Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Cezayir Vizesi

Cezayir Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hizli vize Ödeme kolayligi
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Cezayir Ticari Vize Nasıl Alınır?

Cezayir seyahati başvuru işlemlerinizin başlatılması için başvuru evraklarınızı temsilcilerimize ulaştırmanızın yeterli olduğunu hatırlatır, Happy Turizm ailesi olarak iyi yolculuklar dileriz.

Cezayir ticari vize Cezayir’de iş amaçlı yapılacak toplantılarınızın yanı sıra ticari amaçlı seminer, kısa süreli eğitim ve ticari fuarlar için alabileceğiniz vize türüdür.
Cezayir ticari seyahatiniz için alacağınız vize en fazla 90 günlüğüne Cezayir’de konaklamanıza imkan tanır. Daha uzun süreler Cezayir’de bulunmanız gereken durumlarda uzun süreli vize başvurusunda bulunmalısınız.
Cezayir vize işlemleri kısa süreli başvurularınız için direkt olarak Konsolosluk ve Büyükelçilik yerine Konsolosluk tarafından akredite edilmiş firmalar ve yetkili acenteler vasıtası ile gerçekleştirilmelidir.
Cezayir vize başvurunuz için gerekli olan en önemli belge davetiyeniz olacaktır. Davetiyenin İngilizce olarak yazılmasına dikkat etmelisiniz. İçerisinde davet edilen tarafında davet eden tarafında kişisel ve iletişim bilgileri yer almalıdır. Davetiye, Cezayir’de iş ilişkiniz bulunan şirketin antetli kağıdına yazılmalı ve finansal masrafları karşılayacak taraf belirtilerek gerekli dokümanlar eklenmelidir. Davetiye sizlere mail yolu ile de ulaştırılabilir. Başvuru dosyanızda davetiyenizin eksik olması başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır.
Cezayir seyahatinizde, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarından Hususi (yeşil), Hizmet (gri), Diplomatik (siyah) pasaport sahipleri için vize muafiyeti bulunmaktadır. Doksan güne kadar yapılan seyahatlerde vize alımı gerekmezken daha uzun sürecek konaklamalar için vize başvurusu gerekmektedir. Umuma mahsus (bordo) pasaport sahiplerinin seyahat başlangıçlarından itibaren Cezayir seyahatleri için vize başvurusunda bulunması gerekmektedir.

Cezayir Vizesi Nasıl Alınır?

Cezayir vize başvurusu gerçekleştirmeden önce yapmanız gereken seyahat amacınızı ve sürenizi net olarak belirlemektir. Cezayir’de bulunma amacınız ticari bir faaliyet gerçekleştirmek ise kısa süreli ticari vize size uygun olmayacaktır çünkü Cezayir ticari vizesi ile ancak ticari bir organizasyona katılabilirsiniz. Bu durumda yapılması gereken müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçerek konuyu belirtmek ve akabinde uzun süreli vize başvurusunda bulunmaktır. Alacağınız kısa süreli vize ile en fazla Cezayir’de 90 gün seyahat gerçekleştirmeniz mümkündür. Cezayir ticari vizeniz ile Cezayir’de turistik seyahat edebilirsiniz ancak turistik vize ile ticari bir seyahat gerçekleştirmeniz mümkün değildir. Tüm bu detaylara dikkat ederek başvurularınızı gerçekleştirmelisiniz.
Cezayir seyahatiniz için kurumumuza müracaat ettiğiniz takdirde gerekli evraklarınızı müşteri temsilcilerimize ulaştırmanız yeterli olacaktır. Evraklarınızı kurumumuza ulaştırdığınızda temsilcilerimiz gerekli kontrol ve düzenlemeleri yaparak başvuru dosyanızı eksiksiz hale getirecektir. Başvuru işlemleriniz sonlandıktan sonra vize takibiniz yapılacak ve vizeniz onaylandıktan sonra tarafınıza istediğiniz şekilde teslim edilecektir. Kurumumuz başvurunuzun eksiksiz olması için görevlidir ancak vizeniz ile ilgili tüm kararlar Konsolosluk ve Büyükelçiliklerin inisiyatifindedir. Vizenizin olumlu ya da olumsuz sonuçlanması, vize süresi gibi tüm değerlendirmeler Konsoloslukların yetki alanındadır ve kurumumuz bu aşamada sorumlu bir organ değildir.
Cezayir vizesi başvuru süreci genellikle 10 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Konsolosluk, Büyükelçiliklerin resmi tatil günleri ve Türkiye’nin tatillerine denk gelen sürelerde gerçekleşene vize başvurularının uzayabileceğini lütfen unutmayınız. Ayrıca Cezayir Konsolosluğu gerekli gördüğü durumlarda sizlerden ek evrak talep etme hakkına sahiptir. Tüm bu faktörleri göz önünde bulundurarak başvurunuzu 1 ay önceden başlatmanız yararınıza olacaktır.
Cezayir ticari vizeniz için gerekli belgeleri kurumumuzdan ve müşteri temsilcilerimizden herhangi bir randevu almadan bizlere ulaştırabilirsiniz. Evrak teslimlerinizi kargo hizmetlerinden yararlanarak gönderebilirsiniz. Kurumumuz sizleri yormadan başvuru işlemlerinizi Konsolosluğa iletmek ile görevlidir.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek