Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Avusturya Vizesi

Avusturya Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Avusturya Vize Randevusu Nasil Alinir?

Bu sayfada Avusturya’ya turistik, ticari, kültürel veya ziyaret gibi amaçlarla ve 90 günü geçmeyecek seyahatlerde basvuru yapilan vize sürecinde randevu islemleri hakkinda detayli bilgilere ulasabilirsiniz.

Umuma mahsus pasaport sahibi Türk vatandaslari Avusturya’ya yapacaklari ticari, turistik, ziyaret vb. amaçli seyahatlerde vizeye tabidir. Vize alim süreci ise çok katmanli bir süreçtir. Vize randevusu Avusturya Konsoloslugu tarafindan bir basvurunun degerlendirmeye alinabilmesi için de sart bir islemdir. Avusturya Konsoloslugu, vize basvuru islemlerinin kabulü, parmak izi verilerinin alinmasi ve Konsolosluk harcinin ödenmesi islemlerinde veri merkezlerini yetkilendirmistir. Happy Turizm ise bu veri merkezlerinde vize basvuru islemi yapmaya yetkili akredite bir kurulustur. Avusturya vize randevu islemleri Konsoloslugun yetkilendirdigi bu veri merkezlerinden Happy Turizm müsteri temsilciniz tarafindan tamamlanir.

Vize randevu islemi, basvuru dosyasinin isleme verilmesi, Konsolosluk harci ve veri islem merkezi ödemelerinin yapilmasi ve biometrik islemlerin tamamlanmasindan olusan bir süreçtir. Vize dosyasinda bir eksiklik olmasi durumunda veri merkezi yetkilileri ilk asamada basvuru reddi yapmaya yetkilidir. Dolayisiyla basarili bir vize randevusu için ilk adim eksiksiz, hatasiz, seyahat amacina uygun, birbiriyle tutarli evraklarla hazirlanmis bir basvuru dosyasidir. Avusturya vize randevu isleminden önce basvuru dosyaniz deneyimli Happy Turizm müsteri temsilcileri tarafindan hazirlanarak basvurunun reddi gibi olumsuz ihtimaller ortadan kaldirilir.

Avusturya vize randevu oluştur

Nasil Avusturya Vize Randevusu Alabilirim?

Vize randevu takvimi Avusturya Konsoloslugu’nun dönemsel yogunluguna bagli olarak degisiklik gösterir. Örnegin yaz sezonu, okullarin kapali oldugu tatil sezonlari ve yilbasi gibi dönemlerde vize randevularinda yogunluk oldugu için Avusturya vize randevu 2024 takvimi de ileri bir tarihte uygunluk verebilmektedir. Avusturya vize basvurulari planlanan seyahatten en fazla 6 ay önce en az 15 gün önce yapilabilecegi için vize basvurularinin vakitlice yapilmasi tavsiye edilir. Vize randevusu Konsoloslugun yetkilendirdigi veri merkezlerinden alinmalidir. Avusturya Konsolosluklarinda bölgelere göre yetki ayrimi bulundugu için basvuran kisinin ikamet ettigi bölgeye göre vize randevusu alinmalidir. Happy Turizm müsteri temsilciniz sizin ikamet yerinizin bagli oldugu Konsoloslugun yetkisindeki veri merkezinden randevunuzu alir.

Avusturya Konsoloslugu vize randevusu için yetkilendirdigi veri merkezleri Istanbul, Ankara, Edirne, Bursa, Izmir, Gaziantep, Trabzon, Antalya ve Bodrum’da bulunmaktadir. Randevu alim islemleri ise online olarak yapilmaktadir. Veri merkezlerinin yönlendirdigi online platform üzerinden vize türüne uygun randevu olusturulmaktadir. Basvuran kisinin ikamet yerine göre Happy Turizm müsteri temsilciniz tarafindan alinan vize randevusu, planlanan seyahatte bir gecikme olmayacak ilk uygun tarihte alinir. Vize randevusu alinirken pasaport bilgilerinin hazir olmasi gerekir. Pasaportta yazan, ad-soyad, pasaport numarasi, dogum tarihi gibi bilgiler ile randevu alimi sirasinda belirtilen bilgiler uyumlu olmalidir. Aksi halde Avusturya vize randevu alimi basarisiz sayilacaktir.

Ayrica Avusturya Schengen vize randevu alimi ücretsizdir, pasaport bilgilerinize ihtiyaç duyulur. Telefon üzerinden güvenmediginiz, hizmetlerinden emin olmadiginiz kisilerin Avusturya vize randevusu alma vaadiyle para talep etmelerine karsi dikkatli olunmasi tavsiye edilir.

Vize randevu alim islemi vize basvuru sürecinin ayrilmaz bir parçasidir. Happy Turizm Avusturya vize danismanlik hizmetleri yalniz randevu alim hizmetini degil, dosya hazirligi, randevu alimi, randevu günü veri merkezinde islemlerinizin yapilmasi, pasaport takibi ve iadesini de kapsamaktadir.

Vize Sonuçlanma Süresi

Avusturya Schengen vize basvurulari kural olarak 15 is gününde sonuçlanmaktadir. Bu süre standart süre olup, Konsoloslugun ek evrak talep etmesi halinde uzayabilmektedir. Konsolosluk her durumda ek evrak isteme yetkisine sahiptir. Olagandisi durumlar göz önünde bulundurularak vize basvurusunun yapilmasi, planlanan seyahatteki gecikmelerin önüne geçecektir.

Avusturya vize randevusu islemleri için 0(312) 419 56 41 numarali telefonu arayarak Avusturya vize basvuru süreci hakkinda ücretsiz bilgi talep edebilirsiniz. Happy Turizm müsteri temsilcilerimiz vize basvuru süreci hakkinda sizlere bilgi vermekten mutluluk duyar.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek