Bulgaristan Vizesi

Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Bulgaristan Vizesi

Bulgaristan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Hızlı Bulgaristan Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bulgaristan hızlı vize başvurusu nasıl yapılır, Bulgaristan vizesi kaç günde çıkar gibi sorularınızın cevaplarını sayfamızda bulabilirsiniz. Bulgaristan oturum izni ve Bulgaristan vatandaşlık için sorularınızı müşteri temsilcimize yöneltebilirsiniz. Bulgaristan’a seyahat etmek istiyor ancak prosedürü bilmiyorsanız Happy Turizm Vize - Danışmanlık  bir telefon uzağınızda. Yetkililerimizle yapacağınız telefon görüşmelerinde vize prosedürleriyle ilgili bilgi ve destek alabilirsiniz. Yine web sitemizi inceleyerek güncel vize evrakları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. 

Hızlı Bulgaristan Vizesi

1. Evraklarınızı kargoyla bize ulaştırın
Bulgaristan vize türünüze (ruristik vize, ticari vize, transit vize, ziyaret vizesi) karar verdikten sonra kişisel veya mesleki durumunuzla ilgili hazırlamanız gereken güncel vize evrak listesini, web sitemizden ya da yetkililerimizden telefonla öğrenebilirsiniz. Hazırladığınız bu evrakları hangi şehirde yaşıyor olursanız olun kargo ile İstanbul ofisimize göndererek Bulgaristan vize başvurusu yapabilirsiniz. 

2. Bilgilendirme için telefonumuzu bekleyin
Vize evraklarınız ofisimize ulaştığında yetkililerimiz tarafından titizlikle kontrolleri yapılacaktır. Eğer hatalı ya da eksik evrakınız varsa yetkilimizden bir uyarı maili ya da telefonu alacaksınız. Yetkilimiz size düzeltmeniz ya da tamamlamanız gereken vize belgelerini bildirecektir. 

3. Bulgaristan vize ücretinizi ödeyin
Evraklarınız tamamlandığında size sıra Bulgaristan vize ücretini (vize harcını) ödenmesine geliyor. Yetkilimiz size şahsi durumunuz ve vize türünüze göre ödemeniz gereken vize ücretiyle ilgili bilgi maili gönderecektir. Belirtilen bu ücret; vize harç bedeli, vize merkezi hizmet bedeli ve ofisimizin alacağı danışmanlık bedelinin karşılığıdır. Bu ücreti banka hesap numaramıza TL karşılığı olarak yatırabileceğiniz gibi dilerseniz de evraklarınızla birlikte ofisimize döviz olarak da gönderebilirsiniz. 

Bulgaristan vize ücreti ne kadar?

Bulgaristan vize ücreti vize türünüze göre değişiklik göstermektedir. Happy Turizm Vize - Danışmanlık yetkililerini arayarak ödemeniz gereken güncel vize ücretleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Size sunulan vize ücreti; konsolosluk vize harcı (vize türüne göre değişir) vize merkezi hizmet bedeli ve ofisimizin danışmanlık hizmetini karşılamaktadır. Bizim hizmetlerimiz arasında, zorunlu seyahat sağlık sigortası, yeşil sigorta, hotel rezervasyonu, evraklarınızın düzenlenip Konsolosluğa sunulacak hale getirilmesi vardır. 

Parmak izi uygulaması yok
Bulgaristan Schengen üyesi ülkeler arasında yer almadığından henüz parmak izi taraması (biyometri işlemi) uygulamasına geçmemiştir. Bu nedenle  Bulgaristan  Konsolosluğu ve Bulgaristan Büyükelçiliği'nde parmak izi alınmadığından vize için şahsen başvuru yapılmamaktadır. Başvurunuz için evraklarınızı Ankara ofisimize kargoyla gönderdiğiniz takdirde sizin gelmenize gerek kalmadan vize başvurularınızı biz yapabiliyoruz. 

Bulgaristan Vizesi Çıktıktan Sonra;
Pasaportunuzu size gönderiyoruz

Bulgaristan vizesiniz çıktıktan sonra Bulgaristan Konsolosluğu'ndan alıyoruz. Sizler isterseniz pasaportunuzu ofisimize şahsen uğrayarak teslim alabilirsiniz. Talebiniz halinde yetkilimiz ev ya da iş adresinize kargo yoluyla gönderecektir.  

Vizenizi aldıktan sonra kontrol edin
Bulgaristan pasaportunuz elinize geçtiğinde ilk önce vizenizi kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Bulgaristan vizesi çıkınca fotoğraf size mi ait, vizeniz üzerinde isim ve soy isminiz doğru yazıyor mu, vizeniz istediğiniz tarihte başlayıp bitiyor mu, multi giriş isteğiniz onaylanmış mı gibi bilgileri teyit edin. Eğer vizenizde bir yanlışlık, eksiklik varsa zaman kaybetmeden Happy Turizm Vize - Danışmanlık yetkililerimizle iletişime geçip bilgi verin.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek