Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Cezayir Vizesi

Cezayir Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hizli vize Ödeme kolayligi
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Cezayir Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Cezayir vize başvurularında başvuru sahibinin şahsen konsolosluk ofisinde bulunmasına gerek yoktur. Cezayir ticari vize başvurularınızda aşağıdaki evrakların tarafımıza iletilmesi yeterli olacaktır.
Cezayir ticari vizesi gerekli evraklar ve vize ücretlerini sizler için derledik. Seyahatiniz ve gerekli belgeler ile ilgili aklınıza takılan her türlü soru için irtibat adreslerimiz aracılığı ile müşteri temsilcilerimize danışabileceğinizi hatırlatır Happy Turizm ailesi olarak iyi yolculuklar dileriz.

Cezayir Ticari Vize Evrakları

  • İngilizce şirket yazısı: Şirketin antetli kağıdına Konsolosluğa hitaben yazılmalı, seyahat amacı ve tarihleri belirtilmelidir. 
  • Ticari davetiye: Cezayir’de iş ilişkiniz bulunan firmanın antetli kağıdına yazılmalı, imzalı ve kaşeli olmalıdır.
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Pasaport ve eski pasaportlar: Eğer eski pasaportunuz yok ise Emniyet Müdürlüğünden protokol belgesi alınmalıdır.
  • 2 adet biyometrik fotoğraf: Fotoğrafın arka fonu beyaz olmalıdır.
  • Banka hesap dökümü: En az 4.000 TL bakiyesi olan banka hesap dökümü bankadan kaşeli ve imzalı olarak temin edilmelidir.

Cezayir Vizesi Ücreti

Cezayir vize ücreti, Cezayir Konsolosluğu harcı ve vize servisimiz hizmet bedelinden oluşmaktadır. Cezayir vize ücretleri 30 gün tek girişli ve 90 gün çok girişli olarak değişmektedir. 
Vize ücretleri içerisinde Konsolosluk harcı, hizmet bedeli ve vize tutarı bulunmaktadır.
Cezayir vizesi için gerekli evraklar Konsolosluğun sizlerden talep ettiği evraklardır. Seyahat sağlık sigortası ve hotel, uçak bileti rezervasyonları temsilcilerimiz tarafından sizler adına temin edilebilmektedir.

Cezayir Vizesi Sonuçlanma Süresi

Cezayir vizesi sonuçlanma süresi 2-8 iş günü arasında değişmektedir. Bu süre konsolosluk resmi tatil günlerini ve yabancı pasaport sahiplerini kapsamamaktadır. 
Cezayir Konsolosluğunun yoğunluğuna, Türkiye’nin resmi tatil günlerine ve ek evrak taleplerine bağlı olarak işlemleriniz uzayabilmektedir. Olası tüm aksiliklere karşı başvuru işlemlerinize 1 ay önceden başlamanız faydalı olacaktır.

Cezayir Vize Başvurularında Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Cezayir Vizesi için başvuruya şahsen gelinmesine gerek yoktur. Happy Turizm, Cezayir Konsolosluğunda işlemlerinizi yürütme ve takip etme yetkisine sahiptir. 
  • Cezayir vize başvurularını değerlendirme ve nihai karara bağlama yetkisi yalnızca Cezayir Konsolosluğuna aittir. Happy Turizm vize işlemleriniz hakkında verilecek kararlar ve vize başvurunuzun sonuçlanma süresi hakkında karar verme yetkisine sahip değildir.
  • Cezayir vizesi için gerekli belgelerinizi kurumuzdan randevu almadan yetkililerimize ulaştırabilirsiniz. Evrak teslimleriniz için kargo ve kurye hizmetinden faydalanabilirsiniz.  Bu hizmetten yararlanıldığı takdirde kargo ücreti başvuru sahibi tarafından karşılanmaktadır.

Cezayir ticari/iş gezisi vize başvurunuzu başlatmak ve/veya vize ücreti, başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi almak için 0(312) 419 56 41 numaralı destek hattımıza bağlanabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek