Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Dubai Vizesi

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Dubai Cruise Vize İçin Gerekenler

Dubai deniz turu veya yolculuğu yapmak isteyenlerin Dubai Cruise Vizesi almaları gerekmektedir. Tekne gezilerini sevenler veya deniz aşırı yolculuğuna düşkün olanların kesinlikle tercih etmesi gereken bir vize tipi olan Cruise yolculuktan  seyahat süresi esnek olanlar ve/veya mavi aşığı olanlar oldukça zevk alabilirler. Dubai'nin dışında diğer 6 emirlik limanlarını gezmek isteyenler Dubai Cruise Vizesini tercih edebilirler. Dubai Cruise/Gemi Turu Vizesi başvurusundan itibaren 24-36 saat arasında onaylanmaktadır onaylandıktan itibaren 30 gün boyunca geçerlidir. Cruise Vize çok girişli bir vize tipidir.

Dubai Cruise Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • Pasaport ön yüzü T.C bilgilerinin olduğu sayfa olmalıdır.
  • Kimlik belgesi fotokopisi
  • Fotograf pasaport a uygun biometrik ve beyaz yakalı olmalıdır.
  • Katılacağınız tur bilgilerini gösteren belgeniz ve biletinizin bir fotokopisi gereklidir.

Dubai Gemi Turu Vizesi

Dubai gemi turu vizesi almak isteyenlerin öncelikle bilmeleri gerekir ki dubai gemi turu vizesi olmayanların normal vize ile karasularında geziye çıkmaları hatta gemiye alınmaları yasaktır. Dubai gemi turu yapacak olanların hiçbir şekilde riske atmadan gemi turu vizelerini alıp öyle gitmeleri gerekir.Dubai Cruise turlarında dubai, muscat, abu dhabi, khasab, umman gibi limanlara ek olarak jumeirah camii, büyük camii, al jalali, al mirani kaleleri, dubai müzesi, matrah pazarı, saadiyat (mutluluk) adası ve emirates palace gezilebilmektedir. Dubai gemi turları hem kültürel anlamda hem de alışveriş meraklıları tarafından tercih edilmektedir. 

Dubai Cruise Vize Ücreti

Dubai cruise vize ücreti 125 usd dir bu vize tipi 30 gün çok girişli olarak alınmaktadır. Her vizede olduğu gibi hiçbir vize türü için kesinlikle onaylanır gibi bir tabir kullanmamız söz konusu değildir. Onaylanmayan vizelerin ücretleri geri iade edilemez.

Dubai Cruise Vize Süresini Uzatmak

Dubai cruise vize süresini uzatmak mümkündür bunun için vize bitiş tarihinden 7 iş günü öncesinde Happy Turizm Vize - Danışmanlık merkezi ile iletişime geçmeniz ve vize ücretine ilaveten 270 usd ödeme yapmanız yeterli olacaktır böylelikle dubai cruise vize tarihiniz 30+30 gün olarak yenilenmiş olacaktır.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek