Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

İspanya Vizesi

İspanya Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

İspanya Vize Randevusu Nasıl Alınır?

İspanya’ya turistik, ticari, kültürel vb. 90 günü geçmeyen amaçlarla veya 90 günü aşan eğitim, staj, çalışma, aile birleşimi gibi oturum vizesi taleplerinde öncelikle İspanya vize randevusu alınarak vize başvurusu yapılmalıdır. Vize başvuruları talep edilen vize türüne göre başvuru merkezinden veya İspanya konsolosluğundan alınabilir.

İspanya vize randevu işlemleriniz Happy Turizm Vize - Danışmanlık müşteri temsilcileriniz tarafından tamamlanır. Talep ettiğiniz vize türünü müşteri temsilcinize belirttikten sonra gerekli evrak listesi tarafınıza gönderilir ve evraklar müşteri temsilcinize ulaştığında vize türünüze uygun randevu oluşturulur.

Schengen Vize Randevusu

İspanya’ya 90 günü aşmayan amaçlarla yapılacak seyahatlerde bir İspanya Schengen vize randevusu alınmalıdır. Schengen vize randevuları Konsolosluğun yetkilendirdiği başvuru merkezinden Happy Turizm Vize - Danışmanlık müşteri temsilciniz tarafından alınır. Schengen vize işlemlerinde dosyanın başvuru kabulü yetkili başvuru merkezi tarafından yapılır ancak vize değerlendirme yetkisi yine İspanya Konsolosluğu’ndadır. Başvuru merkezinden alınabilecek randevular;

  • Turistik vize başvurusu
  • Ticari vize başvurusu
  • Aile, akraba, arkadaş ziyareti vizesi başvurusu
  • Kültürel vize başvurusu
  • Denizci vizesi başvurusu
  • Transit vize başvurusu
  • Öğrenci vizesi başvurusu (90 günden az eğitimler için) İspanya vize randevu işlemleri yapılabilir.

Vize randevu işlemleri ücretsizdir ancak randevu gününde Konsolosluk harcı ödemesiyle birlikte başvuru merkezi koordinasyon bedeli de ödenir. Yani randevu alımı ücretsizken oluşturulmuş randevuda başvuru işlemi için başvuru merkezine ücret ödenir.

İspanya vize randevusu işlemlerinde Happy Turizm Vize - Danışmanlık hizmetleri yalnızca randevu alımı ile sınırlı değildir. İlk olarak talep ettiğiniz vize türüne uygun evrak listesi hazırlanır. Evrak listesinin hazırlanabilmesi için seyahat amacınız, mesleki bilgileriniz gereklidir. Bu bilgileri müşteri temsilciniz ile paylaştıktan sonra evrak listeniz tarafınıza gönderilir. Sizden istenen evrakları müşteri temsilcinize gönderdikten sonra evrakların uygunluk kontrolü yapılır ve vize türüne uygun İspanya vize randevu 2024 takviminden randevu oluşturulur. Randevu gününde dosyanız eksiksiz hazırlanmış bir şekilde başvuru merkezine sunulur. Son 5 yıl içinde herhangi bir Schengen ülkesinden vize almış kişilerin randevu gününde başvuru merkezine şahsen gelmeleri gerekmeyeceğinden dosya Happy Turizm Vize - Danışmanlık müşteri temsilciniz tarafından başvuruya sunulur. Bu şartı sağlamayanlar ise randevu günü başvuru merkezine gelerek parmak izi vermelidir.

İspanya Vize Randevusu

Oturum İçin İspanya Vize Randevusu

İspanya’da 90 günü aşan eğitim, staj, çalışma, aile birleşimi, çalışma izinsiz oturum talebi gibi nedenlerle vize başvurusu yapan kişiler İspanya Konsolosluğu vize randevusu almaları gerekir. Konsolosluktan alınan randevular da başvuru merkezinin resmi web sitesinden oluşturulur. Ancak vize randevusu kişinin bağlı bulunduğu İspanya Konsolosluğu’nda yapılır. Konsolosluk randevularında yetkili memur, seyahat amacınıza ilişkin mülakat yapar. Burada amaç kişinin oturum talep ettiği amaçları Konsolosluk huzurunda da belirtmesidir.

İspanya'da çalışmak, aile birleşimi yapmak, staj ve eğitim görmek amaçlı vize başvurularınızda da Happy Turizm Vize - Danışmanlık sizlere hizmet sunmaktadır. Gerekli evrak listesinin hazırlanması, randevu işlemi, dosyanın hazırlanması ve pasaport takip işlemlerinde Happy Turizm Vize - Danışmanlık tam hizmet sunmaktadır.

Randevumu Kendim Alabilir Miyim?

Randevu alım işlemini başvuran kendisi de yapabilir elbette. Ancak randevu alım işlemi vize başvuru sürecinin bir parçasıdır ve koordineli bir şekilde yapılmalıdır. Gerekli evraklar hakkında bilgi almadan, evrak hazırlamadan alınan randevulara kişiler genellikle evrak yetiştirememekte ve eksik evrakla yapılan başvurular reddedildiği için ekstra zaman kaybedilmektedir. Happy Turizm Vize - Danışmanlık müşteri temsilciniz İspanya vize randevusu işleminde hem seyahatinize yetişecek süreye hem de evraklarınızın hazır olacağı süreye göre randevu alarak zamanınızı optimum kullanır. Randevu işleminin vize başvuru sürecinden bağımsız olmadığı unutulmamalıdır. Ayrıca randevu alma vaadiyle telefonda sizden para talep eden kişi veya kişilere karşı da dikkatli olunması tavsiye edilir.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek