Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Çin Vizesi

Çin Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Çin Online Vize Başvurusu

Çin Büyükelçiliği, vize başvurularında kolaylık sağlamak için vize politikalarında değişiklik yaptığını ilan etmiştir. 1 Ocak 2022’den itibaren online başvuru formu doldurma ve internetten randevu alma sistemi tam kullanımlı hale getirilerek başvuru sahiplerinin hizmetine açılmıştır.

Başvurunuzu Happy Turizm aracılığıyla gerçekleştirdiğiniz takdirde aşağıdaki işlemler konusunda Asya ülkeleri vize işlemleri konusunda uzman yetkilimiz ihtiyacınız olan desteği sağlayacaktır. Çin yeni vize başvuru sistemine dair merak ettiğiniz soruları iletişim numaralarımızı kullanarak yetkilimize yöneltebilirsiniz. Aşağıdaki bilgiler tüm başvuru sahiplerine faydalı bilgi sağlamak amacıyla Çin Büyükelçiliğinin ilan ettiği düzenlemelerde yer alan bilgiler referans alınarak hazırlanmıştır.

2024 Çin Vize Başvuru İşlemleri

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği, 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla online vize başvuru ve randevu sistemine geçileceğini duyurmuştur. Online başvuru Çin Ankara Büyükelçiliğinin resmi web sitesine bakınız.

Çin online vize başvurusunda bulunmak isteyenlerin aşağıdaki adımları izlemesi gerekmektedir. 

4 Adımda Çin Vize Başvurusu

  • Başvuru sahibi online sistemden kayıt yaptırmalı başvuru formunu doldurmalı ve randevu almalıdır.
  • Çin Vizesi Online Başvuru Formu ve "Teyit Formu" indirilmeli ve başvuru gününde beyand edilerek imzalanmalıdır..
  • Vize tipine göre tüm başvuru evrakları hazırlanmalıdır.
  • Vize başvuru sahibi randevu gün ve saatinde konsolosluk bölümünde hazır bulunmalı, evraklarını teslim etmeli ve parmak izi vermelidir.

Çin Online Vize Başvuru Formu Nasıl Doldurulur

Değerli ziyaretçimiz, vize başvurunuzu vize servisimiz aracılığıyla tamamlamanız halinde başvuru adımları konusunda ihtiyacınız olan tüm desteği sağlayacağız. Başvuru gün ve saatinizi size bildireceğiz, başvuru gününde şahsen konsoloslukta hazır bulunmanız gerekecektir.

Çin online vize başvuru formu online başvuru sistemi üzerinden doldurulmaktadır.

Çin Online Başvuru Form doldurma işlemi sırasında izlenmesi gereken 4 adım

  • Başvuru formunu doldurma (Çin online vize başvuru formu doldurma sistemi seçilmelidir. Form sistemden doldurulmalıdır. 
  • Fotoğrafın online sisteme yüklenmesi
  • randevu tarihinin alınması 
  •  “Çin Online Vize Başvuru Formu Doldurma Teyidi” alınması

Çin Vize Formu Doldurma Teyidi

Başvurunuzu firmamız aracılığıyla tamamladığınız takdirde yetkilimiz 2024 yılı güncel vize başvuru prosedürleri ile ilgili ihtiyacınız olan tüm desteği sağlayacaktır. Çin vize başvurularınızda tek yapmanız gereken randevu tarih ve saatinizde konsolosluk ofisinde şahsen bulunmak olacaktır. Yeni uygulama ile Çin Halk Cumhuriyeri,vize  başvuru sahiplerinin şahsen başvuru merkezine gelerek “Çin online vize başvuru formunu doldurma teyidi”ni imzalamaları şartını getirmiştir.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek