Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

İspanya Vizesi

İspanya Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

İspanya Vize Ücreti Ne Kadar?

İspanya vize ücreti, İspanya seyahatinden önce vize almak isteyen bordo pasaport sahibi Türk vatandaşları vize başvurusu sırasında ödenen ücretin tamamını ifade eder. İspanya vize ücretleri İspanya ve AB makamları tarafından belirlenir ve uygulanır. Vize reddi durumunda ücret iadesi yapılmaz. Vize ücretleri Konsolosluk harcı ve başvuru merkezi koordinasyon bedelini kapsar. Ayrıca Konsolosluğun yetkilendirdiği başvuru merkezinin ek hizmetlerinden ek ücret karşılığı faydalanılabilir. Ek hizmetlerden faydalanmak isteğe bağlıdır ve zorunlu değildir. Ek hizmetlerden faydalanmış olmak İspanya Konsolosluğu’nun vereceği vize kararını etkilemez.

İspanya Vize Ücreti Ne Kadar?

Vize ücretleri Konsolosluğun yayınladığı karar gereği 2024 yılında zamlanmıştır. Happy Turizm Vize - Danışmanlık aracılığı ile İspanya Schengen vizesi başvurusu yapacak kişilerin ödemesi gereken ücretler aşağıdaki gibidir;
Vize Türü Vize Resmi Harç Bedeli
  Danışmanlık Bedeli
İspanya Turistik Vizesi 107 USD 70 €
İspanya Ticari Vize 107 USD 70 €
İspanya Aile Ziyareti  107 USD 70 €
İspanya Kültür Vizesi  107 USD 70 €
İspanya Gemici Vizesi 107 USD 70 €
İspanya Eğitim Vizesi  107 USD 70 €
6-12 Yaş Arası 70 USD 70 €
 

0-6 yaş arası başvuru sahipleri Konsolosluk vize harcı ve başvuru merkezi koordinasyon bedelinden muaftır. İspanya vizesi ücretleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için Happy Turizm Vize - Danışmanlık müşteri temsilcilerini arayarak fiyat teklifi talep edebilirsiniz.

İspanya vize ücreti 2024 ek olarak bir başka ödeme kalemi ise zorunlu seyahat sağlık sigortasıdır. Schengen vize başvurularında tüm ülkelerde olduğu gibi İspanya da zorunlu seyahat sağlık sigortasının vize başvurusunda sunulmasını ister. Sigorta 30.000 Euro teminatlı olmalı, seyahat tarihlerinizi kapsamalı, en az 7 günlük olmalı ve Schengen ülkelerinde geçerli olmalıdır. Seyahat sağlık sigortası poliçe bedeli ise kişinin seyahat tarihlerine bağlı olarak değişir. Happy Turizm Vize - Danışmanlık müşteri temsilcinizle yapacağınız görüşmede zorunlu seyahat sağlık sigortası fiyat teklifi de talep edebilirsiniz.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık Hizmeti

Happy Turizm Vize - Danışmanlık 10 yıllık kurumsal geçmişi, alanında uzman ülke temsilcileri, Türkiye genelinde vize hizmetlerinde güveni esas alan bir kurumdur. Happy Turizm Vize - Danışmanlık İspanya vize başvurularınızda da profesyonel destek ile vize öncesi ve sonrası süreçlerde de kolay ulaşılabilirlik sayesinde sizlerin yanındadır. Happy Turizm Vize - Danışmanlık danışmanlık ücretinin kapsamı;

  • İspanya vize ücreti ile birlikte evrak kontrolü
  • Randevu alımı
  • Başvuru formlarının doldurulması,
  • Vize talep dilekçelerinin yazılması (İngilizce/Türkçe)
  • Fotokopi hizmetleri
  • Dosyanın Konsolosluk gözüyle değerlendirilmesi
  • Randevu günü başvuru merkezinde işlemlerin yürütülmesi
  • Başvuru sonrası pasaport takibi ve pasaportunuzun adresinize teslimi
  • Müşteri temsilcinizle yapacağınız görüşmede dilerseniz doğrudan vize bedelini müşteri temsilcinize ödeyebilir veya randevu günü başvuru merkezinde ödeme yapabilirsiniz.

Dikkat! Vize alma garantisi vereceğini söyleyen, hiçbir işlem yapmadan sizden direkt ücret talep eden kişi veya kişilere karşı dikkatli olunması tavsiye edilir.

Vize Danışmanlığı Almak Şart Mıdır?

İspanya vize başvurularında danışmanlık hizmeti zorunlu değildir. Kişi vize başvuru dosyasını kendisi hazırlayabilir, başvuru merkezinde başvuru yapabilir. Ancak vize başvurusunun Konsolosluğa evrak sunmaktan ibaret bir süreç olmadığı bilinmelidir. Konsolosluk vize başvurularında tüm evraklar tam olsa bile red kararı verebilir. Vize red kararı nedenlerinden en sık karşılaşılanı seyahat amacının anlaşılamaması, yeterli finansal kanıt görülememesi veya kişinin vize bitiminde ülkesine döneceğine dair inandırıcı kanıtların bulunamamış olmasıdır. Bu red kararları vize evrakı sunmanın yeterli olmayacağının bir göstergesidir. Sizler ilk veya ikinci vize başvurusu yaparken müşteri temsilciniz sayısız vize başvurusundan bir tanesini yapıyor demektir. Bu da bilgi ve deneyim demektir. Müşteri temsilciniz dosyanızdaki evrakları Konsolosluk gözüyle inceleyerek vize red ihtimallerini azaltır, seyahat amacının ispatını belgelerle güçlendirir. Ayrıca müşteri temsilciniz finansal kanıt yeterliliğinin ne kadar olacağı, kişinin ülkesiyle vazgeçemeyeceği bağlarının olduğunu da belgelerle ispatlama tecrübesine sahiptir. Bu nedenle vize danışmanlığı red ihtimalinizi azaltarak İspanya vize ücreti ödemenizin boşa gitmemesini ve tasarruf etmenizi sağlar.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek