Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Dubai Vizesi

Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Dubai Turist Vizesi

Tek Evrakla, 72 Saatte Dubai (BAE) Turistik Vizeniz Hazır

Dubai Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2024

Dubai vizesi için gerekli evrakların 2024 yılında da bir değişiklik göstermemesi beklenmektedir. BAE Göçmenlik Ofisinin sağladığı ayrıcalıklarla Dubai vize dünya vizelerinin içerisinde en hızlı ve en az evrakla temin edilebilen vizelerden biridir. Dubai vizesi için pasaportunuzun fotoğraflı, şahsi bilgilerinizi içeren kısmını ve güvenlik amacıyla nüfus cüzdanınızın ön ve arka yüzünü renkli taratarak Dubai e-vize başvuru formuna eklemelisiniz. 

Pasaport: Dubai turist vizesi başvuruları için mevcut kullandığınız pasaportun en az 6 ay geçerliliği bulunmalıdır. Dubai vizesinden muaf olan yeşil pasaport sahipleri de en az 6 ay geçerliliğe sahip pasaportla ülkeye giriş yapabilirler. Pasaportunuzda var olan bilgiler ile kimliğinizde yer alan bilgilerin birbiriyle uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Dubai vize başvurunuz için pasaportunuzun fotoğraflı sayfasının renkli taratarak yetkililerimize mail atmanız yeterlidir.
Nüfus Cüzdanı: Vize başvurularında pasaport görüntüsü yeterli olmakla birlikte BAE Göçmenlik Ofisi bazı durumlarda nüfus cüzdanı görüntüsü ve fotoğraf istemektedir. Güvenlik amacıyla yolcularımızdan nüfus cüzdanı görüntüsü de talep etmekteyiz. 

Dubai Turistik Vize Evraklarının E-posta Yoluyla Ulaştırılması

Dubai vize başvurusu online yapılan bir başvurudur. Dolayısıyla Türkiye’nin her yerinden taranmış olarak evraklarınızı kurumumuza e-posta yoluyla ulaştırmanız durumunda sizler adına Dubai vize başvuru sürecini başlatmaktayız. Telefonlarla çekilmiş olan evrak görüntüleri başvurunuz için kabul edilmemektedir.

Başvurunuzu tamamlayabilmemiz için pasaportunuzda yer alan tüm bilgileri bizlere ulaştırmanız gerekir. Renkli taranmış olarak pasaportu e-posta yoluyla göndermeniz halinde başvurunuz için gerekli işlemleri sizin adınıza başlatmaktayız. Süreç hakkında detaylı bilgi almak için size en yakın ofisimizi arayarak bilgi alabilirsiniz

Dubai Turist Vizesi Başvurularının 2 Gün İçerisinde Tamamlanması

Taranmış olarak tarafımıza ulaştırdığında işlemlerinizi online sistem üzerinden başlatmaktayız. Başvurunuz tamamlandıktan sonra Dubai vize başvuru takip süreci hakkında her zaman ofisimizi arayıp bilgi alabilirsiniz. Dubai turistik vizeniz sonuçlandığında yetkililerimiz sizleri durumdan haberdar etmektedir.

Dubai Turistik Vizesi

Dubai turistik vize, Birleşik Arap Emirliklerine (BAE) Turistik, Konferans, Fuar, Müşteri ziyareti gibi amaçlarla seyahat edecek kişilerin başvuru yapması gereken vize kategorisidir. Dubai turistik vize; başvuru sahibine BAE sınırları içerisinde vize süresi dışında konaklama, çalışma veya işyeri kurma hakkı tanımaz. Bu sebeple Dubai vizelerinizle vize ihlali yapmamaya, vize sürenizi ihlal etmeden Emirlik sınırlarını terk etmeye özen gösteriniz. Aksi takdirde maddi ve idari cezalarla karşılaşabilir, bu ülkeye yapacağınız bir sonra ki seyahatlerde vize onayı almanız güçleşebilir. 

Yapmanız gereken T.C. vatandaşı iseniz pasaportunuzun sadece 2. sayfasını, T.C. vatandaşı değilseniz en az 6 ay geçerli T.C. ikamet izninizle birlikte pasaportunuzun 2. sayfasını renkli scan ederek mail ortamında bilgi@happyturizm.com hesabımıza ulaştırmanız yeterlidir. Pasaportunuzu taratarak e-mail atın, aynı gün Dubai Vize başvurunuzu sizin adınıza gerçekleştirelim!

Dubai Turist Vizesi Ücreti

Dubai turistik vize ücreti (30 gün tek giriş) 125 USD’dir. Dubai turistik vize ücreti tercih edilen vize tipine göre belirlenir. Turistik vizeler 30 gün tek girişli, 30 gün çok girişli, 60 gün tek girişli, 60 gün çok girişli ve gemi turu vizesi olarak alınabilir. Dubai’ye sık sık seyahat eden yolcular 60 gün çok girişli vizeyi tercih etmekle birlikte kısa süreli turistik gezi amacıyla gidenler 30 gün tek girişli vize almaktadır. 

Dubai Vize Randevu

Dubai vize randevu alınmadan, e-vize olarak alınır. Dubai vize randevu prosedürü olmadığı gibi başvuranın şahsen bulunmasını gerektirecek bir işlem süreci de söz konusu değildir. Dubai için tüm vize başvuru süreci online sistem üzerinden en hızlı şekilde gerçekleştirilmekte, BAE Göçmenlik Ofisi’nin onayladığı vize kağıdı, e-vize olarak başvuranın mail adresine iletilmektedir.  Başvuru formunu kaydetmenizle birlikte başvurunuzu işleme almaktayız.  Dubai vize başvurularınızı BAE Konsolosluklarına veya BAE Göçmenlik Ofislerine direk olarak şahsi başvurularla gerçekleştiremiyorsunuz. Vize başvurunuzu Göçmenlik ofisleri ile birlikte koordineli bir şekilde hizmet veren Yetkili kurumlar aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Happy Turizm Dubai vize başvurularınızı sizin adınıza yapma yetkisine sahiptir. BAE Göçmenlik Ofisi resmi ortağı Dubai menşeli Dnata Group firması ile yürüttüğümüz iş ortaklığı sayesinde Dubai vizelerini en hızlı ve güvenli şekilde alabilmekteyiz. 

Dubai Turistik Vize Kaç Günde Çıkar

Dubai turistik vizeler ortalama 24-48 saat içerisinde olumsuz bir değerlendirme söz konusu olmadıysa çıkmaktadır. T.C. vatandaşları için Dubai vizelerinde ret oranı %1 düzeyindeki kadar azdır. Bununla birlikte Türkiye ikamet izinli Afganistan, Suriye, Irak, Bangladeş, Libya vatandaşlarının vize başvuruları kimi zaman olumlu sonuçlanabilmekle birlikte kimi zaman da reddedilebilmektedir.

Turistik amaçlı seyahatlerde başvuranın seyahat amacına ve bütçesine göre alınabilecek farklı vize tipleri bulunmaktadır. Dubai turistik vizeler 30 gün tek girişli, 30 gün çok girişli, 60 gün tek girişli, 60  gün çok girişli, Cruise vize (gemi seyahati) olarak alınabilmektedir. 

Dubai Havalimanı’nda Saatlerce Sıra Beklemeyin!

Dubai vizenizi alırken Marhaba Services hizmetinden de faydalanabilirsiniz. Dubai Havalimanı uluslararası yolcu taşımacılığının en yoğun olduğu havalimanıdır. Dünyada uluslararası yolcu sayısının en fazla olduğu havalimanları arasında 1. Sıradadır. Bu nedenle pasaport geçiş noktalarında uzun kuyruklar oluşabilmektedir. 
Pasaport kontrol noktalarındaki kimi zaman saatleri bulan uzun kuyrukları beklemek istemeyenler için Dnata Group firması yıllardır Marhaba Services karşılama hizmetleri vermektedir. Bu hizmet kapsamında kontrol noktalarından Marhaba Services asistanı eşliğinde direkt geçiş sağlanabilmektedir. 

Türkiye’de henüz tam olarak keşfedilmemiş olan bu ayrıcalıklı hizmeti yolcularımıza en uygun fiyatlarla sağlamaktayız. Dileyen misafirlerimiz müşteri temsilcilerimize karşılama hizmetinden faydalanmak istediğini belirtebilir. Karşılama hizmeti bedeli vize ücretine ek olarak tahsil edilir. Marhaba Servisi, yolcuların talebine bağlı olarak kontrol noktalarında beklemeden geçiş hizmeti ile birlikte havaalanı transfer servisine kadar çok çeşitli hizmetleri kapsar. Marhaba Services ücretleri ve detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ediniz. 

Dubai Online Başvuru Süreci

Dubai vizesi online olarak alınan ve pasaporta basılmayan bir vizedir. Başvurular bireysel olarak yapılamamaktadır. Birleşik Arap Emirlikleri tarafından yetkilendirilen aracı kurumlar vasıtasıyla Dubai vize başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Happy Turizm, aracı kurumlardan biri olarak Dubai vize başvurularınızı aynı gün içinde gerçekleştirmektedir. Sadece, Dubai vizesi için gerekli olan taranmış pasaport görüntüsünü ve nüfus cüzdanı görüntünüzü online forma eklemeniz yeterlidir. Evraklarınız tarafımıza ulaşır ulaşmaz başvurunuzu aynı gün içerisinde tamamlamaktayız. Dubai Konsolosluğunun bölge ayrımı yoktur. Her başvuru online sistem üzerinden kaydedilmektedir. 

BAE Göçmenlik Ofisi Resmi Tatil Günlerine Dikkat!

BAE Göçmenlik Ofisi Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri vize hizmeti vermemektedir. Lütfen bu bilgileri göz önünde bulundurarak Dubai vizesine seyahat tarihinizden en geç 1 hafta önce başvuru yapmaya özen gösterin.  Dubai VIP vize hizmetinden faydalanan yolcularımızın başvurularını Cuma ve Cumartesi günleri de büyük oranda işleme sokabilmekteyiz. Bu konuda lütfen müşteri temsilcisinden bilgi alınız. 

Dubai E Vize İşlemleri

Dubai Vizesi online alınır ve pasaporta basılmaz. Dubai vize evraklarınız ile başvuruda bulunduğunuz takdirde başvurunuz Birleşik Arap Emirlikleri Göçmenlik Ofisi tarafından onaylanmaktadır. Dubai vizeniz Göçmenlik Ofisinin antetli kağıdına barkod numarası verilerek basılmaktadır.

Dubai Yeşil Pasaporta Vize İstiyor mu?

Dubai yeşil pasaporta vize istiyor mu en çok merak edilen soruların başında gelmektedir. Dubai vize işlemlerine Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri tabi olmaktadır. Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri) ve Hususi (Yeşil) pasaport sahipleri kısa süreli Dubai seyahatleri için vize prosedürlerinden muaftırlar. 

Tek Girişli Dubai turistik vizesi başvuru sahiplerine, 60 günlük süre içinde Dubai’de 28 gün konaklama hakkı vermektedir. Verilmiş olan bu süreler aşıldığında kişiye ağır cezai yaptırımlar uygulanabilir. Bir sonraki Birleşik Arap Emirlikleri seyahatiniz için maddi ve manevi yaptırımlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Lütfen size verilen 28 günlük süreyi aşmamaya özen gösterin. Çok girişli Dubai vizesi ile ilgili detaylı bilgi almak için Dubai Vizesi İstanbul ofisimiz iletişim bilgilerinden bize ulaşınız. 

Dubai Turistik Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Eksiksiz bir şekilde Dubai vize şartlarını yerine getiren başvuru sahipleri için vize sonuçlanma süresi yaklaşık 3 iş günüdür. Yabancı uyruklu başvuru sahipleri ve özel durumları olan başvuru sahipleri için süreler değişiklik gösterebilir.  Başvurunuz için zamanında sonuç almak istiyorsanız eksiksiz ve doğru Dubai vize başvuru evrakları hazırlamalısınız. Seyahat tarihinizde herhangi bir gecikme yaşamamak için başvuru sürecinizi önceden planlamalı ve Dubai vize şartlarını yerine getirmelisiniz.

Dubai turistik vizeniz olumlu sonuçlanırsa çıkmış olan vize pasaporta basılmamaktadır. Birleşik Arap Emirlikleri Göçmenlik Ofisinin verdiği barkod numarasıyla birlikte ofisin antetli kağıdına basılır. Dubai turistik vize sonucunuzun olumlu olması durumunda Dubai’ye giriş için çağrı merkezlerimizi arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.

Dubai Turistik Vize Başvuru Sahiplerinin Dikkatine!

Suriye, Irak, Bangladeş, Libya, ve Filistin vatandaşları için Dubai vize başvurularını kabul etmekle birlikte yapılan başvurulardan bir kısmı onaylanmamaktadır. Ayrıca BAE Göçmenlik Ofisi söz konusu ülke vatandaşlarından vize ücretine ek olarak 274 USD talep etmektedir. 
Yabancı uyruklu başvuru sahipleri, Türkiye’de en az 6 ay daha geçerli olan ikamet belgelerini başvuru belgeleri arasında sunmalıdır.
Dubai seyahatlerinizde kalış süresi ülkeye giriş yaptığınız ilk günden itibaren sayılmaya başlanır. 

Vize süresini geçiren kişiler hakkında cezai işlem yapılır, göçmenlik bürosuna kaçak olduğu rapor edilir ve bir daha BAE ye giriş yapamaz.
Dubai vize başvurunuz için davetiye sunma zorunluluğunuz bulunmamaktadır.

Cep telefonu ile çekilmiş pasaport görüntüleri Dubai vize başvuruları için kabul edilmemektedir. Lütfen pasaportunuzu renkli olarak scan ettirerek bilgi@happyturizm.com adresimize vize ücretini ödediğinize dair dekont ile birlikte e-mail atınız veya Dubai online formu doldurunuz. 

Dubai vize başvurularına dair soru ve görüşleriniz için 0(312) 419 56 41 numaralı merkez ofis hattımızdan bilgi alabilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek