Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

İtalya Vizesi

İtalya Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

İtalya Vize Randevusu Nasıl alınır?

İtalya vize randevusu online ve ücretli yapılmaktadır. Müşteri temsilcilerimiz ile ilk ve devam eden iletişimleriniz sonucunda evraklarınızın kargo yolu veya elden bize teslim edildiğinde işlemleriniz başlamış olur. Sadece randevu alımı için sizden ücret isteyen firma veya şahıslara karşı dikkatli olmanızı öneririz. Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak bizler tüm danışmanlık işlemlerimize dahil ederek randevunuzu almaktayız. İşlem sıramızda randevu almak tüm dosyanız tamamlandığında yapılmaktadır. Herhangi bir aciliyetiniz söz konusu değil ise biometrik verilerinizin alındığı başvuru merkezinde eksik veya yanlış evraklardan dolayı sorun yaşamama adına, önce tüm evraklarınız incelenir, dosyanız hazırlanır ve her şey tamam olduğunda randevunuz alınır.

İtalya Vize Randevu

İtalya vize randevusu ilgili operasyon birimimiz biometrik verilerinizin alınacağı yetkili başvuru merkezlerinin yoğunluğu ve sizlerin müsaitlik durumunuza göre ortak aldığınız karar neticesinde sizlere sözlü ve yazılı şekilde bildirir. Başvuru merkezinde sizi karşılayacak dış operasyon birimimiz randevudan bir gün önce yine size sözlü ve yazılı açıklama yapar. Randevu günü ilgili yerde sizi bekleyen operasyon ekibimizden bir temsilcimizin yönlendirmesi ile başvurunuzu rahatlıkla yapabilirsiniz. İtalya Konsolosluğu vize randevu seçeneklerinde randevu gününe denk gelen acil işiniz ve istemsiz durumlara karşı herhangi bir değişikliğe gitmek isterseniz yine müşteri temsilciniz ile iletişime geçerek durumu bildirebilirsiniz. Benzer durumda evraklarınızın güncelliği operasyon birimimiz tarafından yeniden göz önüne alınır. Örneğin; E-devlet üzerinden alınan barkodlu evrakların (Sgk Hizmet Dökümü, İkametgah, Nüfus Kayıt Örneği, İşe Giriş), şirket evraklarının veya banka hesap dökümlerinin  güncellikleri –konsolosluğa bağlı değişkenlik gözeterek- 1 ay geçerli olduğundan temsilcilerimiz ile yeni bir randevu kararlaştırabilirsiniz. Ayrıca başvuru sahibi son 59 Ay (4 Yıl, 11 Ay) içerisinde verdiği parmak izi neticesinde schengen vizesi almış ise biometrik veri için başvuru merkezine gelmesine gerek kalmamaktadır. Schengen ülkeleri dışında verilen parmak izleri (Abd, İngiltere, Hindistan, Kanada vs.) geçersizdir. Yapılan işlemlerden bilginiz olması sağlanır ve sizlerden teyit alınan randevunuz ile hızlıca başvurunuz sağlanır.

Adında veya soyadında ‘’Ö’’ veya ‘’Ü’’ Türkçe harfler bulunan İtalya vize randevu sahipleri daha önce Schengen ülkeleri konsolosluklarından parmak izi vermişler ise katılacakları ilk İtalya vize randevusunda yeniden parmak izi vereceklerdir. Daha önce parmak izi vermiş olsanız dahi istisnai durumlar için konsolosluk yeni parmak izi isteyebilir ve ayrıca 0-12 yaş arası İtalya vizesi başvuru sahipleri parmak izinden muaf tutulurlar.

Vize Başvurunuz Bizimle Kolay!

İtalya vize randevu 2024 işlemleriniz Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile işte bu kadar kolaydır. Dosyanızın sorunsuz bir şekilde İtalya Konsolosluğu’nun yetkilendirdiği başvuru merkezine tesliminden sonra belirtilen çıkış süresi dosya tesliminden beş gün sonradır. Kadıköy, Bursa, Trabzon yetkili başvuru merkezlerinden yapılan işlemlerde bu süreye iki gün daha eklenir. Türk vatandaşı olmayan kişilerin başvuruları on beş güne kadar sürebilmektedir. Ayrıca yine konsolosluğun işlem hızına ve yoğunluğuna bağlı olmak koşulu ile işlem süresi uzayabilir. Tüm vize başvurularınız İtalya’ya planlanan seyahat tarihinden 7 iş günü öncesinde başvuru yapıldığı taktirde işleme kabul görecektir. Bu sırada Türkiye ve İtalya’nın resmi veya özel bayramları da dikkate alınmalıdır.

Siz zahmet etmeyin!

Yetkili başvuru merkezine İtalya vize başvurunuzun yapıldığı ertesi günden sonra dosyanız konsolosluğa ulaşmış olacaktır. Bu süreçten sonraki günlerde operasyon ekibimiz günün belirli saatlerinde başvurunuzun durumunu sorgular ve süreç ile ilgili gelişmelerden sizi haberdar eder. Ülke uzmanınız ile hemen iletişim kurabilirsiniz.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak İtalya ve tüm ülkelere dair detaylı evrak kontrolü, randevu alma, işleme sokma, sonuçlandırma işlemlerinde baştan sona süregelen danışmanlığımız ile sizlere hizmet sunmaktan keyif duyarız.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek