Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Avusturya Vizesi

Avusturya Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Avusturya Vize Talep Dilekçesi Nedir?

Değerli ziyaretçilerimiz, Avusturya vize talep dilekçesi sayfasına hoş geldiniz. Bu sayfada Avusturya turistik, ticari, ziyaret veya diğer tüm vize türlerindeki vize başvurularında sunulması gereken vize dilekçesi hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Vize talep yazısı, bir vize başvurusunun olmazsa olmazı belgelerindendir. Dilekçe, vize başvurusunun amacını, tarihlerini, finansal durum hakkında özet bilgiler veren belgedir. Avusturya Konsolosluğu vize değerlendirmesinde göz önünde tuttuğu en önemli evraklardan biri de vize talep dilekçesi örneği olmaktadır. Dilekçede seyahatin amacı anlaşılır bir dille yazılmalıdır. Ülkeye turistik, ticari veya ziyaret amaçlı seyahat yapılacağı açıkça belirtilmelidir. Ayrıca seyahat tarihleri ve seyahat masraflarının ne şekilde karşılanacağı da vize dilekçesinde belirtilmelidir. Nitekim 90 günü aşmayan tüm Avusturya vizesi başvurularında dilekçe vize başvurusunun sonucunu doğrudan etkileyecek en önemli belge olarak kabul edilmektedir.

Vize Dilekçesi Nasıl Yazılır?

Avusturya vize dilekçesi, Avusturya Konsolosluğu tarafından kabul edilecek şekilde yazılmalıdır. Bu şartlar hem yazılı olarak hem de yıllardır yapılan Avusturya vize başvurularındaki tecrübelerden elde edilen şartlardır.

Vize dilekçesi Avusturya vize başvurularında mutlaka Almanca veya İngilizce yazılmalıdır. Dilekçenin dili, vize dilekçesi nasıl yazılır sorusunun ilk cevabıdır. Türkçe bir dilekçe ile yapılan vize başvuruları kabul edilmemektedir. Vize talep dilekçesi Türkçe olarak yazılıp İngilizce veya Almanya resmi tercümesiyle birlikte sunulabilir. Vize dilekçesi İngilizce olarak Happy Turizm müşteri temsilcileriniz tarafından da yazılmakta ve sizler randevu günü dilekçenizi imzalayabilmektesiniz.

Dilekçede, seyahatin amacı mutlaka belirtilmelidir. Avusturya’ya 90 günü geçmemek şartıyla turistik, ticari veya ziyaret amaçlı seyahat edilebilir ve bunun için vize başvurusu yapılabilir. Seyahat amacının Konsolosluk tarafından anlaşılamaması doğrudan vize red nedenidir. Dolayısıyla ziyaret, kültürel, turistik veya ticari vize dilekçe yazılırken seyahatin amacı, ülkede ne yapılacağı açıkça belirtilmelidir. Örneğin “tarihler arasında X şirketi ile x şehrinde makine kurulumu için görüşmeler yapılacaktır” gibi tek seferde anlaşılır cümleler kurulmalıdır. Elbette dilekçenin İngilizce yazılacağı unutulmamalıdır.

Dilekçe anlaşılır olmak şartıyla el yazısı ile yazılabilir veya bilgisayar ortamında da tamamlanabilir. Her iki durumda da Avusturya vize talep dilekçesi başvuran tarafından imzalanmalıdır. Bu imza mutlaka ıslak imzalı olmalıdır. Son 3 yıl içinde Avusturya’dan vize almış olan kişiler Avusturya vize başvurularında parmak izi verisi vermek zorunda değildir, önceki başvuruda alınan parmak izi geçerli kabul edilir. Dolayısıyla vize randevusunda şahsen bulunmaları gerekmez. Şahsen vize randevusunda bulunmayacak kişilerin de vize talep dilekçesi ıslak imzalı olmalıdır. Ayrıca vize talep dilekçesi doğrudan başvuran tarafından yazılmak zorunda değildir. Başvuran tarafından imzalanmak zorundadır, vize dilekçesi Happy Turizm müşteri temsilcileriniz tarafından yazılabilmekte ve Konsolosluk tarafından kabul edilmektedir.

Avusturya Vize Dilekçesi Hizmeti

Happy Turizm tüm dünya ülkelerine vize başvurularında dosyanın tüm ayrıntıları için hizmet verdiği gibi Avusturya vize başvurularında da nitelikli ve güvenilir hizmet vermektedir. Başvuru yapmanız gereken vize türü belirlendikten ve vize türüne uygun evrak listesi sizlerle paylaşıldıktan sonra müşteri temsilciniz için başvuru sürecinin takipçisi olmaktadır. Sizden gelen evrakların uygunluk kontrolü yapıldıktan sonra onayınız ile vize başvuru dosyanızın hazırlığına başlanılır. Avusturya vize randevusunun alınması, başvuru formlarının hazırlanması, seyahat sigortasının oluşturulması, fotokopi hizmetleri gibi birçok hizmete ek olarak Avusturya vize dilekçesi İngilizce olarak hazırlanır. Dilekçe hazırlandıktan sonra vize randevu gününde yalnızca dilekçenizi imzalamanız yeterli olacaktır.

Vize başvurularında Avusturya vize talep dilekçesi yazım işlemleri, Avusturya vize randevu alımı ve tüm başvuru süreci hakkında detaylı bilgi için 0(312) 419 56 41 numaralı telefondan müşteri temsilcilerimize ulaşarak ücretsiz bilgi talep edebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek