Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Cezayir Vizesi

Cezayir Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hizli vize Ödeme kolayligi
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Cezayir Grup Vizesi Nasıl Alınır?

Sayfamızda grup halinde Cezayir'e yapılacak turistik seyahatler için alınması gereken Cezayir Konsolosluğunun Grup vizesi (Visa Collectif) uygulamalarına dair kapsamlı bilgileri bulabilirsiniz.

Yine Sayfamızın devamında Cezayir Grup Vizesi başvuruları için hazılanması gerekli evrakların bilgisini, dikkat edilmesi gereken husuları, vize ücretleri ve vize başvurularının sonuçlanma süresini öğrenebilirsiniz.

Cezayir Grup vizesi başvuruları için başvuru sırasında hazır bulunmanız gerekmemektedir. Tüm vize sürecini Happy Turizm yetkilileri ile tamamlayabiliyorsunuz. Vize başvurularının sonuçlanma süresi 4 ila 10 gün arasında değişebilmektedir.

Daha detaylı bilgi için bilgi@happyturizm.com e-posta hesabımıza sorularınızı yazabilir veya telefon hattımızdan ulaşabilirsiniz. 

Cezayir Grup Vizesi (Visa Collectif) Başvuruları için 2024 Yılı Evrak Listesi

2 Adet Cezayir Vize Başvuru Formu
Her iki formda eksiksiz şekilde doldurularak başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalıdır. Vize başvuru formları Cezayir Konsolosluklarına ıslak imzalı olacak şekilde sunulacaktır. 

Geçerli Pasaport
Son 10 yıl içerisinde alınmış seyahat dönüşü en az 6 ay geçerliliği ve karşlılıklı en az 2 boş sayfası olan Bordo Pasaport

2 Adet Biometrik Fotoğraf
Arka fonu beyaz başvuru sahibinin güncel halini temsil eden vize fotoğrafı

Hotel Rezervasyon Listesi
Konaklama yapılacak Cezayir'de ki otelden alınmış kaşe ve imzalı tüm vize başvuru sahiplerinin pasaport ve kimlik bilgilerini içeren döküman. Belge fotokopi olarak kebul edilmektedir. 

Uçak Bileti Rezervasyonu
Havayolu şirketinin antetli kağıdına basılmış tüm başvuru sahiplerinin pasaport ve kimlik bilgilerinin bulunduğu kaşe ve imzalı liste. Belge fotokopi olarak kabul edilmektedir.

Varsa Tur Programı
Tur şirketinin antetli kağıdıan düznelenmiş belge de tüm başvuru sahiplerinin pasaport ve kimlik bilgiler bulunmalı belge kaşe ve imzalı olmalıdır. Belge fotokopi olarak kabul edilmektedir.

Şahsi Banka Hesap Dökümü 
Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli, ıslak imzalı ve banka imza sirküleri ile alınarak içerisinde en az 4000 TL bakiye bulunmalıdır. Seyahatin Finansörü Türkiye'den resmi bir kurum üstlenmesi halinde vize başvurularında söz konusu kurumun banka hesap dökümleri kullanılmalıdır.

Kimlik Fotokopisi / Yabancılar için En az 6 Ay Geçerli İkamet veya Çalışma İzni Aslı ve Fotokopisi 
Türkiye'den Başvuru Yapan Yabancılar için Seyahat Sağlık Sigortası 

Seyahat sağlık sigortanızın kapsam alanı sadece Cezayir olmalı, seyahat tarihinden bir gün önce başlayıp dönüş tarihinizden bir gün sonra sona ermelidir. Belge orijinal olacak şekilde evrakların arasına eklenmelidir

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek