Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Yunanistan Vizesi

Yunanistan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Yunanistan Vize Başvuru Formu Nasıl Doldurulur?

Değerli ziyaretçimiz; tüm schengen ülkelerinin zorunlu tuttuğu evrakların başında yer alan Yunanistan vize başvuru formu hakkında detaylı bilgilendirmelerin yer aldığı sayfamıza hoş geldiniz.

Happy Turizm ekibi, vize başvuru merkezleri ve Yunanistan Türkiye temsilciliklerinden edindiğimiz bilgiler derlenerek aşağıda yer almıştır. Vize başvuru formu üzerinde yapacağınız ufak hatalar dahi vize başvurunuza olumsuz etki edebilmektedir. Schengen vize başvuru formu dikkatli ve doğru doldurulması gereken öncelikli evraklardandır.

Yunanistan Vize Başvuru Formu

Vize Başvuru Formu Nasıl Doldurulmalıdır?

Danışmanlığınızı yaptığımız başvurularınızda vize başvuru formlarınız için ekstra zahmet etmenize gerek kalmaz. Bizler başvuru formlarınızı dosyalarınızdan edindiğimiz bilgiler doğrultusunda başvuru yapılacak olan vize merkezi sistemlerinden online veya el/bilgisayar ile doldurabilmekteyiz. Sizlere düşen bilgilerinizin doğruluğunu kontrol ettikten sonra doldurduğumuz formu imzalamanızdır.

İstanbul, Trabzon ve Bursa’da bulunan başvuru merkezinin yetki alanları; Artvin, Bartın, Bayburt, Bolu, Bursa, Çanakkale, Düzce, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, Karabük, Kastamonu, Kocaeli, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Trabzon, Yalova, Zonguldak. Bu şehirlerden yapılan başvurular için Yunanistan vize başvurusu formu online olarak ilerlemektedir. Doldurulan formun çıktısı alınarak imzalanmalıdır. Diğer şehirler için başvuru formu çıktısı alınarak el veya bilgisayar üzerinden doldurulabilir.

Yunanistan Vizesi Online Başvuru Formu

1-9.  Maddeleri arasında kimlik, medeni hal ve uyruk bilgileri yer almaktadır. Soyadı ve isim bölümü karıştırılmamalıdır.
10. Madde reşit olmayan kişiler için ebeveyn veya yasal vasisin bilgileri yer almaktadır.
11-16. Maddeler arasında varsa T.C. kimlik no ve başvuru sahibinin pasaport bilgilerine yer verilmiştir. Bordo pasaporta sahipseniz normal pasaport bölümünü işaretlemeniz gerekir.
17-18. Madde AB, EEA veya İsviçre vatandaşı bir aile üyeniz var ise yakınlık ilişkisi ile kişi bilgileri soruları doldurmanız gereken bilgileri içermektedir.
19-20. Madde telefon, mail ve ikamet adreslerinizi içeren sorulardan oluşur. (Yunanistan vize başvuru formu 2023 üzerindeki kişisel veya karşı şirkete ait bilgilerden yararlanarak konsoloslukar arama yapabilmektedir.)
21-22/A-22/B mesleki durumunuz ve çalıştığınız/sahibi olduğunuz kuruma ait soruları içermektedir.
23-26. Maddeler arası seyahat amacınız, gideceğiniz ülkeler ve kalış sebebine ilişkin ek bilgilendirme sorularından oluşur. İstediğiniz vize türüne göre hareket edebilirsiniz.
27-27/A-27/B. Maddeler istediğiniz vize türünün giriş sayısı ve seyahat başlangıç/bitiş tarihlerine aittir. 
28. Madde schengen vizesi için parmak izi uygulamasına girmiş ve hatırlıyorsanız tarihi ile varsa vize etiket numarası sorularından oluşmaktadır.
29. Madde schengen ülkesi dışında başka bir ülkeye bu ülke üzerinden seyahat edecekseniz asıl gideceğiniz olan ülkeye ait giriş belgesi veriliş ve geçerlilik tarihlerinden bahsedilmektedir.
30-31. Maddeler sizi gideceğiniz ülkede davet eden organizasyon, kurum, kişi ve konaklama yapacağınız yerlere ilişkin sorulardan oluşmaktadır.
32. Madde kaldığınız süre boyunca masrafların başvuru sahibi mi sponsor tarafından mı karşılanacağına ilişkin bilgilerdir.
33. Madde başvuru yapacağınız yer ve tarih sorularıdır.
Online olan bu başvuru formunda vize başvurunuzun reddedilmesi durumunda vize başvuru ücretinin iade edilmeyeceğini kabul etmeniz ve ilgili vize başvuru merkezi sözleşmesine dair bilgilendirmeyi okuyup kabul etmeniz halinde formunuzu oluşturabilir ve indirebilirsiniz.

Bu form vize başvuru merkezinin sisteminde başvuru yapılmadığı takdirde en az 3 ay kalacaktır. Bu süre zarfı aşılır ise form otomatik olarak silinecektir. İstanbul, Bursa ve Trabzon başvuru merkezlerinden başvuru sağlayacak kişilerin randevularını alacağı sistem de yine bu form doldurulduktan sonra karşılarına çıkacaktır.

Diğer şehirlerden başvuru yapan kişilerin edindikleri formlardaki madde yerleri değişse de madde soru ve cevapları aynı düzende ilerler.  İlgili sözleşme ve beyanlar formun ek sayfasında oluşturulmuştur. Tüm formlarınızı Türkçe, İngilizce veya Yunanca doldurabilirsiniz.

Yunanistan vize başvuru formu için ihtiyacınız olan bilgileri edinemediğinizi düşünüyor veya merak ettiğiniz diğer hususlar hakkında ülke uzmanlarımız ile görüşebilirsiniz. Ülke uzmanlarımız ile iletişime geçmek için hemen arayın.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek