Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Çin Vizesi

Çin Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Çin Vize Ücreti Ne kadar?

Çin vize ücreti, vize türüne, uzunluğuna ve normal / ekspres başvuru farkına dayalı fiyat farklılıkları göstermektedir.  Çin vize başvuruları için öncelikle konsolosluk vize ücreti harcı ve başvuru merkezinin servis ücreti olarak iki ayrı ödeme şartı mevcuttur. Konsolosluk harçları KDV’den muaf olduğu için bu tutarlara KDV uygulanmıyor. Sadece Çin vize başvuru merkezinin servis birimine ödenecek ücret için KDV ödenmesi gerekmektedir.

Hazırlanan evraklar, büyükelçilik veya konsoloslukların başvuru türlerine göre sınıflandırılmaktadır. Başvuru merkezi veya konsolosluk randevu günü evrakları inceledikten sonra ek evrak talebinde bulunabilir. Başvurunuz için gelen davetiyenize göre ücretlendirme yapılmaktadır. Vize başvurusu için toplama merkezi, yalnızca evraklarınızı alıp kontrol sağlayıp ilgili birime yönlendirmede yetkilidir. Vize başvuru merkezi ücreti ve konsolosluk ödemeleri buradan işleme alınır. Vize başvurusunun sonuçlanmasında Çin vizesi başvuru servis biriminin değerlendirmesi, müdahale etmesi, güvence vermesi, garanti sağlama yetkisi olmadığını belirtmek isteriz. Vize başvurularınızın için nihai karar konsolosluğun inisiyatifindedir. Vize başvurunuzun olumsuz sonuçlanması durumunda konsolosluk harç iadesi veya başvuru merkezinin ücreti iade edilmez. Vize ücretleri arasında gelen davetiyeye ve giriş sayılarına göre ücret değişmektedir ancak çok girişli veya çift girişli vize başvuruları için konsolosluğun onay vermesi gerekmektedir. Ekspres vize başvuruları da konsolosluğun onayından geçerek işleme alınabilir. Ekspres servis için gerekli ücret ödenerek normal sonuçlanma süresi olan 7 iş gün yerine 4 iş gününde teslim alınması sağlanabilir. Konsolosluk acil durum olmadığı sürece ekspres başvuru yapılmasını uygun görmemektedir, bu tür durumlarda (sağlık problemi, uçak bileti, başka ülke seyahati, cenaze vs.), durumunuzun aciliyetini bildirmeniz gerekmektedir.

Çin vize ücreti, randevu günü başvuru servis birimine ödenir öncesinde online ödeme veya havale ile yapılamamaktadır, yalnızca nakit USD olarak randevu günü ödenmektedir. Randevu günü, ödeyeceğiniz miktarı hazır bir şekilde yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. TL veya başka para birimi kabul edilmemektedir.

Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin davetiyeleri gelmesi durumunda çalışma izin kartlarıyla başvuru merkezi üzerinden başvuru yapılabilir. Yabancı uyruklular için ekspres başvurular, acil durum olmadığı sürece işleme alınmamaktadır. Çin vize ücreti Türkiye vatandaşları için tek girişli, iki girişli ve çok girişli olarak gelen davetiyenizin içeriğine göre verilir. Hazırlamanız gereken evraklar ve diğer tüm detaylar için Happy Turizm temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek