Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Cezayir Vizesi

Cezayir Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hizli vize Ödeme kolayligi
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Cezayir Tıbbi Tedavi, Medikal Vizesi Nasıl Alınır?

Sayfamızda Cezayir'e tıbbi bir tedavi için seyahat edecek vatandaşlarımız için gerekli olan Cezayir Konsolosluğunun Tıbbi Tedavi, Medikal Vize (Visa Medical) uygulamalarına dair bilgileri bulabilirsiniz.

Yine sayfamızın devamında Cezayir Tıbbi Tedavi, Medikal Vize başvuruları için hazılanması gereken evrakların bilgisini, dikkat edilmesi gereken hususları, vize ücretleri ve vize başvurularının sonuçlanma süresini öğrenebilirsiniz.

Cezayir Tıbbi Tedavi, Medikal vize başvuruları için başvuru sırasında hazır bulunmanız gerekmemektedir. Tüm vize sürecini Happy Turizm yetkilileri ile tamamlayabiliyorsunuz.

Cezayir Tıbbi Tedavi, Medikal Vize başvurularının sonuçlanma süresi 4 ila 10 gün arasında değişirken, seyahat tarihinizden en geç 10 iş günü öncesi vize başvurularınızı tamamlamış olmanızı önemle hatırlatırız.

Daha detaylı bilgi için bilgi@happyturizm.com e-posta hesabımıza sorularınızı yazabilir veya iletişim bölümünden çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz. 

Cezayir Tıbbi Tedavi, Medikal Vize (Visa Medical) Başvuruları için 2024 Yılı Evrak Listesi

2 Adet Cezayir Vize Başvuru Formu
Her iki formda eksiksiz şekilde doldurularak başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalıdır. Vize başvuru formları Cezayir Konsolosluklarına ıslak imzalı olacak şekilde sunulacaktır. 

Geçerli Pasaport
Son 10 yıl içerisinde alınmış seyahat dönüşü en az 6 ay geçerliliği ve karşlılıklı en az 2 boş sayfası olan Bordo Pasaport

2 Adet Biometrik Fotoğraf
Arka fonu beyaz başvuru sahibinin güncel halini temsil eden vize fotoğrafı

Tedavi olunacak Cezayir Sağlık Kurululuşundan Alınmış Hastane randevusu veya Hasta Kabul Belgesi
Belgenin fotokopisi geçerlidir. Orijinal davetiye belgesini almanıza gerek yoktur. Davetiyenizi mail ortamında PDF formatında temin edebilirsiniz. Akıllı telefonlarla çekilmiş fotoğraf halinde ki belgeler Cezayir Tıbbi Tedavi Medikal vizei başvuruları için kabul edilmez.

Varsa Türkiye'de Hastaneden Alınmış Sevk Kağıdı veya Doktor Raporu
Şahsi Banka Hesap Dökümü 

Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli, ıslak imzalı ve banka imza sirküleri ile alınarak içerisinde en az 4000 TL bakiye bulunmalıdır. Seyahatin Finansörü Türkiye^den resmi bir kurum üstlenmesi halinde vize başvurularında söz konusu kurumun banka hesap dökümleri kullanılmalıdır.

Kimlik Fotokopisi / Yabancılar için En az 6 Ay Geçerli İkamet veya Çalışma İzni Aslı ve Fotokopisi 
Türkiye'den Başvuru Yapan Yabancılar için Seyahat Sağlık Sigortası 

Seyahat sağlık sigortanızın kapsam alanı sadece Cezayir olmalı, seyahat tarihinden bir gün önce başlayıp dönüş tarihinizden bir gün sonra sona ermelidir. Belge orijinal olacak şekilde evrakların arasına eklenmelidir.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek