Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Yunanistan Vizesi

Yunanistan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Yunanistan Adalar Kapı Vizesi Nasıl Alınır?

Yunan adalarına seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Türkiye oturum / çalışma iznine sahip üçüncü ülke vatandaşları vize işlemlerini limanda gerçekleştirebilmektedir. Yunan adalarına seyahat etmek için limandan verilen Yunan adaları vizesi ile adalarda ortalama olarak 3-4 gün konaklama elde edersiniz. Bu süre başvuru sahibinin sunduğu otel rezervasyon dokümanlarına bağlı olarak uzayabilmektedir. Vizenizin limana geldiğinizde hazır olması için aşağıdaki belgelerin seyahatten 5 gün önce tarafımıza ulaştırmanız halinde başvurularınızı sizin adınıza gerçekleştirmekteyiz.

Yunanistan kapı vizesi hangi adalara alınabilmektedir?

Rodos
Kos (İstanköy)
Midilli (Lesvos)
Meis (Kastellorizo)
Sakız (Chios)
Sisam (Samos)

Yunanistan Adalar Kapı Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Yunanistan adalar kapı vizesi için gerekli evrakları her ada özelinde değişiklik gösterebilmektedir. Ancak genel hatlarıyla başvuru adına gereken evraklar aşağıdaki gibidir;

Pasaport

Seyahatinizin dönüşünden itibaren pasaport geçerlilik süresinin en az 6 ay kalmış olması gerekmektedir.
Fotoğraf

İki adet biyometrik fotoğraf, fotoğraf ölçüleri 35x45 mm, son 3 ay içinde çekilmiş, fon beyaz olmalıdır. ( Schengen vizesinde alınan fotoğraflar ile aynı ölçütlere sahiptir. )
Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Ön ve arka yüzü tek sayfada çekilmiş olmalıdır.
Şahsi Banka Hesap Özeti ile Banka İmza Sirküleri

Banka hesap özeti son 3 aylık hareketleri kapsamalı, en az 35.000TL bakiye gözükmeli, hesap özetinde bankanın kaşesi ve ıslak imzası olmalı ve ayrıca bankanın imza sirküleri alınmalıdır.
Otel ve feribot bileti

Yunanistan kapı vizesi en önemli evrakları arasında sayılabilir, kesinleştirilmiş seyahat planı istedikleri için otel ve feribot belgeleriniz ödenmiş, belgelenmiş olmalıdır. Vize süreniz otel konaklama belgenize göre verileceğini de dikkate alarak buna göre evraklarınıza dikkat etmeniz büyük önem arz etmektedir.
Seyahat Sağlık Sigortası

Seyahatinizi tam anlamıyla kapsayacak şekilde gidiş gününüzden bir gün önce başlayıp dönüş tarihinizden bir gün sonra bitecek şekilde düzenlenmelidir. Schengen bölgesini kapsayacak opsiyonlu ve 30.000 € teminatlı olmalıdır.
Kredi kartı görseli ( Opsiyonel )

Kos adası gibi istisnai bir – iki ada dönemsel olarak şahsınıza ait kredi kartınızın görselini isteyebilmektedir.
Yunan adaları vizesi her sene yaz aylarının başında uygulanmaya başlayıp yaz sonunda kapatılmaktadır. Dönemsel bir vize olduğu için ve turizm sektörüne bağlı olarak başlangıç ve bitiş tarihleri tam olarak belirgin olamamaktadır. Bu konu hakkında ilgili müşteri temsilcilerimizi arayarak başvuruların başlayıp başlamadığı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yunanistan Kapı Vizesi Başvurularında Dikkat!

Yunanistan Kapı Vizesi, Yunan Adalarına formaliteisiz bir şekilde, turistik amaçlı seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti, Ukrayna, Rusya, Beyaz Rusya vatandaşlarına sunulan bir uygulamadır. Yunanistan kapı vizesi tek girişlidir. Kapı vizesiyle belirli Yunan adalarına girilebilmektedir, kapı vizesi ile Yunanistan ana karasına giriş yapılamamaktadır.  Kapı vizesi alma işlemi yolcu yoğunluğuna göre uzun sürebilmektedir.  Yunanistan kapı vizesi işlemleri Yunanistan Schengen vize işlemlerine göre daha kısa sürmektedir. Bu nedenle Yunanistan ve Türkiye arasındaki ikili ilişkilerin turizm açısından canlanmasına önemli katkıları olmuştur. Kapı vizesinin bitiş tarihi itibariyle Yunanistan kapı vizesinin süresi sonlanmaktadır ve kapı vizesinin süresini uzatmak söz konusu değildir.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek