Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Avusturya Vizesi

Avusturya Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Avusturya Vize Başvuru Formu Nedir?

Başvuru formu, bir vize başvuru dosyasındaki tüm evrakların özetini sunan bir belgedir. Bir başka deyişle, başvuru formunda yazılan, Konsolosluğa sunulan her bilginin vize başvuru dosyasında belgelendirildiği varsayılır. Bu nedenle vize başvuru formunda seyahatin amacı, tarihleri, seyahat masraflarının nasıl karşılanacağı gibi verilen bilgilerde hata yapılması vize başvurusunun başarısız olmasına yol açacaktır.

Happy Turizm’in profesyonel vize danışmanlık hizmetlerinden biri de vize başvuru formlarının doldurulmasıdır. Happy Turizm vize danışmanları seyahatin amacına uygun olarak evrak listelerini öncelikle başvuran kişiye gönderir. Gelen evrakların uygunluk kontrolü sağlanmasıyla birlikte, Avusturya vize başvurusu için randevunuz alınır. Ardından vize başvuru dosyanız hazırlanmaya başlar.

Avusturya Vize Başvuru Formu 2024 Dikkat Edilmesi Gerekenler

Avusturya vizesi başvurularında öncelikli dikkat edilmesi gereken nokta, başvuru formundaki bilgiler ile pasaport bilgilerinin uyuşması gerektiğidir. Başvuru sırasında Konsolosluğa sunulacak pasaport ile formdaki pasaport bilgilerinin aynı olmaması başvurunun reddine yol açar. Birden fazla pasaporta sahip kişiler bazen bu hatayı yapabilmektedir. Ancak Happy Turizm vize danışmanlığı aracılığıyla yapılan başvurularda Avusturya vize başvuru formu 2024 Happy Turizm vize danışmanlarımız tarafından doldurulur. Böylece ize başvurusunun reddine yol açabilecek hataların önüne geçilir.

Dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise seyahat tarihleridir. Başvuru formunda seyahat tarihleri mutlaka belirtilmelidir. Formda belirtilen seyahat tarihleri ile uçak rezervasyonları, davetiye yoksa otel rezervasyonları, İngilizce vize talep dilekçesinde belirtilen seyahat tarihleri ve seyahat sağlık sigortasının kapsamındaki tarihlerle uyumlu olmalıdır. Başvuru dosyasında sunulan destekleyici belgeler ile Avusturya vize başvuru formu üzerinde verilen bilgilerin eşleşmemesi durumunda randevu günü Avusturya vize başvuru merkezinde dosyanın kabul edilmemesi söz konusu olabilmektedir.

Başvuru formu her yıl Avusturya Konsolosluğu tarafından güncellenmektedir. Her vize başvurusu için güncel form doldurulmalıdır. Avusturya vizesi online başvuru formu Avusturya Konsolosluğunun yetkilendirdiği veri merkezleri aracılığı ile indirilebilmektedir. Başvuru formu, bilgisayar ortamında veya anlaşılır biçimde olmak şartıyla el ile doldurulabilmektedir. Ne şekilde doldurulursa doldurulsun, form üzerinde bulunan imza kutuları mutlaka başvuru sahibi tarafından imzalanmalıdır.

Avusturya başvuru formu doldurma

Avusturya Vize Başvuru Formu 2024 Üzerinde Seyahat Masraflarının Belirtilmesi

Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağı konusu vize başvuru dosyasının tamamında belgelenmesi gerektiği gibi form üzerinde de belirtilmelidir. Kişi seyahat masraflarını şahsen karşılayabilir veya şirket/bireysel sponsor gibi sponsor aracılığı ile masrafların karşılanacağını belirtebilir. Masrafların şahsen karşılanacağı durumlarda doldurulması gereken alan ile şirket veya bireysel sponsor tarafından karşılanacak seyahat masrafları halinde doldurulması gereken alan birbirinden farklıdır. Masraflar şahsen karşılanacak ise Avusturya vize başvurusu sırasında kişi bireysel banka hesap dökümünü sunmalıdır. Masraflar sponsor tarafından karşılanacak ise sponsora ait meslek evrakları, sponsor tarafından imzalanmış İngilizce dilekçe ve sponsora ait banka hesap dökümü dosyaya eklenmelidir. Sponsorlu başvuru sırasında kişi dilerse kendi banka hesap dökümünü de ikincil olarak dosyaya ekleyebilir.

Happy Turizm Avusturya Başvuru Formu Hizmeti

Happy Turizm  vize başvuruları alanında güvenli vize danışmanlık hizmeti sunar. Happy Turizm hizmetlerinin öncelikli amacı sizlerin vize başvuru prosedürleri ile uğraşmadan vize alarak yalnızca seyahatinize odaklanmanıza yardımcı olmaktır. Vizenin ülkelerin göçmenlik politikalarının uzantısı olduğu unutulmamalıdır. Dolayısıyla vize başvuru prosedüründe bilgi ve deneyime dayalı bir vize başvurusu süreci ve devamında da vize onayı almak önceliğimizdir. Bu süreçte sizlerden birkaç kişisel evrak talebinin ardından Happy Turizm müşteri temsilciniz tarafından sizin adınıza Avusturya vizesi online başvuru formu doldurulur, İngilizce Avusturya vize talep dilekçeniz yazılır, uçak rezervasyonlarınız yapılır, seyahat sağlık sigortanız oluşturulur. Böylece Avusturya vize randevu gününde başvuru dosyanız eksiksiz olarak başvuruya sunulur.

Her vize başvurusunda vize onayı veya reddi verme yetkisi yalnızca Avusturya Konsolosluklarına aittir. Başvuruda yalnızca evrak sunmak başarılı bir vize başvurusu için yeterli değildir. Happy Turizm hizmet anlayışı, basit hatalardan kaynaklı vize redlerinin önüne geçmek, vize red ihtimallerini azaltmak ve sizlere keyifli bir vize alım süreci yaşatmaktır. Sizler de vize başvurusu hakkında tüm süreç hakkında ücretsiz bilgi talep etmek, evrak listesi istemek ve Avusturya vize başvuru formu hakkındaki tüm sorularınız için 0(312) 419 56 41 numaralı telefon üzerinden Happy Turizm müşteri temsilcilerine ulaşabilirsiniz veya bilgi@happyturizm.com adresine sorularınızı e-mail olarak gönderebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek