Bulgaristan Vizesi

Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Bulgaristan Vizesi

Bulgaristan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Bulgaristan Vize Başvuru Formu

Bulgaristan vize başvuru formu başvuru yapılan her tip vize başvurusu için sunulması gereken zorunlu evraklardandır. Bulgaristan'ın vize başvuru formunun Türkçe olarak hazırlanmış olup yine Türkçe, eksiksiz ve hatasız doldurulması gerekmektedir. Eksik ya da hatalı doldurulmuş vize başvuru formları Konsolosluk ya da Büyükelçilikler tarafından kabul edilmemektedir.

Bulgaristan'ın vize başvuru formu iki tiptir. İstanbul Bulgaristan Başkonsolosluğu, Edirne Bulgaristan Başkonsolosluğu, Bursa Bulgaristan Konsolosluğu aynı formu kullanmakta (Bulgaristan Vize Başvuru Formu 1), Ankara Büyükelçiliği ise farklı bir başvuru formu (Bulgaristan Vizesi Başvuru Formu 2) kullanmaktadır.

Bulgaristan vizesi başvuru formu, toplam 48 maddeden oluşan, 2 sayfalık bir formdur. Formun içeriğinde kişisel bilgileriniz, pasaport bilgileriniz, vize başvuru çeşidiniz, seyahat tarihleriniz, Bulgaristan’da konaklama ya da ikamet edeceğiniz yere ait bilgiler, vatandaşlık durumunuz, başvuru yeri, başvur tarihi, mesleki durumunuza ilişkin bilgiler gibi detaylı bilgileri içermektedir. Form Türkçe doldurulmalı, ancak özellikle oturum vizeleri başvurusunda Bulgarca hazırlanmış evraklardan okunarak doldurulması gereken kısımlar bulunmaktadır. Formun arka kısmında imza bölümü bulunmakta olup başvuru sahibi tarafından imzalanması gerekmektedir.

Bulgaristan vizesi başvuru formu içerisinde yazan bilgilerinizin Konsolosluğa sunulan vize başvuru dosyanızdaki evraklar ile uyuşması gerekmektedir, formda beyan ettiğiniz seyahat tarihi ve konaklama bilgilerinizle, başvuru dosyanızda sunduğunuz bilgiler birebir örtüşmelidir. Bununla birlikte formda yazacağınız iletişim bilgilerinizin geçerli ve sizlere ulaşılabilecek bilgiler içermesi de önem arz etmektedir. Ayrıca formun üzerinde Konsolosluk veya Büyükelçiliklerin istediği formata uygun fotoğraf yapıştırılacak kısım mevcuttur. Bulgaristan vizesi başvuru formuna fotoğrafınız yapıştırarak formu hazırlamalısınız.

Bulgaristan vize başvuru formu doldurmak için kurumumuzdan destek alabilirsiniz. Sadece form doldurma hizmetimizden faydalanabileceğiniz gibi vize başvurularınızda tüm işlem süreci ile ilgili danışmanlık hizmeti aldığınızda form doldurma ücreti de işlem bedeli dahilinde alınır, bu işlem için ayrıca ödeme yapmanıza gerek kalmaz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek