Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Dubai Vizesi

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

24 Saatte Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

Tek Evrakla, 24 Saatte Dubai Vizeniz Hazır

1) Pasaportunuzu Taratıp Gönderin 
Pasaportunuzun kimlik bilgilerinizi içerir 2. sayfasını renkli taratarak, vize ücretini ödediğinize dair dekont ile birlikte bilgi@happyturizm.com adresimize mail atın.  

2) Başvuru Süreci ve Vize Teslimatı
 24 saat en geç 36 saat içinde Dubai vizeniz hazır.

3) Dubai vizesi pasaporta işlenmez! Dubai vizesi online bir vizedir.
Dubai vizeniz online bir vizedir, pasaporta işlenmez. Onaylanan barkodlu vizeniz e-mail adresinize gönderilir ve bilgilendirme yapılır.

Dubai Vize İşlemleri

Dubai vize istiyor mu? Dubai Yeşil Pasaport sahiplerinden vize istiyor mu? Dubai vize ücreti nedir? en çok karşılaştığımız sorular arasındandır. Dubai Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahibi vatandaşlarımızdan vize istemektedir. Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik pasaport sahipleri kısa süreli seyahatlerinde Dubai vizesinden muaftırlar. 

Kapı vize uygulaması yoktur. Başvurular Birleşik Arap Emirlikleri Göçmenlik Ofisi online sistemi üzerinden sadece yetkili acenteler aracılığıyla yapılabildiğinden başvuru sahibinin şahsen Dubai vizesine müracaatta bulunma şansı bulunmamaktadır. Happy Turizm olarak Dubai vize başvuru işlemlerini yürütmekteyiz. İşlemler ortalama 48-72 saat içerisinde neticelenmektedir. 

Dubai Vize Başvuruları Hakkında Genel Bilgi

Dubai, Arap yarımadasındaki Birleşik Arap Emirliklerini oluşturan 7 emirlikten birisidir.  Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkiye arasında, hükümetler düzeyinde yapılan anlaşma kapsamında Türkiye’den Dubai’ye seyahat edecek olan Diplomatik (Kırmızı), Hizmet (Gri) ve Hususi (Yeşil) pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize muafiyeti kapsamında bulunurken; Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri Dubai’ye yapacakları seyahatlerinde vizeye tabidir. Yanlarında bulundurdukları uluslararası geçerliliği bulunan pasaport ve kimlik kartları ile Dubai’ye vizesiz seyahat edebilmektedirler.

Dubai Vizesi Muafiyeti

Amerika, İngiltere Brunei Sultanlığı,  Avustralya, Yeni Zelanda, Andora, Hong Kong, Japonya, Güney Kore ve Kıbrıs gibi ülkeler ile Avrupa Birliği Schengen bölgesinde bulunan; İtalya, Portekiz, İspanya, Fransa, Avusturya, Almanya, Belçika, Polonya, Danimarka, Slovenya, Estonya, Finlandiya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, İsveç, İsviçre, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Slovakya, Yunanistan Hollanda, İzlanda, Norveç ve Lihtenştayn ülke vatandaşları Birleşik Arap Emirlikleri bünyesindeki Dubai’ye vizesiz seyahat edebilmekledirler. Ancak Umuma Mahsus (Bordo) pasaportu ile Dubai Emirliği’ne seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Dubai vizesi için gereken evrakları hazırlayarak vize başvurusunda bulunmaları gerekir. Dubai Emirliği Göçmenlik Ofisi yetkililerinin ülkesine ziyarete gelen yabancıları Dubai Uluslararası Hava Limanı’nda göz taramasından geçirebileceğini unutmamalısınız.

Dubai Vize İşlemleri 

Dubai vizesi için ülkeye giriş yapacağınız tarihten en geç 10 gün önce vize başvurunuzu gerçekleştiriniz. Dubai vize başvurunuzu seyahatinizin amacına göre yapmalı ve başvurduğunuz vize türüne göre de evrak hazırlığı yapmalısınız.
Vize başvurusunda kullanacağınız pasaportunuz 10 yıldan eski olmamalı, sayfaları yırtık tahrif edilmiş veya bütünlüğü bozulacak derecede deforme olmuş olmamalıdır. Seyahatinizin sonu itibari ile pasaportunuzun en az 6 ay geçerlilik süresi bulunmalıdır.
Dubai vizesi Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçiliği ya da Konsolosluğu tarafından değil, Birleşik Arap Emirlikleri Göçmenlik Ofisi yetkilileri tarafından onaylanmaktadır. Onaylanan Dubai vizesi Birleşik Arap Emirlikleri Göçmenlik Ofisi antetli kağıdına pdf formatında ve üzerinde barkod (seri no) olacak şekilde çıkarılmaktadır.
Belge üzerinde bulunan barkod sizin Dubai’ye giriş yapabilmeniz için önemlidir. Lütfen üzerinde barkod (seri no) bulunmayan Dubai vize belgesini, seyahatinize başlamadan önce teyit etmeyi unutmayınız. Yazıcıdan bilgisayar çıktısı şeklinde alabileceğiniz Dubai vize belgesini seyahatiniz süresince yanınızda bulundurmanız gerektiğini hatırlatırız.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek