Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Dubai Vizesi

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Dubai Vize Ücreti

2024 yılında Dubai vizesi ne kadar Dubai'ye seyahat planlayaların en çok merak ettiği soruların başında geliyor.  Güncel kısa süreli Birleşik Arap Emirlikleri/Dubai vize ücreti 127 USD’dir. Kısa süreli kategoride değerlendirilen 48 saatlik ve 96 saatlik Dubai vize fiyatları, 90 günlük/Uzun süreli tek/çok girişli Dubai vize fiyatları detaylarına sayfamızın devamında ulaşabilirsiniz. 

BAE vize ücreti T.C. vatandaşları için sabit olup, her başvuru sahibi için çocuklar ve bebekler de dahil olmak üzere ayrı ayrı vize ücreti ödenmesi gerekmektedir.

Suriye, Irak, Libya, Bangladeş, Afganistan uyruklu vatandaşlarından sayfamızda yer alan vize ücretine ek olarak Göçmenlik Ofisi talebiyle ek teminat bedeli alınmaktadır. Yabancı vatandaşların Dubai vize fiyatı ile ilgili bilgi almaları gerekmektedir. 

2-3 iş günü içerisinde mailinize gönderilecek olan elektronik vize Birleşik Arap Emirliklerine bağlı olan 7 emirliğin (Abu Dabi, Dubai, Acman, Füceyre, Resü'l-Hayme, Şarika ve Ummül-Kayveyn) hepsinde geçerliliği bulunudr, dilediğiniz emirlikten BAE topraklarına elektronik vizenizle giriş yapabilirsiniz. Yalnızca ticari amaçlı gemi seyahatlerinde 14 günlük Servis vizesi denilen liman vizesi temin edilmelidir. Tüm vize türleri hakkında detaylı bilgiyi vize servisimiz BAE departmanı yetkilisinden alınız. 

Dubai vizenizi Happy Turizm ile tek evrak ile (pasaport), başvuruya gelmeden bulunduğunuz ilden 24 saat içerisinde alabilirsiniz. 

Happy Turizm ile Dubai vize başvurunuzu Cuma ve Cumartesi günleri de yapabilirsiniz. Pasaport görüntüsünü ve dekontu ilettiğinizde işlemlerinizi aynı gün içerisinde yapmaktayız. Dubai e-vize ücreti bedeli Havale/EFT yoluyla ödenebilmektedir.

24 satte Dubai vizesi ücreti 2023, Dubai Marhaba Servisi ücreti ve diğer tüm kategorilerden uzun ve kısa süreli Dubai vize fiyatları bilgisini sayfamızın devamında bulabilirsiniz. 

Dubai vizesi Abu Dabi başta olmak üzere Acman, Füceyre, Resü'l-Hayme, Şarika ve Ummül-Kayveyn’den oluşan 7 emirliğin tümünde geçerlidir. Dubai vizenizi dilediğiniz emirlikten ülkeye girişte sorunsuzca kullanabilirsiniz. 

Dubai vize başvuruları başvuru sahibi tarafından bireysel olarak yapılamamaktadır. Dubai pasaporta basılan bir vize değildir. Dubai vizesi, e-vizedir. Dubai vizesi, Dubai Göçmenlik Ofisi resmi sayfasından yalnızca yetkili acenteler tarafından yapılabilmektedir. Happy Turizm olarak Dubai vize başvurusu konusunda yetkili acentelerden biriyiz.

Dubai Vize Ücreti 2024

Dubai vize ücreti 2024 listesi aşağıdaki gibidir. Dubai vize başvuru ücreti, Birleşik Arap Emirlikleri yetkili vize servis sağlayıcısı (Dnata) talep ettiği vize ücretini ifade ederken, "hizmet bedeli" Happy Turizm başvuru hizmet bedelini içermektedir. Aşağıdaki listede yer alan kategorilerin tümü Dubai e-vize ücreti bilgisini vermektedir. Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına e-vize kolaylığı tanımaktadır. Dubai turistik vize ücreti ve ticari vize ücreti başvurular aynı kategoriden yapıldığı için değişmemektedir. Dubai vize fiyatlarında belirleyici olan ülkede kalış süreniz ve vize süreniz dahilinde planladığınız seyahat sayınız olacaktır.  

  • 48 Saatlik Dubai Transit Vize Ücreti 120 USD
  • 96 Saatlik Dubai Transit Vize Ücreti 136 USD
  • Dubai 30 Gün Tek Girişli Vize Ücreti 120 USD
  • Dubai 30 Gün Çok Girişli Vize Ücreti 320 USD
  • Dubai 60 Gün Tek Girişli Vize Ücreti 190 USD
  • Dubai 60 Gün Çok Girişli Vize Ücreti 400 USD
  • Dubai 60 Gün Çok Girişli Vize Ücreti 400 USD
  • Dubai Marhaba Karşılama Servisi Ücreti 70-340 USD
  • Ekspres Dubai Vizesi Ücreti 40 USD
  • Dubai Çok Girişli Cruise Vize Ücreti 300 USD
  • Dubai 14 Günlük Çok Girişli Ticari Liman Vizesi Ücreti 175 USD
  • 30 Günlük Dubai Vize Fiyatları

30 günlük Dubai vize fiyatları talep edilen vize giriş çıkış sayısına göre değişmektedir. 

2024 yılı en güncel kısa süreli Birleşik Arap Emirlikleri/ Dubai vize fiyatı 120 USD + KDV'dir. Bu ücret 30 günlük, tek girişli Dubai e-vize için talep edilen ücret bedelidir. Türkiye’de en çok tercih edilen Dubai vize tiplerinden biri Dubai 30 günlük tek girişli vizedir. Başvuru ortalama 24-48 saat içerisinde neticelenmektedir. Onaylandığı gün itibariyle maksimum 30 gün ülkede kalınabilmektedir. 

Dubai 30 günlük çok girişli vize ücreti toplamda 235 USD'dir. Dubai 30 günlük vize çok girişlidir. Başvuru ortalama 24-48 saat içerisinde neticelenmektedir.  Vize onay tarihinden itibaren 58 gün süresince geçerlidir. Bu vize tipi Birleşik Arap Emirlikleri’ne ilk giriş yapıldığı gün itibari ile maksimum 30 gün ülkede kalınabilmektedir. 30 gün içerisinde çoklu giriş-çıkış sağlanmaktadır. 

Dubai 48 Saatlik Transit Vize Ücreti

Dubai 48 saatlik transit vize ücreti 110 USD’dir. Dubai 48 saatlik transit vizesi, tek girişli bir vizedir. Dubai transit vize başvurusu 24-48 saat içerisinde neticelenmektedir. Dubai transit vizesi, Dubai Havalimanı Terminal 1-2-3’ten yapılan aktarmalı uçuşlar için talep edilen ücrettir. Bu vize tipine başvurabilmek için 3 ayaklı uçak bileti sunulması gerekmektedir (Örn: Türkiye-Dubai-Çin). 

Dubai 48 saatlik transit vizesinin onaylandığı tarihten itibaren 30 gün geçerliliği vardır. 30 gün içerisinde 48 saat kullanım için uygundur.  Birleşik Arap Emirliklerine ilk giriş yaptığı gün itibari ile maximum 48 Saat ülkede kalınabilmektedir.

Dubai 96 Saatlik Vize Ücreti

Dubai 96 saatlik vize ücreti 130 USD'dir. Dubai 96 saatlik vize tek girişlidir. 96 saatlik vize başvurusuna 24-48 saat içerisinde sonuç alınır. Onay tarihinden itibaren 30 gün boyunca geçerliliği bulunmaktadır. Birleşik Arap Emirlikleri’ne ilk giriş yapıldığı gün itibariyle maksimum 96 saat ülkede kalınabilmektedir. 

Dubai 14 Günlük Servis Vizesi Ücreti

14 günlük servis BAE vize ücreti 175 USD'dir. Dubai 14 günlük servis vizesi tek girişlidir. Bu vize tipi  Dubai’de free zone, limanlara giriş esnasında kullanılmaktadır. Dubai 14 günlük servis vize başvuruları 24-48 saat içerisinde neticelenmektedir. Vize onaylandığı tarihten itibaren 14 gün boyunca geçerliliği bulunur. Birleşik Arap Emirlikleri’ne ilk giriş yapıldığı gün itibariyle maksimum 14 gün ülkede kalınabilmektedir. 

Dubai 60 Günlük Tek Girişli Vize Ücreti

Dubai 60 günlük vize ücreti 180 USD'dir. 60 günlük vize tek girişlidir. Dubai 90 günlük tek girişli vize işlemleri ortalama 24-48 saat içerisinde neticelenmektedir. Onay tarihi itibari ile 58 gün içerisinde kullanılabilir. Birleşik Arap Emirlikleri’ne ilk giriş yapıldığı gün itibari ile maksimum 90 gün ülkede kalınabilmektedir. Dubai 60 günlük tek girişli vize ücreti, Dubai turistik vize ücreti veya ticari vize ücreti yerine geçebilmektedir. Seyahat amacı fark etmeksizin 60 günlük vize alınabilmektedir. 

Dubai 60 Günlük Çok Girişli Vize Ücreti

60 günlük çok girişli BAE vize ücreti 368 USD'dir. 60 günlük çok girişli vize başvurusu 24-48 saat içerisinde neticelenmektedir. Vizenin onaylandığı tarihten itibaren 58 gün boyunca geçerliliği bulunmaktadır. Birleşik Arap Emirliklerine ilk giriş yaptığı gün itibari ile maximum 60 gün ülkede kalınabilir ve 60 gün içinde çoklu giriş çıkış sağlanır.

Yabancılar İçin Dubai Vize Ücreti

Türkiye’de ikamet eden yabancılar için Dubai vize ücreti 170 USD’dir. Türkiye’de ikamet eden Rusya, Özbekistan, Kırgizistan, Türkiye, Suriye, Katar vatandaşları başta olmak üzere yabancı vatandaşlar Dubai vizelerini Happy Turizm ile alabilirler. 

Dubai Vize Ücreti Nasıl Ödenir

Dubai vize fiyatları güncel kurdan TL karşılığını banka havalesi/EFT olarak ödeyebilirsiniz.  Dubai vize başvurunuz vize ücretini ödemenize istinaden işleme alınmaktadır. Dubai vize bedeli alınmamış başvuru işleme alınmamaktadır. Dubai vize başvurunuz Dubai Göçmenlik Ofisi Sistemine yapıldıktan sonra hiçbir koşulda ücret iadesi yapılamamaktadır. 

Dubai Vize Ücretini Yatırırken Dikkat

Dubai vize başvuruları Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçiliği’nden veya İstanbul Başkonsolosluğu’ndan gerçekleştirilmemektedir. Yalnızca BAE İkamet ve Yabancılar Genel Müdürlüğü ‘nün resmi olarak yetkilendirmiş olduğu Dubai menşeli şirketlerin Türkiye iş ortakları ile alınabilmektedir. Birleşik Arap Emirlikleri merkezli vize sağlayıcı garantörlerin kotasıyla yapılabilmektedir. Yalnızca BAE İkamet ve Yabancılar Genel Müdürlüğü yetki belgesi olmayan hiçbir şirket, Birleşik Arap Emirlikleri vizesi başvurularını işleme alamamaktadır. 

Ziyaret etmekte olduğunuz sayfamızda bulunan Dubai vize ücreti listesine yapılacak tüm masraflar dahildir. BAE İkamet ve Yabancılar Genel Müdürlüğü harcı ve Başvurunuz işleme alındıktan sonra ya da vizeniz onaylandıktan sonra hiçbir gizli ücret tarafınızdan tahsil edilmeyecektir. Dubai Uluslararası Havalimanına iniş yaptığınızda sizden vize ile ilgili herhangi bir vergi talep edilmesi söz konusu olmayacaktır. 

Dubai vize fiyatları seyahat amacınıza göre belirlenmektedir. Seyahat amacınıza uygun tüm Dubai vize tiplerini 24-48 içerisinde neticelendirmekteyiz. Dubai vize başvuru sürecinizi vakit kaybetmeden başlatmak ve detaylı bilgi için 0(312) 419 56 41 numaralı hattımıza bağlanınız.
Türkiye'nin neresinde ikamet ederseniz edin pasaportunuzu renkli taratıp mail olarak bize iletirseniz işlemlerinize başlamaktayız. Pasaportunuzun görüntüsünü bilgi@happyturizm.com e-mail adresimize iletebilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek