Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Yunanistan Vizesi

Yunanistan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Yunanistan Vize Randevusu Nasıl alınır?

Yunanistan Vize Başvuru Merkezleri Yetki Alanları

İstanbul’da bulunan ve Yunanistan temsilcilikleri tarafından vize başvuru kabullerine yetkilendirilen vize başvuru merkezinin yetki alanı kapsamında olan iller; Artvin, Bartın, Bayburt, Bolu, Çanakkale, Düzce, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, Karabük, Kastamonu, Kocaeli, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Trabzon, Yalova, Zonguldak.

Ankara’da bulunan ve Yunanistan temsilcilikleri tarafından vize başvuru kabullerine yetkilendirilen vize başvuru merkezinin yetki alanı kapsamında olan iller; Adana, Adıyaman, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Batman, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, Karaman, Kahramanmaraş, Kars, Kayseri, Kilis, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Şırnak, Tokat, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Yozgat. (Gaziantep’te de başvuru merkezi bulunmaktadır. Ankara’daki temsilcilik tarafından değerlendirmeye alınır.)

İzmir’de bulunan ve Yunanistan temsilcilikleri tarafından vize başvuru kabullerine yetkilendirilen vize başvuru merkezinin yetki alanı kapsamında olan iller; Afyon, Antalya, Aydın, Burdur, Denizli Isparta, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Uşak, Balıkesir. (Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Bodrum ve Marmaris’te de başvuru merkezi bulunmaktadır. İzmir’deki temsilcilik tarafından değerlendirmeye alınır.)

Edirne’de bulunan ve Yunanistan temsilcilikleri tarafından vize başvuru kabullerine yetkilendirilen vize başvuru merkezinin yetki alanı kapsamında olan iller; Edirne, Tekirdağ, Kırklareli.

Başvurularınız doğrudan konsolosluklardan da yapılabilir ancak kısıtlı zamanlar dahilinde randevu bulmak kolay olamayabilir. Vize işlemleri için yetki verilen vize başvuru merkezlerinde işlemleriniz daha hızlı yol alır. Gün içerisinde teslim alınan dosyanız 1-2 iş günü içerisinde konsolosluğa iletilecektir.

Yunansitan Vize Randevusu

Yunanistan Vize Randevusu Nasıl Alınır?

Randevu gününe kadar tüm evraklarınızın hatasız, eksiksiz ve güncel olduğundan emin olmanız gerekir. Vize başvuru günü yaşayacağınız problem ekstra uğraş vermenizi gerektirebilir. Yunanistan vizesine dair gerekli evrak listelerine bizlerden de ulaşabilirsiniz.

İstanbul’daki başvuru merkezinden alacağınız randevular için önce online vize başvuru formunun doldurulması gerekmektedir. Formunuz dolduruldu ise ancak randevu zamanını belirleyebilirsiniz. Ayrıca standart randevu, vip randevu ve mobil randevu gibi hizmet seçenekleri de bulunmaktadır. Aile başvurusu olacak ise yine de tüm formlar doldurulmalı ancak Başvuru tipini ‘Aile’ ve kişi sayısını da işaretlemelisiniz.

Diğer başvuru merkezleri için ön aşama form doldurma sisteminin aksine doğrudan randevunuzu oluşturabilirsiniz. Önce başvuru merkezinin sistemine kayıt oluşturarak randevunuzu belirlemelisiniz.

Bağlı bulunduğunuz başkonsolosluk/konsolosluk/elçilik makamlarından doğrudan veya yetkilendirilen temsilciliklerinden Yunanistan vize randevu alınabilmektedir. İstanbul’da bulunan Yunanistan Başkonsolosluğu D ve C tipi vize başvuruları için her Salı 09:30-13:00 arası randevulu ziyaretçi kabul edilmektedir +90 212 393 8290/1/2/4 numarasını arayarak veya grgencon.konfa.gr / visaistfa.gr mail adreslerinden hafta içi 09:00-16:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Yunanistan Konsolosluğu vize randevusu zamanları sınırlı tutulduğundan yoğunluk oluşabilir ve randevu zamanınız ileri bir tarihe atılabilir. Yetkili başvuru merkezlerinden randevu almanız daha olası bir seçenektir.

Yunanistan vize randevu 2024 alma işlemleri ücretsiz yapılmaktadır. Randevu için para talep eden merdiven altı kurumlar ile iletişiminizi kesmeli, güvenilir vize danışmanlık firmaları ve yetkili vize başvuru merkezleri üzerinden işlem sağlamalısınız.

Ülke uzmanlarımızdan tüm vize prosedürleri ve randevu işlemlerine dair bilgi alabileceğiniz unutmayınız. Yunanistan vize randevusu iç operasyon birimimiz tarafından alınabilmektedir. Evraklarınızı ülke uzmanlarımız ile iletişiminiz doğrultusunda ofislerimize kargo, kurye yolu ile veya elden teslim edebilirsiniz. Bizlere ulaşan evraklarınız değerlendirilir ve sizlere dönüşlerimiz sağlanır. Randevu boşlukları sizlere iletilir ve belirlenen müsait zamanlar için randevunuz alınır. Randevu günü başvuru merkezinde sizleri karşılayacak olan dış operasyon temsilcimizin yönergeleri ile başvurunuz sağlanır. Randevu sırasında evrak kabulü ve parmak izi işlemleri sağlanacaktır. Son 59 ay içerisinde bir schengen ülkesi vize işlemleri için parmak izi beyanında bulunmuşsanız yeniden parmak izi vermenize gerek kalmayacaktır.

Ülke uzmanınız ile ilk temasınızdan itibaren vizeye dair tüm işlemleriniz temsilciniz tarafından yönetilir. Teslim alınan ve başvurusu yapılan dosyanızın takip işlemleri yine bizler tarafından sağlanarak sizlere gelişmeler hakkında anlık dönüşler sağlanır. Vize sonucunuz alındıktan sonra sizlere bilgisi geçilir ve pasaport teslimi hakkında görüşülür. Pasaportunuzu kurye, kargo yolu ile veya ofisimizden teslim alabilirsiniz.

Yunanistan vize randevusu hakkında daha detaylı bilgi almak ve vize prosedürlerine dair ihtiyacınız olan evrak listesine ulaşmak için ülke uzmanımızı arayın.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek