Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Rusya Vizesi

Rusya Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Rusya Multi Vize Nedir? Nasıl Alınır?

Rusya’ya seyahat edecek Umuma Mahsus (bordo) Pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının vize alması zorunlu gösterilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları dışında yabancı uyruklu vatandaşların da vize almaları zorunludur. Rusya Turistik Multi Vizenin 1 ay, 3 ay ve 1 yıllık seçenekleri bulunmaktadır. Rusya Ticari Multi Vizenin ise 3 aylık tek girişli, 3 aylık 2 girişli ya da 1 yıllık Multi Vize seçenekleri vardır. Rusya Ticari Vize başvuruları için Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından onaylanmış bir davetiye talebinde bulunmak zorunludur.

Rusya Multi Vize ticari amaçlı vize başvurularında davetiyenin içeriğine göre alınabilir. Bu davetiyenin Rusya Vize başvuru prosedürüne uygun bir şekilde size gönderilmesi ve elinize ulaşması gerekmektedir. Rusya Konsolosluğu başvurunuzu inceleyerek vize talebinizin sonucuna karar verirler. Rusya’ya uzun süreli bir seyahat edecekseniz Rusya’ya seyahat sebebiniz ve vize türünüz önemlidir. Rusya Ticari vize en uzun süreli alınabilecek vize türüdür. Vizenizi çok Girişli ve 1 yıllık süreyi kapsayacak şekilde talep edebilirsiniz.

Çok Girişli vizelerde Rusya’da kalacağınız sürenin 180 gün içerisinde 90 günü geçmemesi gerekir. Vizenizi ticari bir amaçla alacaksanız vize türünüzü  Rusya Ticari Vize olarak seçmeniz gerekmektedir. Alacağınız vize türünü doğru bir şekilde belirtmeniz son derece önemlidir. Rusya Multi Vizesi için en az 6 ay geçerliliği bulunan pasaporta sahip olmanız gerekmektedir. Bunun dışında 35*45 mm ölçülerinde ve güncel biyometrik fotoğrafın bulunması gerekmektedir. Alacağınız vize türünün süresi arttıkça vize ücreti de artacaktır. Her vize türünün süresine ve sayısına bağlı olarak ücreti değişiklik gösterir. Rusya Multi Vize hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için ve vize türüne uygun Rusya multi vize ücretini öğrenmek için ofisimizi arayabilirsiniz. Happy Turizm Vize - Danışmanlık +90(312) 419 56 41

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek