Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Cezayir Vizesi

Cezayir Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hizli vize Ödeme kolayligi
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Cezayir Evrak Tasdik İşlemleri

Konsolosluk tasdik onayı Lahey Anlaşması’na taraf olan ülkeler dışında kalan veya apostil tasdikinin geçerli olmadığı ülkelerde, apostil onayı yerine geçen onama şekline verilen addır. Tercüme yapılan bir belgeye konsolosluk tasdiki almak için işlemler sırası ile tercüme, tercüme bürosu tasdiki, noter tasdiki, il ticaret odası onayı alınır. Sonrasında Cezayir Konsolosluğu onayına sunulur.
Cezayir Konsolosluğu evrak tasdik işlemi/konsolosluk onayı için belgenizi kargo ile ofisimize iletebilirsiniz. Cezayir evrak tasdik işleminizi Happy Turizm ile yaptırabilirsiniz. Arapça veya Fransızca tercümeyi, noter tasdik işlemini ve ticaret odası  onayınızı yetkililerimiz sizin adınıza yapmaktadır. Cezayir evrak tasdik işlemleri için gerekli olan aşağıdaki evrakı ofisimize ulaştırmanız halinde, ticari faaliyetlerinize göre değişiklik gösteren evrak tasdik işlemlerini sizin adınıza İstanbul’dan gerçekleştirmekteyiz.
Cezayir evrak tasdik işleminin sonuçlanma süresi 3 iş günüdür.

Cezayir Evrak Tasdik İşlemi İçin Gerekli Evrak

Fransızca veya Arapça olarak tercüme ettirilmiş, Noter onaylı ve bağlı bulunulan ilin Ticaret Odası tasdikli Orijinal Ticari evrak

Cezayir Evrak Tasdik İşlemlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Cezayir evrak tasdik işlemlerinde her ticari evrak Arapça veya Fransızca olarak tercüme ettirilmelidir. 
Arapça veya Fransızca olarak tercüme ettirilmiş evrakın, noter onaylı ve bağlı bulunulan ilin ticaret odası tarafından da tasdik edilmesi gerekmektedir. 
Arapça veya Fransızca tercümesi yaptırılmamış, bağlı bulunulan ilin ticaret odası tarafından tasdik edilmemiş evrak, Cezayir Konsolosluğu tarafından işleme alınmamaktadır. 
Cezayir Konsolosluk evrak tasdik işlemlerinizi ve Cezayir vize işlemlerinizi Happy Turizm ofisimiz yetkililerine yaptırabilirsiniz. Detaylı bilgi için arayınız: 0(312) 419 56 41

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek