlamaları gerekir. Türkiye ve Suudi Arabistan’ın resmi tatillerinde Suudi Arabistan Konsolosluğu vize hizmeti vermemektedir. Vize başvurunuzu seyahat tarihinize az zaman kala yapmanız vizenizi seyahatinize yetiştiremeyebilir. Vize başvurularınız için güzel bir zaman çizelgesi oluşturmalı ve bir gecikme yaşamamak adına planlarınıza uymalısınız.

Suudi Arabistan işçi vize başvurularını sonuçlandırma yetkisi sadece Suudi Arabistan Büyükelçiliğindedir. Suudi Arabistan vize başvurularınız için her an Happy Turizm’in danışmanlık hizmetinden faydalanabilirsiniz. Ancak sonuçlanma aşamasına hiçbir şekilde müdahale edememekteyiz. Suudi Arabistan vize başvurunuzun her aşamasını takip ederek sizleri bilgilendirmekteyiz. Sonuçlanma aşamasında ise konsolosluktan gelen yanıt olumlu olursa  Suudi Arabistan vizesi işlenmiş olan pasaportunuzu bulunduğunuz yere teslim etmekteyiz. Suudi Arabistan vize işlemleri ile ilgili sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden bizlere gönderin, hemen yanıtlayalım. Seyahatiniz için şimdiden keyifli yolculuklar dileriz.

Suudi Arabistan Vize İşlemleri Ankara

Suudi Arabistan işçi vizesi için Ankara’dan başvuru yapacak kişiler başvuru işlemlerini vize servisimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirler. Suudi Arabistan işçi vizesi için gerekli evraklar 2024 hakkında +90(312) 419 56 41 telefon numarasından yetkililerimizi arayarak detaylı bilgi almanızı öneririz. Çünkü Suudi Arabistan işçi vize evraklarının titizlikle hazırlanması gerekir. Evrak işlemlerini İstanbul dışından yapan kişilerin belgelerini İstanbul Valiliğine de onaylatması gerekebilir.
Suudi Arabistan işçi vize başvurusu için şahsen gelmenize gerek kalmadan vize servisimiz vasıtasıyla işlemlerinizi başlatabilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz. Suudi Arabistan işçi vizesi için gerekli evrakları öğrendikten sonra hazırladığınız dosyanızı ofisimize göndermeniz durumunda başvuru işlemlerinizi hemen başlatmaktayız. Öncelikle belgelerinizin kontrollerini sağlıyoruz. Ardından Suudi Arabistan vize prosedürlerini yerine getirerek başvurunuzu sizin adınıza tamamlıyoruz. Vize işlem süreci hakkında sizi bilgilendirerek sonuçlar açıklandığında size haber vermekteyiz. Suudi Arabistan vizesinin işlenmiş olduğu pasaport, talebinizle birlikte bulunduğunuz yere kargo ile gönderilmektedir. Suudi Arabistan vize işlemleri ile ilgili sorularınızı bize bbilgi@happyturizm.com adresinden gönderiniz.

Suudi Arabistan Vize İşlemleri İstanbul

İstanbul ve çevre ilçelerden Suudi Arabistan işçi vizesi başvurunuzu Happy Turizm aracılığıyla hızlı ve kaliteli hizmet farkıyla tamamlayabilirsiniz. Suudi Arabistan işçi vizesi başvurusu için kullanacağınız davetiyeniz varsa geçerliliğini ve vize işlemleri için kullanılıp kullanılamayacağını bilgi@happyturizm.com adresinden teyit edebilirsiniz. Davetiye ve evrak görüntülerini mail olarak belirttiğimiz adrese gönderin Suudi Arabistan vize işlemleri için uygun olup olmadığını kontrol edelim. Suudi Arabistan işçi vize prosedürleri biraz yorucu olabilir. Ancak sizin işlemler için yorulmanıza gerek kalmadan alanında uzman temsilcilerimiz vize başvuru işlemlerinizi son derece kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedir.
Suudi Arabistan işçi vizesi için başvuruya gelmenize gerek yoktur. Vize başvurunuz için hazırladığınız kişisel evraklarınızı ofisimize kargoyla ulaştırırsanız başvurunuzu sizin adınıza başlatmaktayız. Evraklarınız elimize ulaştığında kontrol edip Suudi Arabistan vize usullerine uygun olarak hazırlıklarınızı tamamlıyoruz. Suudi Arabistan vize işlemleri ile ilgili sorularınızı +90(312) 419 56 41 telefon numarasını arayarak sorabilir ya da bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz.

Suudi Arabistan Vize İşlemleri İzmir

İzmir’de ikamet ediyor ve başvurunuzu oradan gerçekleştirmek istiyorsanız sıkıcı vize işlemleriyle uğraşmadan vize servisimiz aracılığıyla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Suudi Arabistan işçi vizesi için temin edilmesi gereken evraklar hakkında +90(312) 419 56 41 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz. Suudi Arabistan işçi vize başvurunuzu yapmadan önce mutlaka yetkililerimizle konuşmanızı tavsiye ediyoruz. Suudi Arabistan işçi vize evrakları hazırlanırken dikkatli davranmak gerekir. Eğer Suudi Arabistan Konsolosluğunun istediği şekilde evraklarınızı hazırlamazsanız başvurunuz ret ile sonuçlanabilir. Bunun için alanında uzman yetkililerimizden Suudi Arabistan işçi vizesi hakkında detaylı bilgi almanızı öneririz. Sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden de bizlere gönderebilirsiniz. Başvuru için şahsen bulunmanıza gerek yoktur. Hazırladığınız evrakları ofisimize ulaştırmanız halinde başvuru işlemleriniz için gerekli olan prosedürleri sizin adınıza yerine getirmekteyiz. Suudi Arabistan işlem süreci hakkında sizlere detaylı bilgi vererek vize başvurunuzun olumlu olması durumunda pasaportunuzu bulunduğunuz yere kargo ile göndermekteyiz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek